Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 89 441
  • 816
  •   1
Отговори
# 225
Сладурка, ето ти малко инфо.  bouquet

http://www.dermatology-bg.com/bg/diseases/15

# 226
Сис-че аз инфо търся и ровя от доста време и много съм изчела,моето образувание  е подобно на това,даже почти същото Confused http://www.medinfo-bg.com/admin/upload/103-1178620609-49383b2a1f … eb4ee0425e0e2.jpg

# 227
Сис-че аз инфо търся и ровя от доста време и много съм изчела,моето образувание  е подобно на това,даже почти същото Confused http://www.medinfo-bg.com/admin/upload/103-1178620609-49383b2a1f … eb4ee0425e0e2.jpg

Значи и сама можеш да си отговориш,че най точно се поставя диагноза ,след биопсия! Peace

# 228
Значи и сама можеш да си отговориш,че най точно се поставя диагноза ,след биопсия! Peace
Да..и затова не се успокоих след този "преглед" с тая лупа..

# 229
Да..и затова не се успокоих след този "преглед" с тая лупа..

Иди на преглед в Дървеница-там са специалистите! Peace
Ще получиш компетентен отговор!
Успех!  bouquet

# 230
Имам нужда да споделя  Confused Пък ако смятате нахокайте ме или там каквото решите, но ми се ще да чуя вашето мнение.

Занимавах ви със себе си във старата тема, имам секрет от лявата гърда и след прегледите при онколога, туморен маркер, изследване на секрета и ехограф ме пратиха да си ходя и след 6 месеца пак. Признавам си, че яко ме гепи хипохондрията. Станала съм като цицоманка и все се опипвам.  Sad Embarassed

Та вчера напипах едно .. като обло уплътнение, но на дясната гърда от където започва гърдата към мишницата. Не е в тъканта на самата гърда, а сякаш е легнало към ребрата. Голямо е колкото бобено зърно, но малко по-сплескано и издължено. Не ме боли. Ще ида на лекар, но ми се струва, че не може да се тича на мига, а трябва мъничко да се изчака ако е жлеза или лимфен възел да му дам шанс да се успокои. Но се признавам, че се безпокоя. 

# 231
Ще ида на лекар, но ми се струва, че не може да се тича на мига, а трябва мъничко да се изчака ако е жлеза или лимфен възел да му дам шанс да се успокои. Но се признавам, че се безпокоя. 

Напротив, тича се на МИГА! Каквото и да е, е нужен преглед. Успех, дано е нещо безобидно!  Peace

# 232
момичета!вече два дни гледам по канал Zone Reality страхотни документални филми "Неличимите".Във всички серии се говори за макробиотична диета на японеца д-р Куши и ето какво намерих при нас в Бг:http://terapia.hit.bg/.Все пак по цял свят лека-полека признават,колко е важна храната за всички хора,а особено за болни от тежки болести.Четете!!!

# 233
Allissa22,  Hug Hug Hug

Sladurka, задължително иди на дерматолог-онколог или просто при специалист дерматолог (в София голямо име е доц. Балабанова, махала съм си бенки при нея, страхотен специалист и човек е!). С тези неща шега не бива. В най-добрия случай ще се успокоиш и ще се отпуснеш, че няма нищо, но задължително иди на сериозен лекар. Ако искаш телефонен номер на доцентката или да ти съдействаме за онколог-дерматолог в Дървеница, кажи (разбирам, че не си от София).  Hug

# 234
   ЗДРАВЕЙТЕ,момичета.
 ВАНИЧКА  Hug,тук съм погледни към ъгъла и ще ме видиш.
  Чета всичко и снимките разгледах,радвам ви се от сърце имате страхотни деца слънчица.
 КАНА дай номера на доц.БАЛАБАНОВА. Майката на актьора НИКИ ИЛИЕВ е такава лекарка,гледах е веднъж
 в предаване на кафе при ГАЛА.
  Сега като стана дума за бенки да ви питам;Който е бил на лъче терапия след това не се ли появиха
  червени точици и нови бенки?
 СЛАДУРКА  познавам хора от много години с такава бенка и не им създава проблеми.Опитай се по-спокойно,знам че,е много трудно.
  МАРГИЧ МИЛА изгуби се по тъч линията,надявам се за добро.Не се преуморявай с работа. Hug

# 235
Мамо Лорън, ето номера на сестрата на доц. Балабанова в "Алексанвдровска болница - кожна клиника", тя записва всички часове. Wink
0899 57 25 21

# 236
  • Варна
Момичета помагайте-излезе биопсията на майка ми от лимфните възли и там пише,---лимфни възли с реактивни промени.ДД Лимфопролиферативен процес.Утре сме при хематолог,но мисля си че работата е сериозна.

# 237
  • В царството на игрите:)
"А и накрая да напиша, че всички православни служби се правят само на кръстени."  Peace
Милми ,какво значи това??
Значи, че за да ти се отслужи например литургия, молитва за здраве или друго, да се причестиш, да вземеш нафора, да ти се чете името в църква по време на литургия, да си направиш петохлебие и въобще всичко свързано със службите, не може да се направи за човек, който не е кръстен. Не  е православен християнин!
Имам нужда да споделя  Confused Пък ако смятате нахокайте ме или там каквото решите, но ми се ще да чуя вашето мнение.

Занимавах ви със себе си във старата тема, имам секрет от лявата гърда и след прегледите при онколога, туморен маркер, изследване на секрета и ехограф ме пратиха да си ходя и след 6 месеца пак. Признавам си, че яко ме гепи хипохондрията. Станала съм като цицоманка и все се опипвам.  Sad Embarassed

Та вчера напипах едно .. като обло уплътнение, но на дясната гърда от където започва гърдата към мишницата. Не е в тъканта на самата гърда, а сякаш е легнало към ребрата. Голямо е колкото бобено зърно, но малко по-сплескано и издължено. Не ме боли. Ще ида на лекар, но ми се струва, че не може да се тича на мига, а трябва мъничко да се изчака ако е жлеза или лимфен възел да му дам шанс да се успокои. Но се признавам, че се безпокоя. 
Никой няма да те хока! Съчувствам ти, че трябва да преживееш толкова притеснения, които сигурно ще се окажат излишни, НО! Най - добре е наистина да те види добър мамолог. Аз си изпатих точно от това, че не отидох навреме и то където трябва, а се занимавах с едни никакви лекари ooooh!
Дръж ни в течение. Peace
Сладурка, дано и теб те успокоят и след втория преглед!
Аз търча по доктори, за да си оправя документите за ТЕЛКА. Някой бил ли е на ТЕЛК в ракова? Споделете впечатления? newsm78

# 238
  • София
Защо питаш, естествено АЗ  Joy Joy Joy
Много неорганизирано, чака се дълго и са едни такива нелюбезни  Mr. Green

# 239
Ох,момичета...защо изобщо трябва да я има тая болест..Нали душата като страдала и тялото също,а сега върви търси конфликта къде е Confused Аз в петък съм пак на преглед,междувременно вече "бенката" си има червео валче,което дразни..и аз съм с епобъркала разбира се и осъзнавам колко съм безсилна. Все пак се надявам все още в петък на добър резултат или най-малкото,че не съм отишла твърде късно Cry Лека нощ момичета!

Общи условия

Активация на акаунт