Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
И аз мисля, че сцената с падането по стълбите е преди подаряването на колието, защото са със същите дрехи от края на 42 серия. Но Харун не мисля, че ще повярва на Мелда, а не на Еда. А от Мелда всичко може да се очаква, тя въпреки че се моли пред джамията, според мен до последно няма да се откаже от своята любов към Харун.

# 181
ЗДравейте и от мен

Позволих си да сложа анкетата предложена от ББай ни Ганя.  Аз определено мисля че държанието на Мелда няма нищо обчо с разделението европейско или ограничено а просто като себелюбиво. Но да се дели по тези признаци е много трудно Европейско или ограничено определено а и това според мен е някакъв въпрос на гледна точка само без това да дава ясна представа за характера и и това от какво поражда този и начин на действие.
АЗ се учудих ,че не съм я видяла до сега тази анкета,а то се оказа ,че бях първия гласувал!!!
hahaha hahaha hahaha
Много си изпълнителна бе мегито значи аз докато я сложа както трябва ти даже си и отговорила браво

# 182
  • Варна
Истината е,че всичко е много заплетено-много трудно ще се намери изход от ситуацията.Трудно може да се разбере връзката на Харун с двете сестри,както и връзката на Еда с двамата братя.От където и да го погледнеш си е истински кошмар-любов,измами,лъжи,преструвки,манипулации,един куп задкулисни игри и цял билюк хора,правени на глупаци...Такова нещо трудно се разбира!И още по-трудно е да се приеме!Работата загрубя!

# 183
НЕЗНАМ , АМА МИ СЕ ИСКА  ПЪРВО ДА СА СТЪЛБИТЕ, А ПЪК ПОСЛЕ НЕЩАТА ДА СЕ ПОДРЕЖДАТ,ЧЕ И НИЕ ТУКА СЕ ИЗМЪЧИХМЕ БЕ
Мисля че стълбите ще са накрая поредния отчаян опит на отхвърлена жена особено като го вижда да ходи в къщата за гости/където са всъщност Еда и бебока/
Ради ,но ти сама ми заостри вниманието върху дрехите.!
Харун е с ъс същото яке ,когато я упокоява/Мелда/ и когато се разправя с Еда.Направо не знам ,много е объркващо.
Обикновено не ги обличат с едни и същи дрехи.Във всяка следваща сцена са с различни дрехи.В края на 42 епизод са облечени с тези тоалети ,в края на 43 еп. да ги облечат пак с тях ,не ми се вярва.
Моя първоначален сценарии, май ще се окаже грешен.
Не е такава хронологията!!

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 21:56 от migi_megi

# 184
И аз мисля, че сцената с падането по стълбите е преди подаряването на колието, защото са със същите дрехи от края на 42 серия. Но Харун не мисля, че ще повярва на Мелда, а не на Еда. А от Мелда всичко може да се очаква, тя въпреки че се моли пред джамията, според мен до последно няма да се откаже от своята любов към Харун.
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 185
  • София
Като ги гледам тези снимки с падането на Мелда, се замислих, че така можеше да обвини Еда не само, че я е бутнала, а че в резултат на това е загубила и бебето. Но тя този коз вече го изигра, а и беше много рисковано. Нали тогава трябваше веднага да ходят на доктор и да се разбере истината. Но Мелда със сигурност не се е отказала и използва всяка пукнатина, за да разруши идилията на Харун и Еда. Те пукнатините и в сценария станаха доста, но да видим докога ще издържи.

# 186
ами то нали чакахме и бягането по ливадата от излезлите снимки- ама йок нямаше нищо такова в серията, така че докато не видя не вярвам вече не се подвеждам- нарочно правят това да ни задържат тръпката и интереса

# 187
Истината е,че всичко е много заплетено-много трудно ще се намери изход от ситуацията.Трудно може да се разбере връзката на Харун с двете сестри,както и връзката на Еда с двамата братя.От където и да го погледнеш си е истински кошмар-любов,измами,лъжи,преструвки,манипулации,един куп задкулисни игри и цял билюк хора,правени на глупаци...Такова нещо трудно се разбира!И още по-трудно е да се приеме!Работата загрубя!
Няма да бъде никак трудно ,но първо трябва да разобличат Мелда.
Тогава вече тяхната любов става много по  приемлива.
От прелюбодейци ще се превърнат в жертви на интригите на Мелда.

# 188
  • София
ами то нали чакахме и бягането по ливадата от излезлите снимки- ама йок нямаше нищо такова в серията, така че докато не видя не вярвам вече не се подвеждам- нарочно правят това да ни задържат тръпката и интереса

Аз за тази ливада друго почнах да си мисля. Може би е имало заснети такива кадри като сън на Харун, докато спеше на дивана, а Еда тръгна да убива Феяз. Но после са решили да не ги включват. А защо - не знам.

# 189
  • София
Няма да бъде никак трудно ,но първо трябва да разобличат Мелда.
Тогава вече тяхната любов става много по  приемлива.
От прелюбодейци ще се превърнат в жертви на интригите на Мелда.

Да, точно това е ключа към бараката респективно бунгалото, колибката и т.н.

# 190
Гледах отново фрагментите към 42 серия и ми направи впечатление, че във фрагмента без думи са дадени сцени само от първата част на епизода, а сега сценаристите дали не са решили да ни изненадат и объркат и да са дали сцени от края на 43 серия или поне така ми се иска.

# 191
Имаш права ,но така без нищо Мецана да се премята по стълбите,не ми се вярва.

# 192
за успокоение по едно питие- ХА НАЗДРАВЕ

# 193
  • Варна
Леле,сега разгледах снимките от Facebook и главата ми запуши-Еда пак разплакана,гледам Тарък цъфнал,Мелда се търкаля по земята в офиса на фирмата,после пък по разните му там стълби в мавзолея,Харун мята мълнии с очи,най-големите баба и дядо Тюркян и  Джемил-в имението пак нещо акъл раздават,леля Хаят- и тя да не остане по-назад и тя сигурно съвети ще дава и за капак-нашите любимци с бебето в леглото-четат си приказки...Луда работа!Ще трябва да почакаме до откъса с говор малко поне да ни осветли какво-що!

# 194
 от друга страна пък Мелда на всичко е готова,тази ревност я разяжда,тя не обича Харун а вече иска единствено да го притежава

Общи условия

Активация на акаунт