Новите ни козметични похождения 9

• 55 456
  • 662
  •   1
Отговори
# 90
някаква куча марка лак, която не откривам в нета  Rolling Eyes
цветът е точно такъв:

# 91
Да, точно с млечна киселина е, но аз не познавам старите и си мислех, че всички имат. Харесва ми, но миризмата е малко силна...

# 92
  • София
От преди малко - съвсем случайно забелязах новата колекция на Севънтийн, и не мога да не похваля цветовете им...! Много добри летни цветове палитри за малко пари... Отнесох едно червило - няма такъв цвят просто, неоново розово Heart Eyes Плажно едно такова... Crazy
Ама не намирам снимка...

# 93

+ 2 мострички на парфюми като подарък към покупката ми Simple Smile

# 94
от къде може да се намери такъв шампоан и на каква цена - не съм чела за него   bouquet

# 95
от къде може да се намери такъв шампоан и на каква цена - не съм чела за него   bouquet

От Сефора си го взех. Струва 12 лв.

# 96
Този заздравител на Мавала е страхотен.  Peace coolady , моля те сподели какво тие  мнението за кремчето Клинанс К. Praynig
Много ми допада и дори след няколко дни употреба при мен вече има разлика. Порите по бузите ми са се посвили и дори черните точки по нослето са почти изченали. Преди ми излизаха ситни пъпчици поради тази мръсотията в града,сега и те липсват. Искам да отбележа, че и кожата ми е по-скоро комбинирана. Акнеична е на места, но като цяло има нужда от хидратация и мисля,че това е моето кремче. Ползва се по принцип вечер, но аз го ползвам и сутрин с крем с фактор за да не се получи евентуална пигментация. Също така ползвам и термалната вода и гела нежност пак на авен и евентуално резултатите не са само от кремчето. Надявам се не съм била досадно изчерпателна  Hug

# 97
Този заздравител на Мавала е страхотен.  Peace coolady , моля те сподели какво тие  мнението за кремчето Клинанс К. Praynig
Много ми допада и дори след няколко дни употреба при мен вече има разлика. Порите по бузите ми са се посвили и дори черните точки по нослето са почти изченали. Преди ми излизаха ситни пъпчици поради тази мръсотията в града,сега и те липсват. Искам да отбележа, че и кожата ми е по-скоро комбинирана. Акнеична е на места, но като цяло има нужда от хидратация и мисля,че това е моето кремче. Ползва се по принцип вечер, но аз го ползвам и сутрин с крем с фактор за да не се получи евентуална пигментация. Също така ползвам и термалната вода и гела нежност пак на авен и евентуално резултатите не са само от кремчето. Надявам се не съм била досадно изчерпателна  Hug
на мен точно този крем изобщо не ми помогна.ползвах го много редовно но освен кир ефект нищо друго не видях.явно в този момент не е бил за моята кожа

# 98
  • София, Лагера
От преди малко - съвсем случайно забелязах новата колекция на Севънтийн, и не мога да не похваля цветовете им...! Много добри летни цветове палитри за малко пари... Отнесох едно червило - няма такъв цвят просто, неоново розово Heart Eyes Плажно едно такова... Crazy
Ама не намирам снимка...
ОООО, знам го розовото.  Flutter Те са двечки - едно по-убито и едно по-ярко, предполагам за второто говориш! Жестоко е! Честито да ти е!  Hug
Аз даже съжалявам, че се изръсих сума пари за подобно на Ланком, ама тогава още не беше излязла новата колекция на Севънтийн. А пък и не откривам голяма разлика в качеството на двете марки  Wink

# 99

+ 2 мострички на парфюми като подарък към покупката ми Simple Smile
Би ли коментирала как си чувстваш косата от него? bouquet
И нали този е за нормална към суха коса?   

# 100
сефора има във варна?

# 101
Някой използвал ли е на Clinique: 3-step skin care за трети тип кожа?  дали сте доволни? благодаря предварително!  bouquet

# 102
след като почетох малко из интернет реших да ползвам малко БИО козметика, без парабени  и да направя сравнения. Френска е.

почистващо мляко

крем за лице с магнолия

кремче за очи с билки  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 11:57 от ♥VIKI♥

# 103
Някой използвал ли е на Clinique: 3-step skin care за трети тип кожа?  дали сте доволни? благодаря предварително!  bouquet

Да, аз съм ползвала. Като цяло съм доволна, само че ми изсушаваше кожата малко повече (а тя по принцип е доста мазна), така че минах на втори тип.

# 104
2ри тип за каква кожа е ?Моята е проблемна,по-скоро комбинирана към мазна и се чудя на кой номер да се спра?

Общи условия

Активация на акаунт