Коламаска

• 163 126
  • 470
  •   1
Отговори
# 420

Oki, благодаря, малко ми е скъпичък, но ще видиме, може да намеря подобен по-евтин по магазините.

# 421

Oki, благодаря, малко ми е скъпичък, но ще видиме, може да намеря подобен по-евтин по магазините.
Аз имам този http://www.buyincoins.com/item/32346.html#.VAyp5vmSxAc купуван е от същия сайт, ползвам го вече 1 година и нямам оплаквания, излиза десетина лева, моя беше дошъл даже и с един патрон подарък Simple Smile

# 422

много е симпатичен, на добра цена, но никога не съм си купувала от такива сайтове /има евтини и хубави неща/, а и възможно ли е доставката да е безплатна  Shocked  

# 423
Възможно е, само се зареди с търпение, идват за около месец нещата. Simple Smile
(Да споделя и аз опит)

# 424
Да, единствения минус е, че идват бавно. Има тема за сайта в На Пазар, разгледай там как става всичко. Същия го гледах наскоро в някакъв сай за около 30 лв Peace

# 425
Има ли разлика в ефикасността на водноразтворимата и липоразтворимата кола? Досега съм ползвала само липоразтворима.

# 426
Здравейте,
ползвам течна кола маска на жанкар, но се случва понякога, когато бързам да нанеса по-дебел и неравномерен слой, обмислям да пробвам със патрончета, но преди да си взема искам да попитам да ли е възможно да се отварят и отново да се напълват и използват, по-трудоемко е но, пробвал ли е някой?

Че то има ли смисъл да се мъчи човек да ги пълни? Има патрончета за по 2-3 лева.

# 427
Здравейте,
ползвам течна кола маска на жанкар, но се случва понякога, когато бързам да нанеса по-дебел и неравномерен слой, обмислям да пробвам със патрончета, но преди да си взема искам да попитам да ли е възможно да се отварят и отново да се напълват и използват, по-трудоемко е но, пробвал ли е някой?

Че то има ли смисъл да се мъчи човек да ги пълни? Има патрончета за по 2-3 лева.

1 жанкар = 1.60 лв.
1 патрон = 2.70 лв.

# 428
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да чистиш разсипан патрон кола маска от пода - безценно  Mr. Green
Веднъж ми се пукна патрон и беше такова адско махане после, че никога не бих си го причинила отново...а при присипването вероятността е голяма...
Още повече, че има промоции на различните марки патрони често...

# 429
Да чистиш разсипан патрон кола маска от пода - безценно  Mr. Green
Веднъж ми се пукна патрон и беше такова адско махане после, че никога не бих си го причинила отново...а при присипването вероятността е голяма...
Още повече, че има промоции на различните марки патрони често...

Жанкар май съм ползвала преди повече от 10 години, но не е ли по-течна от кола-маската в патрончетата?  newsm78

# 430
Аз също съм я ползвала тогава за последно и нямам спомен.
При мен се пукна нормален закупен патрон и едвам почистих...Та просто предполагам какво ще е, ако трябва да отварям и пълня патрони. Лично аз не бих си го причинила  Peace

# 431
Аз също съм я ползвала тогава за последно и нямам спомен.
При мен се пукна нормален закупен патрон и едвам почистих...Та просто предполагам какво ще е, ако трябва да отварям и пълня патрони. Лично аз не бих си го причинила  Peace

Аз също за разлика от левче не бих си го причинила, а вероятно и е по-малко от левче, защото по бегли спомени Жанкар беше в нещо като пластмасова тубичка и е по-малко като количество от патрончетата.

Да попитам - едно патронче за колко ви стига? Досега си махах космите на краката с епилатор (за други части ползвах колата), пък те са най-"пространствени".

# 432
Никой не ми отговори на въпросите, затова да питам пак Crazy Embarassed

Възможно ли е кола маската да не е успяла да хване абсолютно всички косми и затова да се усеща бодящо на места? Космите ми бяха на 2 седмици, да не би да не е достатъчно време?
Или кола маската ги е накъсала и затова не е гладко на пипане Rolling Eyes

Предишния път пък си правих на ръцете, като идеално гладки бяха само първите няколко дни. След това вече се усещаха растящите косми Confused Нормално ли е толкова временен да е резултата? Мислех, че поне 10 дена ще изкара напълно гладко.

Чудя се, ако се окаже, че кола маската накъсва космите, на какво се дължи това. Дали аз правя погрешно нещата?

Ползвам този комплект:

http://kolamaska.com/promo-paket-za-epilatsiya-s-kola-maska-vip-55/

Аз ли нещо бъркам??

# 433
Аква, колко горе-долу са дълги двуседмичните косми при теб? Тук пише, че е най-добре при дължина на косъма около 6 мм да се прави колата:

Цитат
Правилна дължина на косъма.

По принцип, за епилация с кола маска има изискване за дължината на косъма. Препоръчително е дължината на косъма да бъде около 6мм дълъг. За да отстраним косъма цял, тази дължина е необходима. Ако косъма е прекалено дълг, той ще се скъса в средата и няма да се изтръгне от корена. За някои продукти, като например някои ленти, напоени с восък, се твърди, че можете да  се използват и на 2 мм косъм.

http://keepfit.bg/tabletki-kremove-protiv-strii-brachki-podmladi … -domashni-usloviq

Възможно е и да не залепяш съвсем плътно лентата, да не дърпаш достатъчно рязко, напълно вертикално и обратно на растежа на косъма или нещо подобно. Аз също, когато си ги махам сама, имам чувството, че ми растат по-бързо и не ми става толкова гладко, както когато ми ги маха козметичка.

# 434
На мен едно патронче ми стига за цели крака, цели ръце и остава малко в опаковката...и не е като да съм дребна  Mr. Green

AQUА, преди да си направиш кола, си ексфолирай добре кожата, за да могат да се покажат добре всички косъмчета.Освен това трябва да не са прекалено къси и колата да е в подходяща температура.Но това пак не е гаранция, че няма да се накъсат някои косми.При мен се е случвало и в козм. салон.

Общи условия

Активация на акаунт