Бунгала на Арапя

• 229 095
  • 855
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте ,насочили сме се и ние към Арапя ,ще следя темата с интереса Simple Smile .По принцип искахме на бунгала ,но докато се натуткаме ,май не останаха свободни места.Харесах си хотел Пънчета http://www.panchetata.com/gallery.html .Ще се радвам намнения и отзиви за него  Simple Smile .

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 18:11 от geryaleksandrova

# 271
Доколкото знам не е ремонтиран. Има доста дупки, но все пак е по-добър от Лозенец - Арапя.
В момента сме в Арапя. Пътят го завършиха вчера. Асфалтираха от Царево до входа на къмпинга, по-точно до отбивката за него от 'главното' шосе  Peace

# 272
А как е водата?  Hug Значи е по-добре от Царево да се тръгне а не от Лозенец?

# 273
Топла  Simple Smile
Според мен е и чиста, няма вълни.

По-добре през Царево, да.

# 274
Обичам Арапя  Peace
Според мен преди няколко години, преди да го застроят  - беше перфектно.
Но и сега си заслужава  да почиваш там   bouquet

# 275
За пръв път съм на Арапя.
Не знам какво е било преди, но сега колкото и да е застроено е капка в морето от застрояването, което има по други места, на които сме били.

С две думи - харесва ми.
С каравана сме, на брега на морето, директно на пясъка  Laughing

# 276
Ама толкова ли е зле пътя от Лозенец до Арапя  Crazy, има много дупки или?

# 277
[/quot

Ужасен е    Naughty

# 278
Честно казано, от всичко прочетено за пътищата, изобщо не посмяхме да пробваме друг път, освен през Царево  Laughing

# 279
  • при моите любими
Лозенец-Арапя, не е толкова зле. Пред 10 дни минахме от там. Първо се минава през плажа Оазис с всичките им новопостроени комплекси и там пътят е ок, след това има малко черен път, но не е с големи дупки, просто си е неравен и си се минава бавно.

# 280
Някой бил ли е скоро на тези бунгала, отзиви.. - http://arapiq.hit.bg/ , много ми хващат окото  Simple Smile? Интересува ме допълнението към повечето описания на бунгала на Арапя "в близост до бунгалата има възможност за палатки и каравани", а мен точно това ме смущава, нямам нищо против палаткуващи, но предпочитам бунгалата да са си отделно някак от палатките.... Иначе плажът на Арапя ми е много любим...

# 281
  • София
Здравейте,
миналата седмица се върнахме от почивка в Арапя. За първи път ходим там и останахме много доволни. Най-вече на малката много и хареса. Пътя от Царево до Арапя е с чисто нов асфалт. Морето беше много хубаво - топла вода и чисто (с изключение на 2 дни когато беше с водорасли на брега от вълнението явно се бяха откъснали от по-навътре.
Може да карате сърф, водни ски, водно колело, банан и един надуваем диван, който го дърпа джет.
Плажа също беше чист, даже един ден засекохме някакви жени които събираха боклуци.
Бяхме в бунгала Георгиев, които се намират над средния плаж на втора линия. До големия плаж минавахме както по пътя 5-10мин, така и през скалите от средния към големия плаж 3-5мин.
На големият плаж е хубаво за къпане на средата му, там е от пясък дъното, докато в единия край дъното е с малки камъчета, които са неприятни за големите, но не и за децата Simple Smile
Весело изкарвене на всички на които им предстои почивка там. Ние със сигурност ще повторим.

# 282
fishi_fishi и на нас ни предстои летуване на Арапя, също в бунгала Георгиев. Разкажи ми повече за бунгалата. Ще ходим там за първи път. Плажът на средния плаж как е?

# 283
  • Sofia
Момичета, моля ви, препоръчайте конкретни бунгала, които са "пробвани", не съм била на Арапя,а а ми се иска да направим подобна почивка. Трябва да са конфортни и чисти, заради пикличка, защото е на 5 мес. 

# 284
  • София
Ние сме били две години на бунгала Алекто http://www.camping.vlez.bg/?showpage=62805 с 9 месечни бебета, ок са, тази година пак ще ходим. Имат две стаи и кухненски бокс с посуда, печка и хладилник, плюс отпред маса със столчета, където хапваш. И двата пъти с малки деца останахме доволни от почивката този тип, даже сравнение с Албена ми беше по лесно (където е голямо тичане след малките из ресторанта и комплекса). Само следобяд ставаше задушно, няма климатик.
Доколкото чета бунгала Рино са нови, хубави, но нямаше места.

Общи условия

Активация на акаунт