Звездни компромати-62

• 67 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Добре де, това с тази свиркаджийската уста не е ли вулгарно и евтино?
Не ми харесва! Нито песента, нито клипа.

# 271

Тъкмо се чудех как да нарека това безумно позиране с устата  ooooh!
Абсолютно к****ска работа. 

# 272

Е тя самата певица е такава - изглежда вулгарно и евтино.

# 273
  • UK

Отврат! Не мога се сетя обаче откъде са откраднали идеята с устните (сигурна съм, че съм виждала нещо подобно в друг клип).

# 274
В един от клиповете на Кайли го има, това с устните.
Но пък по тая логика, никой не трябва да прави вече клипове, и световните звезди, защото все някой нещо от това е правил преди време. Не смятам, че всичко трябва да наричаме кражба. Какво ново да измислят, просто няма. Няма как да открият тепърва топлата вода.

# 275
Никога не съм коментирала 'копирането', то може да бъде и реверанс към 'оригинала', не ме дразни, дори съм се кефила (Азис и клипа с историята от Никита  Peace ), но просташкия буквализъм ме отвращава, дори. Без да пресилвам, ама чак ме догнуся на моменти, като гледам Галена как 'го поема' и как и трепка езика  Sick все едно с компютърна обработка само са зачистили органа на партньора й  Embarassed  Идва ми в повече, а съм човек, който носи на провокация, скандалност, дори харесвам.

# 276
  • Пазарджик/Лондон
pina , кой е този клип на Азис , който наподобява Никита?

# 277
Надя я има на клип на Коцето, където мн добре се вижда в дупе, освен това има и разни рекламни снимки като модел. Беше слабичка. В последните месец-два е напълняла. На мен също ми мина през ума, да не е надула коремчето, защото много странно качи килограми изведнъж.

Надула го е и е към 3 месец  Rolling Eyes

http://patriciq1111.blog.bg/zabavlenie/2010/05/07/samo-v-kliuki- … adia-video.540955

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 17:47 от какао

# 278
# 279
Надя я има на клип на Коцето, където мн добре се вижда в дупе, освен това има и разни рекламни снимки като модел. Беше слабичка. В последните месец-два е напълняла. На мен също ми мина през ума, да не е надула коремчето, защото много странно качи килограми изведнъж.

Надула го е и е кам 3 месец  Rolling Eyes

Супер. Много се радвам, ако е така. Heart Eyes Но и аз смятам де, понеже доста килца качи изведнъж, много по-слаба беше.

# 280

Това е снимка от разходка в Маями, докато снимаха клипа в Америка.

# 281
Да бе, знам, гледах доста от Маями, въпроса беше в универсалната рокля:)

# 282
# 283
то показването на дупе вече не се счита за компромат при тези девойки... ежедневие е  Laughing Sunglasses

# 284

Скъпи, а тази пък коя е?

Мило, няма ли други снимки от промоцията на Галена, че не ми се вярва Райна да не е била с пластмасовите си бижута Mr. Green
Иначе е много хубава на снимката, за разлика от Галена и Малина.

Общи условия

Активация на акаунт