Майкъл Джаксън - I`ll Be There / Ще бъда там...

• 28 200
  • 696
  •   1
Отговори
# 465
http://www.forestlawn.com/Visitors-Guide/Index.asp
От тук  PeaceТрябва да намерим слънчогледи обаче.
Това пише за изкуствените цветя:
Artificial flowers are permitted at the Cathedral City location only, due to extreme climate conditions.

# 466
Здравейте момичета!

Докато се върна назад да ви изчета ви поздравявам с тазе песен! Влюбена съм в това дете и този глас!

http://www.youtube.com/watch?v=U36DO_nrJeA

# 467
Писмото, което Джо е написал все едно е диктувано от Майкъл.

Що се отнася до "записите"- не вярвам Майкъл да се е молил по този начин за пари и заради това изобщо не вярвам, че са истински.

# 468
Прекрасен глас! Heart Eyes 

# 469
Момичета вече на нищо не вярвам. Прочетох книгата КОНСПИРАЦИЯТА на Афродайт Джоунс и ми стана много мъчно за човека чиято репутация е била смачкана по много жесток начин благодарение на прокурорите и медиите най-вече.

" Медиите очакваха да раздават присъди... За да изстрелят рейтинга си в небесата, те правеха репортажи за човека, а не за доказателствата...Крайният резултат беше още по-голям удар върху репутацията на Майкъл Джексън."

Това е цитат от книгата и истината е тази, че наистина са се опитвали да го смажат, като настройват цялата общественост. Дано наистина има справедливост за Майкъл поне сега и как искам да може да види от някъде колко много фенове тъжат за него.

# 470
Писмото, което Джо е написал все едно е диктувано от Майкъл.

Що се отнася до "записите"- не вярвам Майкъл да се е молил по този начин за пари и заради това изобщо не вярвам, че са истински.
Напълно съм съгласна с теб. Майкъл не е беден човек и даже на това не вярвам вече, че е бил затънал в дългове при положение, че притежава 50% акции в СОНИ Мюзик.

# 471
  • Linz
Имам да наваксвам доста с четенето на темата, тия дни съм доста ангажирана и ви изпуснах.
Преди малко по радиото съобщиха, че "Майкъл Джексън освен от безсъние е страдал и от параноя, че го преследва италианската мафия и е звънял през нощта на познати да им иска пари за да може да избяга"... Вчера успях да изслушам записите по този въпрос, но има нещо съмнително в тях.

# 472
# 473
"Адвокатът на Майкъл Джексън- Том Месеро гостува в The Tonight Show и каза на Джей Лено:"Ако познавате житейската философия на Майкъл, знаете, че никога не би наранил дете"
След всички казани думи, след сълзите, радостта, мотивите и прощаването на обществото с Майкъл, един журнолист щеше да проучи неясен елемент от документ, представен като доказателство. Става дума за бележка, написана на ръка от суперзвездата върху страниците на една негова книга. Тази бележка е уловила завинаги същността на Майкъл Джексън. В книгата звездата беше написал думите:
"Погледни в истинския дух на щастие и радост по лицата на тези момчета, това е духът на Детството, един живот който никога не съм имал и за който аз винаги ще мечтая."

# 474
Шайни много е сладък на тези снимки. Не съм ги виждала до сега.

# 475
Тези също много ми харесват, като кликнете на тях излизат в пълен размер

# 476
  • BG
http://www.youtube.com/watch?v=BWxGmVIBtbE Michael Jackson "The Man" duet with Paul McCartney, наслада за очите и ушите.
Тази песен  беше от първите, които гледах като tribute за Майкъл след смъртта му и тогава така ме докосна, плаках като бебе, от тогава тя ми седи на сърцето по особен начин...

Разби ме с тази песен.....!!!!!!  Hug  bouquet

Днес съм я слушала 1 679 845 пъти.

# 477
# 478
  • BG
Вижте какво си направих, ама без да ми се смеете  Blush Ако на някой му хареса веднага казвам как съм ги направила  Peace

Всъщност има ли някой друг, който си е правил такива работи Heart Eyes

Това ти ли си?

# 479
  • BG

Michael Jackson 30th Anniversary-UNSEEN *We Are The World*

Неизлъчваната песен от концерта........

Общи условия

Активация на акаунт