Чухте ли по БиТиВи-то новината "ОКТОМВРИйки атакуват планината"?

• 33 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета,

Събота е, жега е, на никой не му се стои на компютъра.
А кака ви Дринка се готви за сватба. Роклята е изгладена, прическата замислена, бижутата лъснати. Остава само да завъртя вълшебната пръчица и Пепеляшка да стане принцеса.
Утре само не знам как ще изкарам деня… ама здраве да е… и веселба!

Кламерче, това място изглежда страхотно. Аз съм навита следващата среща да е там. Но да го направим поне за три дни, за да има смисъл пътуването. Не знам как стои въпроса с взимането на кола под наем. Със самолет много бързо може да се дойде. И не е толкова скъпо. Но от летището все пак трябва транспорт.

LaValettа явно и ти си пипнала нашия вирус. Аз едвам говорех. Оправих се обаче без антибиотик, въпреки че имах гной. Пръсках Тантум Верде Форте, Биопарокс и нишадър с баданарката докато не падна гнойта. Сълзи ми течаха, но му видях сметката на гърлото ми. За 4 дни го оправих. Бързо да оздравяваш!
А куфари колко имаш? Имаш ли такъв голям дето да ме събере мен и да мина за ръчен багаж?

Хайде хубав уикенд и до понеделник!

# 616
И кой е главния герой -октомврийчето или майката?
ей тва е въпроса Joy

Плами, изглеждаш страхотно, ей, браво на тебе  Hug аз кога ли ще отслабвам незнам, като слонче съм, ама докато кърмя няма да го мисля  Twisted Evil

Дринка, весело изкарване утре и чакаме снимки  Hug

Боги, страхотни снимки, много хубава сватба е било  Hug

# 617
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро ютро бря!
Много сте изписали тея дни! Аз се позагугих малко, но нали ще ходя да ми преиздават ТЕЛК-а и е едно ходене по лекари и изследвания   #Crazy Отгоре на всичко и двете диванета бяха болни, моят крак, който все пак почти напълно мина  Mr. Green Направо нямах сили за компа. Сега чакам да стенат и да ходя да надувам балоните на булката 60бр., че й обещах да украсявам с цветя от балони.

И кой е главния герой -октомврийчето или майката?
ей тва е въпроса Joy
Joy Joy Joy

И аз съм за бира в заглавието. Тея дни изпихме неприлично количество покрай мачовете. Фаворит си нямам, но гледам с голям кеф... Sunglasses

Дринка весело изкарване - аз сега ще изгладя набързичко преди кафето.  Wink

Ади честита работа! Много професионални успехи!    bouquet

Меги много късно се включваш. Аз помня, че докато кърмех основните ми постове бяха в малките часове!  Hug

# 618
Весело изкарване на сватбарките и да не забравите да викате гор-чи-во!

# 619
Меги много късно се включваш. Аз помня, че докато кърмех основните ми постове бяха в малките часове!  Hug
мацка, а помниш ли, че щеше да се обаждаш, сега може и по бира да пием  Mr. Green Twisted Evil Peace

# 620
добро утро, момичета Wink
отивам да ви чета... само искам да кажа, че имах много зареждащо пътуване (семейно, Дилянке, да не ме насметеш) и сега съм усмихната и бодра за седмицата.. Желая на всички ви прекрасна, слънчева и усмихната седмица, пълна с любов и радост.
А по въпроса за мечтаното екскурзионно... може би ще ме разберете, една от любимите ми песни е: "тръгвам някъде и непознати улици ще извървя, себе си искам да разбера...." и да намеря. Мисля, че съпругата, домакинята, майката, спортистката твърде дълго преобладаваха... ние сме много повече от житейски роли...
чакам сватбарските разкази.

# 621
Добро утро и от мен, маймуни kaffeetrmker_2

Аз  вече съм на работното си място. Днес ще е тегав и мъчителен ден.

Снощи тръгнахме от Плевен почти към 8 вечерта и по никое време се прибрахме. Нямах време за нищо -един душ и хайде по леглата. А ми се спи- две не виждам

Моят малък Преско днес е на градина за първи ден. Нови деца, нова госпожа, нова градина. Леко ми е стегнато, но нали въпросната градина е в Плевен, той твърди, че е хубава ( без да я познава).

Ади дай снимки. Помните, че в петък имаме среща, нали?

Айде хубав ден и ползотворна седмица!

