Дано бързо се оправят, че Йони ме съсипа с таз 40градосова Т, ама на свадбата след 100кратно изпотяване всичко мина. Иначе въпреки глезена съм седяла само на първият танц на младоженците. Беше много весело. Помежду другото тичам по лекари за ТЕЛК-а, изследвания, подаръци за рожденни дни в събота и на погача и време неостава за вас
пък и за себе си. Къщата излежда все едно е паднала бомба, ама сега имам около 4часа да я сложа в ред, да прегледам лекарствата, че нали дребосъците заминават на море, да прегледам продуктите, че мъжо утре има РД и е замислил 3дневно празнуване, абе ужас 

ами не ми се спеше и това е то, а сега само си търся на къде да се подпра.
Тази събота сме на поправителен... този път и повод си имаме. Моето гадже е рожденик и ще се събираме с тайфата на палатков лагер
Ей повярвайте ми ... ревах цял ден. Адски ми е мъчно и криво... сега разбирам Мишленце как се е чувствала, когато напусна тяхната учителка. Много гадно, много. Сега я замества една баба, която е ....
оффф пак ми се пълнят очите със сълзи като ви го пиша това. Егати... голяма загуба за децата, голяма. Повярвайте ми. 

страхотен. 

/, вторник и четвъртък вечер водя Вики на балет... в промеждутъка посещаваме разни детски забаления, че и топчето да не скучае... няма празно при мен ей... Така всяка вечер се връщам в нас по тъмно и мятам каквото има там за мятане

Бегачка е ей... ида след малко и ще те

Препоръчани теми