Незабравима-Unutulmaz тема37

• 32 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
! Забелязах, че колкото е по-гаден епизодът, толкова повече се вихри поетичният талант на съфорумците.Толкова повече и по-оригинални стихове се раждат!

Миличка само малко да ни върнат тръпката и виж целия форум на какво е способен.Тук е пълно с интелигенти хора с чувство за хумор който ни карат да забравяме за напрегнатото си ежедневие и да отпуснем душите си да се реят в свеят на радост , усмивки ,мечти ......и много много други неща който те карат да се чувстваш щастлив човек . Hug

# 376
# 377
Честита рожба и от мен да ви е жива и здрава много много да ви радва .Честито.  bouquet

# 378
RadY@ как няма да им е в застой след тази поредица от щуротий затова си мисля ,че за да им се вдигне рейтинга най после ще покажат малко светлина в тунела ако не искат съвсем да си загубят зретелите.Доста попорекалиха.Искаме си компенсацията.
Да ти кажа и аз това си помислих като видях фрагмента, разбраха, че с екшъни рейтинг няма, хората искат романтика

# 379
  • София
Здравейте, Незабравима банда!  bouquet

Божеееееееее, какви чудесни неща са се случили във форума, а аз за малко за ги пропусна!

Мария- bghelp, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! newsm59

Изключително ми е приятно, че има още един представител на нашата прекрасна зодия и, че това е един от най-активните и колоритни хора тук! Скъпа приятелко, желая ти да бъдеш много щастлива, много усмихната, много ценена и мноооого обичана или поне толкова, колкото ние те ценим и обичаме!  newsm51

# 380
  • София
Сума ти серии треперихме за една бременна майка и за едно бебе в тоя филм, а си имаме наше!   ylinfant newsm32
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ТОВА ИСТИНСКО БЕБЕ! ТОВА ИМА ЗНАЧЕНИЕ И СМИСЪЛ!

МИЛА, ИСКРЕНО ТИ ЖЕЛАЯ ТОВА МАЛКО СЛЪНЧИЦЕ ДА ОГРЯВА ДНИТЕ ТИ ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ И ДА НИ ПОКАНИШ НА СВАТБАТА Й!  smile3541

# 381
Ама вие не си мислете че стихотвотрната форма е по малко

Просто е по трудно да с епише за възвишени чувства отколкото да се кори и да се псу-----а в стихотворна форма. hahaha hahaha

Просто тогава са необходими по-задълбочено мисли как да го представим във по съблазнителен и добър вид че да не излезе само като едно след друго редене на писания и това само.

# 382
  • София
Ей, пак сте се развихрили! Оглозгахте го тоя фрагмент и снимки, начи!

Но, не мога да пропусна стихотворението на bganio "Пробуждане" - това е най-доброто, съвършено произведение, което си сътворил досега! Дай Боже всекимо такъв талант! Но, тук въпросът даже не е в таланта! Това, което истински ме разтърси е, че успя да ме накараш да го почувствам като мое изживяване и моя емоция! Не мисля, че има по-голямо доказателство за това, дали едно творение е гениално! Искрено ти благодаря за това! И понеже веднъж ти казах, че ми се издигаш с около 20 см. в очите, мисля, че след това стихче скочи от раз с около метър! Приеми най-дълбокото ми уважение и респект!   bouquet

# 383
  • София
Бонбон, тая снимчица на Харунчо в градинката ли я щракна, бе мила? Леееее, много спретнатко дворчето! Ама що е сърдит? Това ще знаеш, щото го карат да се върти и да се мазни около тая коза Мелда, ще да е!  hahaha hahaha hahaha

# 384
ААА лято иде! Морето и палмите гледам аз, не Харун. Joy Joy Joy
Ето още една снимка с морска панорама.

# 385
Бонбон, тая снимчица на Харунчо в градинката ли я щракна, бе мила? Леееее, много спретнатко дворчето! Ама що е сърдит? Това ще знаеш, щото го карат да се върти и да се мазни около тая коза Мелда, ще да е!  hahaha hahaha hahaha

Щото няма кой да го стопли а му е студено на горкия hahaha

# 386
ААА лято иде! Морето и палмите гледам аз, не Харун. Joy Joy Joy
Ето още една снимка с морска панорама.

А тука кое гледаш номера на телефона му ли? hahaha

# 387
Бонбон, тая снимчица на Харунчо в градинката ли я щракна, бе мила? Леееее, много спретнатко дворчето! Ама що е сърдит? Това ще знаеш, щото го карат да се върти и да се мазни около тая коза Мелда, ще да е!  hahaha hahaha hahaha

Като спомена за козата и се сетих и за тая снимка.ХА ХА ХА!

Отзад ги наблюдава Тюркян.

# 388
Бон-бонката значи като пусне такива остороумни много ме разсмива и ме забавлява.

# 389
Аз да ви кажа за анкетата че гласувам за закостеняло разбиране единствено защото се лансираше все идеята да не се излижим пред чужденците т.е. съседите hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт