Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
ЧРД НА МАРИЯ И ОТ МЕН,
НЕКА ЖИВОТЪТ И БЪДЕ УСМИХНАТ И СПОКОЕН КАКТО УСМИВКАТА И ОТ  СНИМКАТА .

ПО ПОВОД НА ФИЛМА СИ МИСЛЯ,ЧЕ НИСА Е СЕСТРА НА БАТУ.

Мила herbecer, благодаря ти. Усмивката е най добрата защита. Усмихвайте се и Вие.

# 346
Мария, радвам се, че ти е харесала изненадката ми, направих я за теб, заедно с прекрасната музика!

ПРЕКРАСНА Е КАТО ТЕБ.

# 347
Определено във тая серия ше ми е интересно развитието на нещата с Бату и Харун какво мисли да прави и дали изобщо ще разбере кой е Бату в действителност. Въпреки че във фрагмента личи сякаш е разбрал Харун.

Да, сигурно ще има нещо такова. И на мен ми се струва, че Харун нещо подозира, но не е сигурен напълно!

# 348

има много хубава усмивка но и като трябва да гледа презрително направо да замръзнеш

# 349
http://dox.bg/files/dw?a=81b0befd43

Това е подарък за бгхелп - МАРИЯ
Стихосбирката том 3 - част 1 с автор БГХЕЛП

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 22:48 от karpatiq

# 350
  • Варна
Струва ми се, че малко подминахме падането на Мелда по стълбите( от снимките от еп.43 във Faceook). Дали пък не го прави сам сама, за да се нарани и да предизвика съжалението най-вече на Еда и после на Харун, за да не може да я остави, че работата върви към семейна идилия Харун-Еда-Ямур особено след оная сцена в леглото-тати чете на бебето приказки, а мама е на седмото небе, а във въздуха витае любовта...

# 351
Струва ми се, че малко подминахме падането на Мелда по стълбите( от снимките от еп.43 във Faceook). Дали пък не го прави сам сама, за да се нарани и да предизвика съжалението най-вече на Еда и после на Харун, за да не може да я остави, че работата върви към семейна идилия Харун-Еда-Ямур особено след оная сцена в леглото-тати чете на бебето приказки, а мама е на седмото небе, а във въздуха витае любовта...

Аз си мисля, че може и бат Бурак да я е бутнал.Те нали не се долюбват от последната серия .
Ама то поне едно резюме да бяха пуснали ама решиха май че хубавите снимки са ни в повече.

# 352
Честито за Ивайла!

# 353
днеска всички са се кротнали тука

# 354
Здравейте всички аз малко късничко но да се включа . bghelp
Честит празник !!!!

Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем ти от все сърце

Бъди непозната, за да си интересна,
Бъди недостъпна, за да си желана!
Ако говорят нещо лошo за теб,  не се ядосвай!
Щом говорят, значи завиждат,
а щом завиждат значи има за какво.
Знай си цената,  но не се продавай!
Пожелавам ти това от все сърце заедно
с много здраве, щастие , късмет  и любов!

# 355

има много хубава усмивка но и като трябва да гледа презрително направо да замръзнеш

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 356

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Това за мене ли са или за него  Joy

# 357
днеска всички са се кротнали тука

Ами денят беше прекрасен едно хубаво слънце наподобяващо за един незабравим уикенд само да има с кой и за какво но отново се връщаме на стартова позиция и няма спиране.Аз като  най късно включила се какво да установя всичко от фрагмента е разнищено но искам да се настроя малко позитивно и да мисля ,че все пак след толкова много страдания ще ни оставят поне една серия да си върнем тръпката а после каква ще я измислят само те си знаят. newsm78

# 358
  • Варна
Няма сериал -все едно от коя държава-в който  някой от героите да не остане за известно време парализиран било наистина или на лъжа- злополука с кола, падане от кон, по стълби, от тавана ако щете или някоя друга измишльотина.Така обикновено се дава повод главните герои да страдат, да се разделят или да бъдат манипулирани.Ако наистина ще се появява някой нов мъж в живота на Еда( така дълго чаканият моделиер,който искал да работи с нея),една евентуална "парализа" в следствие падането на Мелда, може да накара Еда да си тръгне от Харун и от къщата и да отиде при леля Хаят, където пък в ателието би срещнала "новия".

# 359
Кометке радвам се че реши да наминеш време да наминеш на нашата орбита че то там в това ми ти раанчо с тоя ми ти харунски какво ли още скъсано ше видим в следващите снимки не знам

Общи условия

Активация на акаунт