Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 30

• 50 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • В мечтите
Момичета, помагайте  Praynig
Трябва ми сайт, където предлагат тюлени детски полички за танци. Моята кака танцува,а предложените поли от нейната госпожа не ми харесват като цена.
Благодаря предварително.   bouquet

За балет ли?Тук имаше мама,която ги правеше сама и отзивите бяха супер.Ако някой ти пусне ника й,за да се свържеш Peace

# 571
Да се похваля с първата си поръчка от mandco.com.
Пристигна за 1 седмица в пощенския клон, доставката е 7.50,
но има кодове.
Поръчах като за начало някои детски блузки, шорти и плажни облекла с SPF 40+.

# 572
west_end с карта ли плати
и ползва ли посредник или директно до българия е регистрацията

# 573
http://www.clarks.co.uk/find/department-is-kids/producttype-is-s … oduct-is-20338756 Здравейте момичета не улучих номерчето на тези сандалки номер 9.5 17.5 стелка.Ако някой проявява интерес на лични.

# 574
west_end с карта ли плати
и ползва ли посредник или директно до българия е регистрацията

Да, с карта платих. Доставката / 7.50 паунда / е до моя адрес.

# 575
zori8 мисля че имам някакъв проблем и не мога да ти изпратя съобщение на лични.

# 576
zori8 мисля че имам някакъв проблем и не мога да ти изпратя съобщение на лични.
Напротив-получих ги и ти писах Peace
извинете за спама Embarassed

# 577
Момичета, помагайте  Praynig
Трябва ми сайт, където предлагат тюлени детски полички за танци. Моята кака танцува,а предложените поли от нейната госпожа не ми харесват като цена.
Благодаря предварително.   bouquet

За балет ли?Тук имаше мама,която ги правеше сама и отзивите бяха супер.Ако някой ти пусне ника й,за да се свържеш Peace
Писах на лични Peace

# 578
  • В мечтите
Момичета, помагайте  Praynig
Благодаря предварително.   bouquet
Писах на лични Peace
Пишете и на мен,да имам предвид,че и аз имма момица и ще ни трябва след още малко време. Peace

# 579
http://nandini.snimka.bg/children/neht.370894.18700209 ето и мойта поръчка липсват ми 3 блузки на коита най много държах но се били изчерпали чакам и за баткото още 3 в понеделник много са хубави всичките най много ми харесват обувките на баткото и на малката отворените и последнаото гащеризонце идеално за големи жеги размерите са 2-3 г за малката и 6-7 за баткото обувките са 13ък  ,7ук и 8ук маратонките

# 580
# 581
  • София
Момичета какво означава, че в NEXT не се проима БГ карта.Тоест реално почти няма как да се купува от там, така ли да го разбирам? Каква пък е тази дискриминация  Sad

# 582
  • София
http://nandini.snimka.bg/children/neht.370894.18700209 ето и мойта поръчка липсват ми 3 блузки на коита най много държах но се били изчерпали чакам и за баткото още 3 в понеделник много са хубави всичките най много ми харесват обувките на баткото и на малката отворените и последнаото гащеризонце идеално за големи жеги размерите са 2-3 г за малката и 6-7 за баткото обувките са 13ък  ,7ук и 8ук маратонките
отъде е тениската със Скуби ду?
може ли размери Peace

# 583
Момичета какво означава, че в NEXT не се проима БГ карта.Тоест реално почти няма как да се купува от там, така ли да го разбирам? Каква пък е тази дискриминация  Sad

``От NEXT се пазарува само с посредник . НЕ ПРИМАТ Бг. КАРТА !!!`` Това е точно цитата на първа страница! Тоест се пазарува с посредник, както и си пише!

# 584
отъде е тениската със Скуби ду?
може ли размери Peace

Има я в Sportsdirect Peace

Общи условия

Активация на акаунт