# 622
Добро утро,добро утро пък няма кой по едно кафе да сипе
айде заповядайте по едно романтично Wink

Облаче,радвам се,че си се заредила така положително Hug и благодаря за хубавите пожелания за новата седмица! Heart Eyes
няма за какво да те насмитам...подкрепям написаното от теб за житейските роли! Peace
...и аз чакам сватбени разкази и снимки,ако може! Flutter

# 623
мммм... изглежда вкусно Simple Smile благодаря!
Героите в произведението са двама.
1. Майката се налива с бира по избор. Аз лично предпочитам шуменско...но пък ти печелиш дискове от Каменица.... така че тук импровизациите са много.
2. Основният герой октомврийчето , оставено на самоотглеждане на плажа и със абсолютната забрана да не влиза във водата без Баща си, /който не е лирически герой , щото се е запилял на близкото капанче , шмули бира и гледа голите гърли по плажа .../ демек - спасил се е!
Та да се върнем на думата, на него горкото не му остава нищо друго освен да се полива с кофичката  с докопаната от вълничките вода от морето....  
Въх щях да се напикам от смях  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 624
никви ви няма що така Thinking
...маймунска му работа  Monkey

# 625
  • София
Здравейте! Аз петък и събота бях на семинар във Варна и си мислех, че ще си изкарам добре, но мъжът ми се обади, че Преслава не е добре. Те бяха, пък, на вилата на вуйчо ми, та там госпожица Преслава вдигала температурни рекорди 39,8 и с нищо освен с хексалгин не се смъква под 38. Днес бяхме при докторката - силно зачервено гърло, но все още не е ангина. Антибиотик не е предписала, да сме изчаквали още. К'во ще чакаме, като трети ден се мъчи детето. Та аз съм в болнични, а другата седмица са ми и семестриалните изпити. А семинарът добре мина - нашият министър беше там и посланникът на САЩ, абе на доста високо ниво беше, но се разбихме от път. Маршрутът беше София-Пловдив-Велико Търново-Варна - това в петък, пътувахме повече от 10 часа, а в събота след семинара, беше връщането по същия маршрут. Само, че аз помолих да ме оставят на Шумен, та отидох да видя родителите си. Мамчето наскоро я оперираха, та вчера се прибрах с влак. Хем бях първа класа, мизерията беше неописуема.

# 626
  • Варна, България
Здравейте, мацки!
Работата много ме е подпряла.  Sad Няма как. Тези дни ще е така.
На Иракли си изкарахме чудно - бунгалата бяха на 10 м. от плажа. Разкош.
Плаж, хапване, нани, пак плаж, пак хапване и така 2 дни и 1 вечер.
Бунгалата са с много добри условия - баня, вц, посуда, хладилник, тв, климатик. За съжаление са заети до 11 септември. Иначе пак бихме повторили.
Нощувката е 18 лв. на легло, като и за децата се плащат 5 лв.
Пускам ви малко снимки да придобиете представа:
http://blagomiratabakova.snimka.bg/other/irakli-2010.509944.19215178

Страхил беше взел всичко за тези дни ... водка, мастика, храна, ... без леглото на Сами. И така тати се гушка с детето 2 вечери на едно тясно легло, а мама доволно спа на самостоятелно легло. Така де, всеки си носи последствията. Другия път сигурно първо ще натовари кошарата.  Laughing
 Hug

# 627
Добро утро мацки!

Развъртяхте ли дупета? Усмихнахте ли се? Като сте готови със сутрешната гимнастика, отпийте бавно от кафенцето  Heart Eyes

Богииии, ясно се вижда, че сте си направили жестоко моренце. Направо ти завидях.....леле, просто нямам думи. Иракли е прекрасно местенце. Страхотни, зареждащи снимки!
На кептън Скеър вероятно много му е била вкусна водката, а, като е узнал, че синковеца е без легло  Mr. Green
Миме, целувки на Преслава. Ще се видим ли с теб?

Веднага се сещам да ви питам - в петък ще се виждаме ли? Аз нали се чувам с Мириндето, че тя няма интернет, та последно знае, че в петък сме в Класик. Кой ще доважда?

От вчера как ме боли гърло, и нещо се разкисвам....аааа, кажете ми какво да купя да пресеча каквото има да става?

# 628
Добро утро дами! Mr. Green
Жега от сутринта... ама казаха утре малко по -прохладно. Хич не мърдем - ще си стоя при климатика!!!! Twisted Evil

# 629
Добро да е и от мен Mr. Green
хайде да се разхладим с нещо такова!

Общи условия

Активация на акаунт