Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 25

• 35 437
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Dartanian дадох ги така крайни, защото и във форума си имаме доста крайни изказвания по отношение на Ферхи. Както положителни, така и отрицателни.  Peace
А за предложението ти, не е лошо, ама трябва да се обмисли и формулира. В главата ми се върти нещо такова например: "Кой според вас е виновен повече за разпадането на семейството на Шефкет и Ферхунде?"
Шефкет
Ферхунде
семейството на Шефкет
Седеф

# 496
  • някъде там и аз незнам
Айде и аз да дам своя глас,макар да не участвам в класацията Heart Eyes
анти фен- soya-fen
фен-Ivana My Life и Dartanian

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 15:32 от радини вълнения

# 497
За Седеф мълча умно, защото нямам никакво мнение. Тя се появява и изчезва като фантом и не мисля, че по някакъв начин влияе на останалите. Шефкет за мен е чувствителен като клозетна седалка и върши всичко като робот. Само да го насочи някой нанякъде и тръгва силната. Ама редно ли е, не е ли!?!?!
Все едно, че е марионетка. Дърпат му конците и му гледат сеира. Ако си спомняте бях писала, че ходи като пръскана муха. И така си е!
Но може би много хора си мислят, че е по-добър от Ферхи. Затова ми се въртеше в главата едно съпоставяне между двамата, защото много от пишещите смятат, че Ферхи е причината за неговите глупости, които натвори за нула време.
Прави сте, че играе себе си. Действията му са като на "дрогар" - неадекватни и деградиращи.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 16:14 от Dartanian

# 498
  • Пловдив
А как ще комертираме максимата, че "зад всеки велик мъж стои една велика жена"
Мъжете много лесно могат да бъдат контролирани от жените си, особено когато ги обичат. Така че Фехри - ако беше толкова силна и велика жена - щеше да помогне на Шевкет, вместо да се чуди как да го вкара в дългове, хазарт, нечисти сделки - помня как се дърпаше Шевкет отначало на подмазванията на Яман и Оуз. Ако имаше подкрепата на жена си - мисля, че щеше да излезе с чест от ситуацията. Но непрестанното мрънкане му изпиваше силите.

И аз съм абсолючно ЗА младото семейство да заживее отделно от родителите - както на мъжът, така и на жената - тогава мислч че става най-добре спойката между тях. Но плановете на Ферхунде и тук бяха различни. Тя мислеше да "допринесе" за семейното благополучие по "своя начин" започвайки работа при Яман и продължавайки с интриги. Наистина ценностната й система е на светлинни години от тази на Шевкет. Това че Шевкет се поддаде си е негов проблем наистина - това си беше хазартен ход - доказано е че не се прави така. Не може да газиш вода и да си сух.

ББ: Фикрет кога ще забременее?

# 499
здравейте

на последната снимка по назад Седеф има ци*и  Party

Може ли много учтиво да помоля Нена003 да си сложи друг аватар?Пак на същата актриса но с по-високо качество. Flutter

Вчера Ферхи как ги метна на масата.Много добре го играе-и широко отворените невинни очи,и "грижата " за Шевкет,и как не е искала да ги притеснява.Много майсторско изпълнение беше. Peace

Дартанян,откъде го измисли това сравнение за Шевкет? hahaha

# 500
Естел , на младини четох книгата "Спасителят в ръжта" от Джеръм Селинджър та оттам съм го запомнила. На времето четяхме мнооооого книги, сега МИШКАТА ИЗЯДЕ КНИЖКАТА!!
Преди 30 год. прочетох Чучулигата на Решат Нури #Crazy
Затова гледам и филма.
А Чучулигата е много хубава книга.

# 501
А Неджля и Джем кога започват да се срещат? Скоро ли или по-нататък в серийките?

# 502
аватарче -на който му хареса със здраве да си го ползва! newsm62

Али Ръза ще ти се обидим  Sad За феновете на Лейля няма ли? Това беше в кръга на шегата,а за анкетата
за фен: Естел и Чебурашка

за анти-фен: Мери Попинс и  Бискит

Аз ви предлагам да има за всички такава анкета,какво имам предвид пр
нека гласуването да е не по една седмица,а примерно по 3 дена
За главните герои
Али Ръза (може да прескочим Хаирие и приятелката и майката на Седеф забравих и името)
Неджля,Лейля,Джефи

# 503
Как беше онзи израз за Ферхунде-"всичко в името на човека...".Беше писан в по-стара тема,но не го откривам с търсачката.

# 504
Извинявайте момичета, гледам че много сте писали за снощната серия, но никъде не прочетох ББ   Фикрет наистина ли не  е бременна?
 Rolling Eyes

# 505
Левент в последната серия се държа като някаква "мутра-темерут"........  Crossing Arms
По-скоро се прави на "тежък" и недостъпен Mr. Green. А освен това си играе с Ферхи като Том с Джери Laughing
Доста често се случваше Джери да си играе с Том Mr. Green
Моите номинации:
фенове: Естел и Cheburashka /и аз Mr. Green/
анти-фенове: rozi-maxi и biskit Peace

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 22:11 от H0uSse_Baby

# 506
  • Пловдив
Извинявайте момичета, гледам че много сте писали за снощната серия, но никъде не прочетох ББ   Фикрет наистина ли не  е бременна?
 Rolling Eyes

не е бременна

# 507
Приятно гледане на всички днес ще е само една серията Cry Cry Cry Аз се оттеглям и заставам пред TV.

# 508
    Чухте ли какво каза Оуз-че и двамата са в затвора заради Ферхунде?

# 509
Дразня се..целият филм започна да се върти около Ферхунде
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт