Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 549
  • 816
  •   1
Отговори
# 705
Извинявам се, но забравих да питам. При сцинтиграфията има ли изискване по дрехите да няма нищо метално, както при ПЕТ скенера. Някакви други инструкции?
Благодаря!

Да,не трябва да има метални елементи по дрехите!Също и колиета или часовник не трябва да носиш по време на облъчването.
Носи и цялата документация,която имаш!

# 706
  • В царството на игрите:)
Еййй, писали сте, писали сте, че сте се забравили Mr. Green Но успях да ви изчета...
С Трикси се чухме и се разбрахме, че тая мета е далеч по малка от нея и, че ще я борим Praynig Rolling Eyes
С нетърпение очаквам срещата ни. Дано да се съберем повече. Колкото повече, толкова по весело hahaha
Резервацията е направена за 26.06.10 г. -  р-т Тино - 19.00 часа.
Аз в петък съм на вливка с Херцептин и ще бъда на ехо на коремни органи и на ренген на БД. Да си кажа честно малко ми е притеснено, но така е винаги преди тези контроли. Ще се моля всичко да е ок Praynig
Айде до скоро и ви обичам да знаете Hug
р.р. Ангелари, банският е супер! Peace

# 707
Много ви благодаря на всички! След като ми се наобаждахте, сега се чувствам значително по-добре! Ай ше им се не види и метите, ше ги сбориме, я! Айде борбата продължава. В моя случай почивка нямаше. Mr. Green
Целувам ви и много ви обичам!  bouquet
В събота - на кръчма! bowuu

# 708
И още да ви се похваля кой бански си взех  bowuu
http://www.amoena.us/bg/Products/Swimwear/Feel/ParisTP.htm

Исках да ви го пусна директно на снимка, но така ми се видя по-лесно
Ангелари, щеше да е по-добре теб да видя в тоя бански! Супер е! Кога ще излезеш от анонимност? Време е вече, почти всички се познаваме... newsm51
Trixyy, ще се справиш! Смело напред! newsm51

yov64 , и аз на 23 юни съм на сцинтиграфия за втори път. Сис   newsm51вече ти е казала за металните аксесоари. Хапваш, пийваш и отиваш...слагат ти изотопа...пиеш много вода и...след два часа лягаш и не мърдаш 20 минути...след 1 час резултата...Това е.
margi4,milmich, кана  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 709
Ангелари, щеше да е по-добре теб да видя в тоя бански! Супер е! Кога ще излезеш от анонимност? Време е вече, почти всички се познаваме... newsm51

EEEEEEEEEEE Соня, гледай снимката и мен си ме представи къде, къде по така ..... Като секс бомба  Joy Joy Joy Joy
Въх, ама съм скромна

А по отношение на анонимността ..............
От кога съм се наканила да отскоча до Язовир Кърджали и околието му
Знае ли се като дойда може да ти се разкрия

Но за сега мисля първо да видя морските дюни  newsm51

Соня стискам палци и при теб всичко да е наред на сцинтито

# 710
Трикси здравей! Често си мислех за теб, жалко че се появяваш с недобра новина, но ти си смело момиче и ще се справиш - имаш цялата подкрепа от всички тук.  Hug
Метите в костите се повлияват много добре от Зометата, но лечението е много бавно, продължава с години. Влива се на 21 или на 28 дни по преценка на лекаря, няма странични ефекти. Ако имаш болки, те ще отшумят след поне 4-5 вливки. Хубавото при теб е, че метите са мънички, което означава, че по-лесно ще намалеят и изчезнат. При мен е една голяма мета на гръдната кост, на сцинтиграфията се вижда огромна, почти колкото юмрука ми #Crazy Година и половина съм на Зомета и е "заспала", не ми създава притеснения. За лъчетерапия съм чувала, че се прави за облекчаване на състоянието.
Ще се радвам ако мога да ти бъда полезна с нещо, ако желаеш и си готова можем да се видим и поговорим, всяка сутрин съм на вливане в ИСУЛ /беше ми споменала, че живееш наблизо/.
Всички много те обичаме и сме с теб! Hug

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 23:00 от nadia_0606

# 711
  • у нас - на брега на морето
Ех, момичета, как ви се радвам и завиждам, че ще се видите на 26, а аз не мога да дойда. Мислех си, че поне тая среща няма да пропусна, ама на.......! Поне вие да се повеселите и да ни споменете с добро! Hug
Ангелари, банският ти е страхотен!!! На каква цена е този модел? Не се ли отваря като се наведеш?
Сис, Сонче, благодаря за съветите! Hug Hug
nadia_0606 ,освен, че правиш Зомета, защо ходиш всяка сутрин на вливки? Това с основното заболяване ли е свързано?

