Internal Server Error

• 1 368
  • 11
  •   1
Отговори
Internal Server Error!
Виждам го вече почти всеки ден и все по-често. На какво се дължи това, освен обилното посещение на форума от много читатели и писатели?

# 1
  • София
Предполагам, че се работи по кода.
И при мен зачести от вчера. Но поне бързо се оправя Simple Smile

# 2
Благодаря, AnMary!

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 15:44 от Бижy

# 3
Само да добавя, че е добре да има някаква официална информация за това, защото от известно време се случва много често, а тук от няколко дни и особено днес е просто... по 10 пъти на ден! Не вярвам обаче на потребителите да им е известно защо става така, тъй като не намерих някой до момента да е питал.

# 4
  • София
На мен също не ми е известно. Направих само предположение.
Ще чакаме отговор от висшестоящите.

# 5
Въпросното съобщение може да се дължи на две неща:
1. Претоварване на системата (отново броят на публикациите е огромен и по този повод подготвяме старите теми от форума за преместване архив, което се надявам да стане съвсем скоро)

2. Когато временно се пипа по кода. Това не са планови профилактики, за да се обявяват предварително и обикновено става въпрос за съвсем краткотрайни прекъсвания минута-две максимум.

Зачестилата поява на съобщението обаче е главно заради претоварването, което ще се облекчи при преместване на по-старите публикации в архив.

# 6
Благодаря за разяснението, Mamma.
Вчера просто се случваше много, много често, затова реших официално да попитам.
Поне съм наясно, че повредата не е в моя ТV, както се казва.

# 7
Все по-често обаче, дори когато форумът работи нормално, но при опит да изпратя се чака дъъъълго, дълго време и понякога дори не се отваря изобщо! Tired

# 8
Мамма, моля ви, дайте официално становище за това непоносимо състояние на форума! На какво се дължи и до кога ще продължи!? Ужасно е изнервящо. Прекъсва по 100 пъти на ден вече... Tired

# 9
  • Стара Загора
Бижу, малко търпение...! Мамма е дала "становище" по-горе...
Въпрос на време е да се разчистят огромният брой мнение... Wink

# 10
# 11
Подготвяме мненията за архив. По-голямата част се маркират ръчно и това отнема време.
Надявам се, че по празниците след седмица ще направим разчистването.

Общи условия

Активация на акаунт