Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 527
  • 816
  •   1
Отговори
# 735
Ах,вие,заговорнички такива... Срещички... Карамфили...Телефони на лични... smile3503

Елит, когато нещо не ти е съвсем ясно или те притеснява,пиши тук в темата! Задавай си въпросите,оплаквай ни се,хвали ни се за хубавите неща ! Винаги ще намериш отговор на въпросите си... Рамо,на което да се облегнеш или поплачеш... Усмивка и прегръдка ,когато си щастлива...
Просто пиши!  bouquet

# 736
  • В царството на игрите:)
Сиссссс, това обувките ти за срещата  ли са Flutter Кана няма да може да ти устои наситина...

# 737
Диспансера не е ли в Младост 1 ?! там където се прави сцинтиграфия...

Сонче, точно там, бе душко. Знаеш тЪз сцинтиграфия е едно мое много любимо място. Ще дойда към 8.00, за да те гушна, докато не си станала радиоактивна.
Слушай сега, колкото по-рано отидеш и се запишеш при сестрите, толкова по-ранен час ще ти дадат за изследването. Ако отидеш примерно към 7.30, ще си първа и ще минеш после към 10.00. Тези, които дойдоха чак към осем, им дадоха часове за 15.00 часа.Отиваш и веднага даваш документите на сестрите да те запишат, пък после в 8.00 инжектират изотопа на всички наред.

# 738
Диспансера не е ли в Младост 1 ?! там където се прави сцинтиграфия...

Сонче, точно там, бе душко. Знаеш тЪз сцинтиграфия е едно мое много любимо място. Ще дойда към 8.00, за да те гушна, докато не си станала радиоактивна.
Слушай сега, колкото по-рано отидеш и се запишеш при сестрите, толкова по-ранен час ще ти дадат за изследването. Ако отидеш примерно към 7.30, ще си първа и ще минеш после към 10.00. Тези, които дойдоха чак към осем, им дадоха часове за 15.00 часа.Отиваш и веднага даваш документите на сестрите да те запишат, пък после в 8.00 инжектират изотопа на всички наред.

Ще се опитам, колкото може по-рано да отида... ще тръгнем поне в 3.00 часа.

# 739
Привет геройчета!
Ето я и баба ви отново.
Днес ме изписаха. Крокодилът от гърдата е изваден. По всяка вероятност не е от най-добрите, ама поне беше малък. Няма махнати лимфни възли и аз се чувствам съвсем добре. Ръката не ме боли и ако не знаех какви гадини развъждам щях да си помисля, че съм напълно здрава.
В четвъртък ще ми правят бронхоскопия и чак като излезе хистологията от гърдата и белия дроб ще оперират тумора в главата.
Най-странното в цялата история е, че не се чувствам притеснена. Сигурно е вид дебилизъм, но това е положението.

# 740

Ще се опитам, колкото може по-рано да отида... ще тръгнем поне в 3.00 часа.

Сонче, душа, а мога ли да попитам защо не тръгнахте днес? Можеше да спиш в къщи, а не цяла нощ да се лашкате... Трябваше да кажеш!
Аз няма да мога, че карам малкия на ясла по това време. Sad

Сиско, с тез' обувки...хммм...какво да ти кажа, явно от мен се иска да съм мъжа в двойката, ша туря фрака!  Joy

Бабилия, Hug Hug Hug Това за дебилизма и спокойствието - мисля, че организма си знае работата, т.е. след много силен, разтърсващ стрес и страх сякаш...следва спокойната мисъл...това е с цел оптимални действия на свежа глава с цел оздравяване, с цел борба, в противен случай явно ще се побърка човек и за това тялото си знае работата. Wink С теб сме!

Целувам всички ви!

