Кухните - 31-ва тема

• 84 788
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Аз пак да попитам за висящ сушилник - има ли значения на коя фирма и въобще къде да търся в Русе.Искам да е по-тесен - около 30 см.Предполагам че до края на месеца ще имам и аз кухня Peace

Провери в тази фирма

# 301
А някой знае ли от къде мога да си купя сушилник за ъгъл? Отвори ми се доста голямо място зад мивката ( тя е ъглова) и мисля там да сложа сушилник , но никаде не съм виждала такива newsm78

# 302
  • София
Малко снимки от мен за тези, които чакат. Още не е в пълния си блясък, нито е изчистена, няма го още и един от по-интересните елементи (поставката за вино).

(снимката е линк към всички снимки)

# 303
Finty  Hug
Както и очаквах, изглежда страхотно  smile3501
Направо те приканва да се развихриш в нея! Много е свежа Simple Smile
Какъв е цвета на горните шкафове (че забравих вече)?

# 304
  • Sofia, Bulgaria
Финти, голяма красота! Изчистена, функционална, модерна кухня и страхотно цветово съчетание. Пожелавам ти щастливи дни и вкусни гозби за семейството!

# 305
Finty, много е хубаво, със здраве да си я ползвате!!!

# 306
  • София
Благодаря ви, момичета

Столовете за барплота ще бъдат дървени, или ето тези или поръчани да се направят по подобен модел (че тези ми идват доста скъпи), една голяма дървена дъска за рязане ще стои на плота обикновено, също и дървени бъркалки в жълта поставка до котлоните.

Жълта кърпа за ръце ще стои метната на дръжките под мивката. Вече съм купила и поставката за два вида сапун - за нея ще ви разкажа допълнително къде може да я намерите и в София.

Така цветовете ще се вържат окончателно.

Невидимка - горните шкафове са това Egger - Woodline Cream

Ако имате идеи къде продават барстолове от масив хубави и с облегалка, естествено на добра цена  Laughing свиркайте

# 307
Finty, страхотна ти е кухнята! Със здраве я ползавйте Grinning А за столове можеш да попиташ и тук http://mebelfab.com/modern-chairs.htm

# 308
  • София
Elirost - благодаря! Линка е супер, доста скъпарски ми изглеждат, дано да е само на вид и не толкова на цена  Laughing Ще ги преслушам обезателно!

# 309
Finty супер е кухнята.  smile3501
С нетърпение чакам подробностите ти за бъркалки, кърпи и поставки за сапун.     bouquet

# 310
  • sofia
Finty, супер е кухнята! Страхотни цветове - и аз си мечтая за кухня в лилаво и бяло или крем. Heart Eyes А от коя фирма сте си я поръчали? Grinning

# 311
  • на пряката в пряката
Поздравления Finty,кухнята е супер!  Съчетанието на тъмния цвят на шкафовете и стените ме кефи много  Simple Smile. Със здраве и удоволствие да си я ползваш!

# 312
  • София
Finty, много е готина кухнята! Много добре си измислила всичко! Със здраве ди си я ползвате!

Едно едничко нещо не бих направила както ти си го направила - дръжките  Laughing
ама не ми обръщай внимание, то е защото по принцип имам драма с мебелните дръжки, и точно този модел не е моя.

В тази връзка искам да кажа, че вече като че ли се примирих със стила на тази си кухня.  Crazy
I am at peace дет се вика  Laughing

# 313
Стилно, елегантно, изчистено и практично! И моите шкафове и чекмеджета са същите - само хоризонтални. И дръжките са ми същите. Аз много го уважавам този модел - удобни за отваряне, също ще си държа кърпата там, семпли и своевременно "отварящи" мебелите. Макар и стар дизайн. Дори сложих такива и на гардеробите в дрешника и на шкафовете в мокрото. Което ми мнение отново потвърждава факта, че хора разни, вкусове различни.

# 314
  • София
Благодаря ви, момичета. Гуш - наистина е въпрос на вкус, но и на нужди.  Hug

Мен не ме вълуваше че са стар модел - просто ми трябваха много различни размери - от такива за горните шкафове дълги 120 (при теб вратичките са със стандартни размери и може дори да не си се замисляла, че това може да е проблем) до такива за шкафове с ширина 40 см. Освен това трябваше а са със заоблен ръб за да не се удряме ние и главата на детенце някой ден, както и да може да се сложи кърпа за ръце на тях, както и д са от истински метал - не от тези боядисани пластмаси които изглеждат евтино и се излющват с времето - тези изпълняват всички изисквания  Peace Аз исках да са правоъгълни, но нямаше толкова разнообразни (най-вече големи) размери.

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 00:16 от Finty

Общи условия

Активация на акаунт