Майкъл Джаксън - I`ll Be There / Ще бъда там...

• 26 856
  • 696
  •   1
Отговори
# 120
   Публикувана от: Gita  да ви кажа,че минка така или иначе каза,че ще направи лого,което със сигурност ще е по-разчупено от тези примери,това което постваме сега е само за да се визуализират идеите ни,нали така?!само да стане ясно кои ще са надписът и снимката и милото момиче ще направи лого.    newsm10

# 121
Моля,не ме бийте!Не пиша,защото музата ми забегна, и не знам кога ще се завърне!

# 122
Хора,попаднах на нещо много смущаващо в тубата. Малко е в стил изказванията на хората от TINI. Много е обезпокоително и ми стана много тъжно. Мисля,че е вярно казаното там.
http://www.youtube.com/watch?v=RDaTZUDbSyQ

Ако искате да коментираме.

# 123
Моля,не ме бийте!Не пиша,защото музата ми забегна, и не знам кога ще се завърне!

Славе, и без муза пак пиши!  love001

# 124
Хора,попаднах на нещо много смущаващо в тубата. Малко е в стил изказванията на хората от TINI. Много е обезпокоително и ми стана много тъжно. Мисля,че е вярно казаното там.
http://www.youtube.com/watch?v=RDaTZUDbSyQ

Ако искате да коментираме.

Да, вчера попаднах на това. Колко е вярно не се знае, но ако е така е наистина тъжно. Майкъл е бил манипулиран за собствени облаги. Нищо ново под слънцето. Тъжно е наистина като се има пред вид колко чувствителен беше и колко се раздаваше. Но те са го изтискали като лимон, без пощада!!!Карали са се с него по телефона. Оня простак Ортега му е викал и обиждал. А на филма всичко изглеждаше така розово....Казват, че Майкъл не е искал говорителите в ухото си /то се вижда и от филма/, но Ортега е бил безпощаден!Казвал му е: "Не разбираш ли, че искаш или не, ще носиш тези слушалки!"/ цитирам по памет/Майк е бил притиснат!
После ще продължа, че трябва да излизам.

# 125
  • Варна
Здравейтеее

Аз също мисля, че е доста странно, ако е просто една снимка и един надпис отдолу. И само да кажа, че този сайт е по - скоро за правене на колажи. Всеки от вас може да влезе в сайт за правене на тениски  и там може да се слага картинка и текс с различни шрифтове и т.н. Ако искате ще ви дам и всеки може да пробва.
Аз лично си педставям тениската по - разчупена и уникална. Не като обикновените тениски с картнка и надпис. Може даже да има повече картинки или символи или нещо такова. Също така пак ще повторя за надписа на гърба  Thinking Thinking
И пак да попитам, понеже никой не ми отговори, какво мислите за потници?   Peace

Прегръдки и целувки за всички!  Hug

# 126
  • София
  /клик върху картинката за увеличаване/

За да не се ограничаваме в надписите, възможно е предварително  върху снимката да се направи текст и след това да се качи в http://www.photofunia.com/categories/celebrities/angelina_jolie и текст в PhotoFunia. Картината е само за онагледяване ,  а не че е ново мое предложение
minka1
Здравейтеее

Аз също мисля, че е доста странно, ако е просто една снимка и един надпис отдолу. И само да кажа, че този сайт е по - скоро за правене на колажи. Всеки от вас може да влезе в сайт за правене на тениски  и там може да се слага картинка и текс с различни шрифтове и т.н. Ако искате ще ви дам и всеки може да пробва.
Аз лично си педставям тениската по - разчупена и уникална. Не като обикновените тениски с картнка и надпис. Може даже да има повече картинки или символи или нещо такова. Също така пак ще повторя за надписа на гърба  Thinking Thinking
И пак да попитам, понеже никой не ми отговори, какво мислите за потници?   Peace

Прегръдки и целувки за всички!  Hug

Много добро предложение, Hug Давай сайт, прави различни варианти, поствай ги и да избираме. Мисля, че сме се спряли на фанелка, независимо дали с остро или кръгло деколте, поради това, че той винаги под ризите си носи такава, но не отхвърлям варианта и за потници, които пък са подходящи за горещите летни дни Hug

Валя, твоят фаворит нали беше 9-та блузка от Power Point-a, ако имаш снимката да подадеш, да направим и с нея вариант

shine_day, ето моят фаворит, но тук как ли не сменявах цвета на надписа, все не се вижда и само да допълня, че под надписа бях сложила подписа на Майкъл, а пък и косата тук е орязана

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 20:10 от valq61

# 127
  • София
извинете ме,  ще сложа пак снимката, но и тук без подписа

# 128
  • BG
Привет, фенове!

Текат последните часове на телевизия ММ, която адски харесвах и ми е много мъчно! Пускат като за последно само тхе бест- ове. Току-що прозвуча 
Дърти Даяна. Извинете ме, че пиша така, но не ми се привключва клавиатурата постоянно ( сморен съм).

Днес цял ден си слушах на работа това:  http://radio.dir.bg/eradio_fp.php?pid=13900
Не ми тръгва от домашния комп, дано на вас ви се получи.

Peace

# 129
  • BG

Моля, обърнете внимание в Уикито каква страница има само за наградите на Майкъл..!!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_awards_received_by_Michael_ … kson   

ooooh! ooooh! ooooh!

# 130
Валя, много жалко, че сайта орязва снимката и надписа така  Sad Иначе за фанелките аз предпочитам да е блузка с къс ръкав. Гледам, че и повечето снимки, които качваме са с блузки, а не с потник, но може и потник да е добре.

# 131
 smile3515Сигурна съм,че е истина,още след филма споменах за този Ортега.Не ми хареса,държеше се някакси мазно и покровителствено с Майкъл,все едно е недорасло дете.Тук следват няколко гадни епитета и звучни майни.Направо не знам какво бих направила на някой,ако успея да го докопам.
Да ме извинят мацките с по усилената чувствителност. Peace
За блузките или потниците,мен не ме бройте.

# 132
  • София
Не е ли най - прекрасния смях и глас в света:
http://www.youtube.com/watch?v=01R05lB2Jwc&feature=related  Heart Eyes

# 133
момичета, засипана съм с разни неща, дори не съм чела, гласувах в новата анкета, каквото изберете с вас съм Peace

# 134
  • Варна
Ще се намери ли някой добър човечец, който да преведе клипа? : )

Общи условия

Активация на акаунт