FarmVille 23-та тема

• 33 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Трейси, не виждам защо ти ще ми казваш как и какво да пиша. Просто на мен ми стиска да го напиша, а не да си мълча за кой ли път.

Не е въпроса в мълчанието - никой не си мълчи, но такова грубо отношение...много е грозно, но щом за теб е ок, да не задълбаваме, на мен лично ми е много грозно поведение. Събрали сме се за една игра и не виждам кому е нужно - но всеки си знае в крайна сметка...

# 211

Мърморанке, тъкмо щях да ти пиша и видях, че Тейси ме е изпреварила - и на мен ми се струва, че ЧАК толкова груба да бъдеш е адски грозно за една жена от една страна, а от друга на мен лично ми стана страшно неприятно от онзи "малоумния" пост, въпреки че аз ни най-малко бих могла да се засегна пряко от него. Ми неприятно е да четеш такива грубости. Иначе и на мен ми е досадно да чета едни и същи въпроси again & again ...

# 212
Цял ден съм затънала в безфермие.
Кажете, как да си нахраня кучето сега? Confused

# 213
Цял ден съм затънала в безфермие.
Кажете, как да си нахраня кучето сега? Confused
И моето по същата причина стои гладно... винаги с тези промени моята ферма никаква я няма по цял ден...

# 214
  • Варна
Е тва да си купиш с кредитна карта треа да си некав яко зарибен  Grinning

Ето ти линка за 3те кеша: http://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php  (ако не си го ползвал/а вече)

Иначе да - има и яко зарибени. Виждала съм в чуждестранни ферми по много от скъпите сгради. Примерно 7,8 сгради по 60 FV  Mr. Green

Здравейте, и аз съм ползвала горния линк, но снощи ми пратиха ето този:
http://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php?ref=mf

Мислех, че няма да стане, тъй като съм взела вече бонус с три банкноти, но взех. Разликата с предишния е, че не си избираш четвъртото нещо какво да е. Има 3 банкноти, гориво, течност за изсъхналите посеви и бяла коза.

# 215
  • No Line On The Horizon
Мерси за линка  Grinning

# 216
Има  ли ограничение в броя съседи?

# 217

Не.А относно линка пуснат по-горе нестава казвами че съм взел бонуса. Sad Sad

# 218
Мерси за линка за бонуса  Hug Получи се (за 2ри път)  ^^

Откъде са тези прозрачни (стъклени) огради?

# 219

Някой беше казал в предишна тема, че има и е 300.

Откъде са тези прозрачни (стъклени) огради?

от маркета

# 220
# 221
  • Варна
Има  ли ограничение в броя съседи?

Не.А относно линка пуснат по-горе нестава казвами че съм взел бонуса. Sad Sad

Съжалявам, че не сте взели, при мен се получи, и за това го пуснах. Има разлика с предния линк също и в това, че не се пращат покани за бонуса на съседи. Но може да сте го използвали вече, и заради това да не се получава при Вас Simple Smile

# 222
  • София
с риск да ме нахокате ама да си попитам  Mr. Green
кучето ми порасна, дадох му един от кокалите от гифтовете
сега мина на левъл 2 и после  Thinking

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 10:21 от Дудинка

# 223
Здравейте   bouquet
Започнах да си обирам реколтата и след всяко обиране на 9  квадратчета ме  пита  дали искам да си купя гориво / а аз си имам достатъчно / . Дразня се да обирам толкова бавно и да  отговарям на всяко съобщение с не . На някой друг случвало ли се е ? Сега трябва да ора ама  #Cussing out
Еее добре изорах без проблем
Не можах да приема мисията на дъщеря ми - в кутията я няма , отидох да я взема от стената , каза ми , че е в кутията , но пак я нямаше - sorry .....  newsm78

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 10:26 от magi_77

# 224
  • not found
с риск да ме нахокате ама да си попитам  Mr. Green
кучето ми порасна, дадох му един от кокалите от гифтовете
сега мина на левъл 2 и после  Thinking

Продължаваш да го храниш на 24 часа с кокалите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт