Издирва се 7годишния Веселин Димитров Игнатов

• 184 922
  • 4 233
  •   1
Отговори
# 675
Джуличка, наведе ме на мисълта, че може да ползват детето за просия  Thinking
Тази маршрутка и трамвая ходят ли до гара или автогара?

Не знам за маршрутката, но споменатата 5- та Градска болница е на следващата спирка, след Централна ЖП Гара - София, а също и Централна Автогара - София.
 Rolling Eyes

# 676
DanSy, не съм казвала нищо за маршрутка, казвам, че ако детето е "приютено" от клошарка, най- вероятно никой няма да им обърне внимание.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 00:40 от Джуличка

# 677
Значи спокойно могат да са били или да са отивали в друг град, където примерно просят и после да се връщат пак в София...Или обратно.  Rolling Eyes

# 678
DanSy, не съм казвала нуищо за маршрутка, казвам, че ако детето е "приютено" от клошарка, най- вероятно никой няма да им обърне внимание.

съгласна съм!  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

имах предвид, че жената коята я виждат с него или поне така твърдят не би могла да е клошарка. май нещо имам проблем с изказването днес. Embarassed

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 23:00 от DanSy

# 679
Утре в 9.30, не че през цялото време не мисля за детето, ще отправя и моята молба за щастлива развръзка. Изненадана съм колко хора не знаят, че се търси дете - върху разлепените от мен листовки има обяви за ...слагане на паркет, кърти, чисти и извозва и пр... Тъжно, много тъжно!
Съжалявам, вече не съм оптимист- мина много време, а резултат няма. Поредният Съвестин, поредната трагедия.  Sad
В такива случаи трябва да се предприеме Национално издирване - със затваряне на граници, снимки и информация в медиите веднага, полицията и обществото на бойна нога, докато не се намери - единни, като за нищо друго до сега! Както писах и преди - днес е Веско, Съвестин..... - утре може да са моите или вашите деца!
Моля се детето да е живо!

# 680
  Добре де, няма ли регистър, в който се вписват изчезнали деца?! И не се ли проверява всяко дете на границата в този регистър? Или много филми сънувам?

# 681
  • There I was on a July morning
Трябва да се проверяват.  Rolling Eyes
Дори да не са издирвани, за децата, които пътуват само с един родител или с трето лице, изискват декларация за съгласие от родителското тяло.

# 682
  • София
Нека направим и втори опит:

Вторник, от 09.30 до 09.35 ч.
Да си представим образа на детето, живо и здраво и майката и бащата - как го хващат за ръце и се прегръщат.
Важното  е много хора да се концентрираме за пълни 5 минути .

Ето и снимките http://www.facebook.com/group.php?gid=118449928179022&v=photos

# 683
  • София
точно в този момент 21 човека четат темата за Веско

# 684
днес е Веско, Съвестин..... - утре може да са моите или вашите деца!
Моля се детето да е живо!
И аз много мисля за това дете. Много мисля и за родителите му ... И все не смея да пиша, уж да не пълня темата с безполени постове... Sad

# 685
# 686
Сега се прибрах.
Накарах мъжа ми (добре, че ми уйдисва на лудата глава) ooooh! да отидем до онези изоставени сгради, за които писах преди няколко дни.
Сграда, която да ми прилича на мелница не видях, както и не си спомнях да съм виждала, но сградите там са съвсем тъмни, запустели и необитаеми.
Не видяхме нито клошари, нито цигани, които обикновено се настаняват на подобни места.
Даже кучета нямаше.
Съжалявам.  Sad

П.С. Мъжът ми каза, че нито един от колегите, с които е говорил, не знаят за Веско.
И това е съвсем нормално - денем спят, нощем ги няма вкъщи.
Не напразно преди, когато работех, все казвах, че и война да стане, няма да разбера.

Просто исках да ви кажа, че нито знаят таксиметровите шофьори, нито нищо.
Най- вероятно и много други хора не знаят, просто моята информация е от тази сфера.
  Confused

# 687
То е логично да не знаят, къде да стоят да гледат телевизия- то 12-14 часа им минават зад волана, после сън...
Сигурно и хората, които не са давали да се разлепят плакати не знаят, иначе не виждам как биха отказали  Whistling

# 688
  • София
Една жена  взе около 300 листовки  за да ги предаде на една от най-големите таксиметрови фирми. Преди седмица,  на срещата пред Халите.

Вуйчото  ми каза ,че е ходил във всички депа на трамваи  и автобуси и е залепил по 1 бр. Въпреки  че моята идея беше да се раздадат по 200 бр на депо(или колкото са им превозните средства) и НА ВСЯКО  ДА ИМА ЗАЛЕПЕНО , за да може всеки един пътник да стане наш помощник...  Тогава печатницата направи листовките  за няколко часа! Можеше  да са поръчани още 10 000 броя примерно... Това и сега може да се направи....

СЛЕД 9 МИНУТИ ЗАПОЧВАМЕ, НАЛИ!!!

# 689
  • София
Не вярвам в подобни ...инициативи, но съм с вас. Поне не пречи да опитаме.  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт