Събота е, жега е, на никой не му се стои на компютъра.
А кака ви Дринка се готви за сватба. Роклята е изгладена, прическата замислена, бижутата лъснати. Остава само да завъртя вълшебната пръчица и Пепеляшка да стане принцеса.
Утре само не знам как ще изкарам деня… ама здраве да е… и веселба!
Кламерче, това място изглежда страхотно. Аз съм навита следващата среща да е там. Но да го направим поне за три дни, за да има смисъл пътуването. Не знам как стои въпроса с взимането на кола под наем. Със самолет много бързо може да се дойде. И не е толкова скъпо. Но от летището все пак трябва транспорт.
LaValettа явно и ти си пипнала нашия вирус. Аз едвам говорех. Оправих се обаче без антибиотик, въпреки че имах гной. Пръсках Тантум Верде Форте, Биопарокс и нишадър с баданарката докато не падна гнойта. Сълзи ми течаха, но му видях сметката на гърлото ми. За 4 дни го оправих. Бързо да оздравяваш!
А куфари колко имаш? Имаш ли такъв голям дето да ме събере мен и да мина за ръчен багаж?
Хайде хубав уикенд и до понеделник!

аз кога ли ще отслабвам незнам, като слонче съм, ама докато кърмя няма да го мисля
Отгоре на всичко и двете диванета бяха болни, моят крак, който все пак почти напълно мина 

благодаря!

Няма как. Тези дни ще е така.