# 712
Валентина, моите най-искрени съболезнования. Бог да го прости! За освещаване на жилище след смърт не съм чувала. Знам само за молитви, които се четат.
Trixyy, много съжалявам за случващото се. Разбирам те напълно, защото го изживях, не продължавам да го изживявам от няколко месеца. Тръшках се, шашках се, но сега вече съм спокойна. Знам, че всичко ще е наред и няма място за притеснение. И при теб ще е така !Живота си продължава, просто за  разнообразие ще походим повечко по болници.
Ех, момичета, толкова си точих зъбите за срещата този път, толкова исках да ви видя всичките и на ..................няма да мога дойда. Точно тогава
трябва да съм на друго събиране. Не че не ми се ходи и там ама с вас ми си искаше повече. Весело изкарване на всички! Hug
Все забравям да питам, някой да знае лек за подут корем? Подута съм все едно ще раждам от доста време. Докторите казват, че е от болкоуспокояващите и химията. Задържам течности явно, защото и ръцете и очите ми са подути. Запек нямам. Пих веднъж миналата седмица Фурантрил и на другия ден бях - 1,3 кг., корема ми поспадна за кратко, но пак си стана огромен. Усещането,че съм глътнала топка ме побърква. Съвети всякакви приемам.
Хубав ден!  bouquet

# 713
Валентина, наистина се прави водосвет в къщи след погребение. Хубаво е да извикате свещеник Peace Даже в някои случаи след гробищата свещеника се връща направо вкъщата, за да направи водосвет.
Наде, много ще ни е приятно да дойдеш на срещата ни в събота. Хайде, че да не пишем отсъствия Hug
Йовче  Hug защо, бе мила няма и този път да можем да те видим. Много съжалявам Rolling Eyes Къде изчезна Борана? Йовче, ти чуваш ли се с нея?
Ванила, няма да е лошо да се консултираш с лекар. Предполагам, че е болка, за която си има билка Mr. Green Сигурно е много дискомфортно да ти е подут корема - особено лятото. Дано се оправиш Peace
Целувам ви Hug

# 714
Оооооооооо,Миленски, драго ми е да те видя...таковата...прочета...  bouquet
Вече броя дните до 26-ти... Blush Този път срещата се очертава по-задружна...
Който не дойде-ГУБИ! Whistling
ЦАлувам ви Сичкитеееееее!  bouquet

# 715
Сис   love001 Two Hearts beer3 Drunk lalalala

# 716
Момичета, стискам палци за всичките ви сцинтита, рентгени, ехо-та и ТЕЛК-ове  Praynig Laughing
Всичко ще е наред, все пак каръците като мене не са много  Laughing и вие няма да сте от тях!
В петък докторът ми планира Зометата, ще сменят Тамоксифена с някакво си друго лекарство и на 03.07 ми каза да си вдигам чукалата и да заминавам на море. То плаж за мене няма да има, ама все пак малко ще променя обстановката. Язък, че си купих два чифта бански. Ще дефилирам с тях от 6.30 до 8.00 на плажа, кога нЕма люде по плажа  Mr. Green
Целувки за всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Триксанке сладуранке, натебе люде не ти трЕбат-ти и така си си ДЖиздава...  bouquet
Малееееее,ако знаеш колко тА обичам... И как ША тА нагуша в съботааааа... smile3508

# 718
Ша видим кой когоооооо Hug Hug Hug

# 719
Ангелари, банският ти е страхотен!!! На каква цена е този модел? Не се ли отваря като се наведеш?

По отварянето -да малко зее като се наведеш
Отгоре има силикон, които трябва да прилепне към тялото и да не зее, но моя силикон не прилепва
Цена -170,00лв., скъпичък е но реших, че заслужавам

Общи условия

Активация на акаунт