# 741
Здравейтее Heart Eyes
Може ли да ми разчетете хормонални изследвания, ако мога да ги напиша правилно/ ако ги разчета де  Shocked /
ЕR - положитлена имунна хистологична реакция,точки 5+2 = 7     / 75% шанс за терапевтични ...... / не се чете/
PR - положителна имунна хистологична реакция,точки 5+1 = 6 т.е / 50% шанс за терапевтични ..... /нещо като отзив или отговор пише /.
 Thinking
newsm78НЕР 2 рецептори не са ли изследвани?? Потърсете ги все пак,много важно изследване е!! Thinking

# 742
гадна работа е всичкоо товаа, а тези лекари са едни неотзивчиви,все едно у тях си отишъл,ама с тях по можеш да се разбереш,за разлика от мед.сестри.Е не може да се държиш грубо с хора,които отиват да се лекуват , а там ти смачкват и малкото настроение ,което имаш.. Sad Sad Sad
 :bouquet:В живота е като с огледалата - мръщиш ли се  - ще ти се намръщят!!
Сиси  е права  - и те са хора - и дори могат да са притеснени за състоянието на друг пациент !
За това е необходим взаимен компромис и коректност.  bouquet

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 18:38 от Danaya14

# 743
Здравейтее Heart Eyes
Може ли да ми разчетете хормонални изследвания, ако мога да ги напиша правилно/ ако ги разчета де  Shocked /
ЕR - положитлена имунна хистологична реакция,точки 5+2 = 7     / 75% шанс за терапевтични ...... / не се чете/
PR - положителна имунна хистологична реакция,точки 5+1 = 6 т.е / 50% шанс за терапевтични ..... /нещо като отзив или отговор пише /.
 Thinking
newsm78НЕР 2 рецептори не са ли изследвани?? Потърсете ги все пак,много важно изследване е!! Thinking
ХЕР е 2+ / междинна реакция/, сега ще го повторим в Медицинска академия,имаме и замисъл и в Германия да се повтори.,също имаме и от турморните маркери CA15 е 31.
А как се разбира дали имаш разсейки по другите органи Simple Smile ,това не мога да разбера

# 744
А как се разбира дали имаш разсейки по другите органи Simple Smile ,това не мога да разбера
При мен този в белия дроб се видя на рентгена, а останалите лъснаха на скенера.

# 745
аха,на майка ми като и направиха на белия дроб пише без особенности,но така каза и Свещаров за лимфните възли,пък при биопсията от три извадени в два има Crazy

# 746
  • у нас - на брега на морето
Сисанче, направо ни разстреля с тейзи обущета! newsm62
А утре да стискате палци и за моята сцинтиграфия. Подредихме се двете даскалици в един ден! Laughing
Днес си взех ТМ 16.6  newsm78 , а чернодробните са 21, което било в норма/до 40/
Бабиля, браво на теб, че успяваш да си спокойна, защото това е наистина само в твоя полза! Всичко ще се оправи! Ние сме с теб! newsm17 newsm51
Трикси, ти кога сколаса да събереш документите за ТЕЛК? Моля те, ако не те затруднява, да ми ги кажеш, че аз съм взела протокола от хирург, но другите не съм събрала. Може да се чуем по тел. Аз ще ти се обадя. Да нацелуваш Сончето от мен утре   love001  love001  love001  love001  love001!
Обичам ви всички и ви целувам!  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 747
Е,що всички се вторачехте само в обувките,бе... Crossing Arms
И никой не забеляза сссссссссъскащият ми ник и другите там разни работи...Таковата... Crossing Arms Mr. Green

Йовче, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 748
  • В царството на игрите:)
Бабилия, с теб сме... Peace Ама и ти си си заформила една програма максимум Mr. Green
Как въобще е започнала историята при теб - гърда, бял дроб, глава newsm78
Дядо Боже ще е с теб!!! Praynig
Сонче, мислих го, мислих го, но като гледам няма да успея да дойда до Младост, а много ми се искаше да се видим. Ако все пак успея ще звъня по телефоните.
Сисссссс, вече ще ти викаме Пепи или Уси Mr. Green Как предпочиташ?

# 749
Сисссссс, вече ще ти викаме Пепи или Уси Mr. Green Как предпочиташ?

Ами то е ясно...Че и рима си има даже... Силвана-Пепеляна... reverance reverance reverance

Общи условия

Активация на акаунт