Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
# 153
# 154
# 155
# 156
Тези снимки показват на къде ще задуха вятъра, нали!!!

# 157
Според мен Мелда ще  падне сама по стълбите и ще каже ,че Еда я е бутнала.Така ще се опита да настрой всички срещу нея ,включително Харун.
Дори си мисля ,че успява защото Харун обвинява Еда./става ясно от снимките/
 Еда ,като види ,че дори Харун не и вярва ,ще се махне от къщата и съответно от Харун.
Така започва новата интрига.
Харун ще разбере ,че Мелда лъже ,но Еда ще му е много обидена и т.н. .....Вие знаете какво ще стане.
Тук сигурно за подсилване на емоцията ще вкарат новия дизайнер,който допълнително ще разпалва ревността на Харун и желанието му да бъде с Еда и Ямур.

Тези отвратителни сценаристи ще има с какво да си запълнат оставащите 10 серии.
Но поне се надявам ,че в тези серии ще има повече романтика, а не ужаса от последните  5 - 6 .  

# 158

# 159
СНИМКИТЕ ОТ ФЕЙСБУК ЛИ СА

# 160
Меги на тези снимки Еда и Харун са с дрехите от края на 42 епизод а сцените с бебето са след това
незнам обаче падането на Мелда кога е от какво е предизвикано и какво ще последва след него
оххххххх,тъкмо малко се бяхме успокоили а сега това

# 161
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=102464064879#!/group.php?v=wall&gid=102464064879
снимките са тук

# 162
СНИМКИТЕ ОТ ФЕЙСБУК ЛИ СА
Да там са доста повече ,аз подбрах тези ,горе- долу по хронология.

# 163
Меги на тези снимки Еда и Харун са с дрехите от края на 42 епизод а сцените с бебето са след това
незнам обаче падането на Мелда кога е от какво е предизвикано и какво ще последва след него
оххххххх,тъкмо малко се бяхме успокоили а сега това
Забележи ,че когато успокоява Мелда е със същите дрехи.
 За дрехите ,не се бях замислила.!!

# 164
По принцип не би трябвало да обвини Еда за падането по стълбите.Много гадно, а тя сума ти молби изре4е пред Господ да й укроти
желанието за мъст. Но... ако всяка ве4ер вижда как Харун заминава за спалнята на Еда, реакциите на една изоставена жена може и такива да са. Или малко театър за пред другите заради мнимата бременност...

Общи условия

Активация на акаунт