Сполучливи имитации на маркови парфюми

• 242 754
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Предполагам, че за лилавия. Аз ли нещо не съм в ред, но където го тествах по магазини все сякаш различен парфюм помирисвам  newsm78 А от този, който имам аз, всички са различни.
Само да кажа за тези, които живеят или са в района на Студентски град, има едно магазинче, в което предлагат всички "Моод" и "Тренди". Намира се на спирката на Зимен дворец зад кръчмата "Яхъра". 

# 466
  • Пловдив
За пръв път влизам в тази тема и имам въпрос. Роксан имат ли имитация на The one? На морето налетях на един тяхен списък в който имаше този парфюм, намерих съответното парфюмче - нищо общо няма с оригинала. Ползвала съм имитацията на Рефан - доста добра, изключая трайността разбира се.

# 467
Ползвам Роксан от 2 години. И съм супер доволна за тази цена.
Гучи- Руш поне 3 опаковки съм изпръскала вече
На Ескада имитациите също са добри
От Мъжките-Хуго Бос съм взимала само и е чудесен.
Ултра Виолет-а - на мен добре ми стои.
Последно си взимам от тези Бомбичките- от двете страни които са- не знам как се казват. Ами супер изгодно ми е.

А в Пловдив на какви цени ги намирате ?

# 468
  • на морето
Kremena, от Roxanne в гилзите или от Trendy си доволна, тъй като има парфюми, които ги няма в тренди вариант , а само в гилзи и аз се чудя дали ароматът им става...( напр. Инстанта и Хипноуз). Thinking

# 469
Ами на кое викате гилзи ?  Embarassed

Ей сега бръкнах в чантата имам Тренди  15 мл, Руш- ползвала съм го и в голяма опаковка -аромата е един и същ.

Моля, кажете ми на какви цени ги взимате да си сверя часовника ?

Мале, сега като разглеждам сайта- аз съм поръчвала всичко- Роксан, Мууд, Ейпъл, Туин ...От един единствн не бях доволна- на Ескада-Роксан, голямата разфасовка. Но пък същия, но Мууд беше чудесен .

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 10:38 от kremena

# 470
Тези от сайта на Голдън Роуз ги ползвах и аз, даже поръчвахме он лайн с колежките на два пъти, но не съм очарована. Имат един гаден привкус на спирт.
http://toparomati.com/prices-drop.php
Ето от този сайт ментетата са супер. Поръчах си Шанел Шанс, имам оригинален в къщи, та затова, да сравня. Трябва да ви кажа, че само ако миришите капачките се долавя малко разлика, но ако нямаш пред теб оригинала, не се усеща. Много съм доволна от тях, поръчах следобяд, на другия ден на обяд беше в къщи. Препоръчвам ги, защото съм си поръчвала от други подобни сайтове, там  са минимум 2 пъти по - скъпи.

# 471
  • София
 Вчера се сдобих с Мууд W15 BOSS INTENSE. Оригинила не знам как мирише, но този ми хареса - лек, свеж, леко сладък аромат и никакъв спиртен мирис. Естествено не е траен- след 2 часа вече започна все по-слабо да се усеща, но и не очаквам голям трайност за тези пари.
raja_nikol, а колко парички е доставката - в сайта не намерих конкретна цена.

# 472
7 лв е до Разград, не знам до до друг град, но ние се комбинирахме 3 колежки  да си я поделим.

# 473
а колко парички е доставката - в сайта не намерих конкретна цена.

"Доставка за София - 3лв,
за страната - 5 лв."

# 474
Това и аз не съм го видяла, просто веднага като сложиш продукт в кошницата и излиза стойността му +  "доставка- 7 лв".  Това е.

# 475
  • София
Отдавна не съм писала, но да докладвам набързо.
В Мууд версията на Л'Инстант се влюбих безвъзвратно и затова се сдобих и с оригинала. Държа да отбележа, че имитацията е на ЕДП версията, а не на ЕДТ защото двете са мнооого различни. Разлика между Мууд и оригинала се усеща ако се пръснат и двете на двете китки и се сравняват. Иначе ако затворя очи и някой ме напръска с едно от двете сигурно трудно бих могла да позная кое е. Трайността им е еднаква и уникална. Дрехите в коша ми за пране миришат с дни и то толкова силно, че ме лъхва още с отварянето на шкафа. Л'Инстант обаче го няма в Тренди, а Роксан никога повече няма да си купя защото разликата в аромата с Мууд е огромна  Rolling Eyes

Точно когато излезе Хипноуз на Ланком преди около 3 години си го взех (оригинала). Много го харесвам, но ми беше малко нетраен и затова не повторих покупката. Преди месец обаче си взех Мууд и след това Тренди версията. Толкова ми бяха приятни, че пак се захласнах и си взех пак оригинала. Отново направих теста на двете китки. Разлика има, но тя е само в трайността... и е в полза на имитацията  #Crazy Иначе като аромат и като развитие върху моята кожа разлика не откривам. Оригиналът естествено с кеф ще си го изпръскам, но занапред ще си купувам само Тренди версията. Все пак разликата в цената е над 10 пъти  ooooh!

И също да похваля дезодоранта на Галерия Вери Ирезистабъл. Взех си го като допълнение към парфюма (него имам в оригинал и в Мууд, но Муудчето е слабо и не особено трайно) и съм доста впечатлена. Предпазва перфектно от изпотяване (сравнявам го с Фа, Нивеа, Рексона и Гарние) и мирише през целия ден. Дори когато съм с друг парфюм усещам аромата от дезодоранта, който дори доминира на моменти.

# 476
От Галерията и аз съм много доволна, но съм ползвала само парфюмите. Сега мисля да си взема дезодорант, някой беше споменал по- напред, че имало имитация на Булгари Омния Кристалин, ще пробвам него, много го обичам за лятото и морето особено.

# 477
  • на морето
Addri, има ли на Хипноуз Тренди-вариант, че нещо не намирам в сайта. И аз съм страшно доволна от муудче Хипноуз. Бях си купила Инстанта в мууд версия и така полудях , че си изпросих оригинал за подарък. Embarassed Честно казано разлика няма! Thinking

# 478
Каква е разликата м/у Мууд и Тренди версията освен шишенцата? Оставам с впечатление, че при едните са добри едни аромати, при другите- други. Или?

# 479
  • София
Addri, има ли на Хипноуз Тренди-вариант, че нещо не намирам в сайта. И аз съм страшно доволна от муудче Хипноуз. Бях си купила Инстанта в мууд версия и така полудях , че си изпросих оригинал за подарък. Embarassed Честно казано разлика няма! Thinking

Има, има. Аз си купих от магазинчето на Черковна или от щанда в мола на Цариградско (вече не помня кое къде съм купувала, че имам 10-ина) Heart Eyes Л'Инстан обаче няма. Има го само в Роксан, но както казах, от него не бих си купила никога повече след горчивия ми опит с Хот Котюр. Не знам защо е толкова голяма разликата в аромата между Мууд/Тренди и Роксаните. Роксан лъха на спирт и на разтопена пластмаса и химия  Sick Между Мууд и Тренди разлика няма освен в шишенцата и количеството

Общи условия

Активация на акаунт