Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 41

• 53 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Аууу, rina, отде ги вадиш тия снимки на бурчи? На тая последната е направо плешива и ... определено й е студено.  Laughing

не аз съм фотографа- друг е имал "честта". Снимките са от нета. Peace

и нещо приятно: нов клип на Аскасоне:   Peace Peace Peace Peace

http://www.youtube.com/user/askasone#p/u/0/FJw9uYZ8eHc

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 20:22 от rina-rina

# 436
Точно такива снимки са за клип,пък нека някоя фенка на Бурчи да напише,че е ангел. Да бе , да ,ама аз не им вярвам.Тази реплика от една реклама за кренвирши точно си е за този случай. Тъй като всички в  моето семейство знаят за моята Асимания,но освен съпруга,никой не е запознат с личния животи на Туба и М.Й. Дъщеря ми и зат ми  не живеят при мен,но с много уговорки изгледаха 1001 нощи на видео. Харесаха го много,но не чак така както аз. Сега с много  навивания,започнаха да гледат Аси по Диема,така че от тях ще очаквам много точен анализ  и мнение,което ще бъде безпристрастно.  Ще чакам техния коментар,засега казаха,че Аси е много хубава. Извинявам се за дългия пост.

# 437
За конкурса
http://docs.google.com/document/pub?id=1p-_yOB9OjtcQigXMXvgxJwVU … 6dq8MDzlDH8-F2-Sk

Маги прочетох каква "терапия" ще лепнете на Муратчо...Господинова ще бие Бурчин , а ти ще съблазняваш г-н Йълдъръм...нещо против да сме две? Whistling Rolling Eyes Mr. Green Ей така за по-голям и дълготраен ефект! Mr. Green Joy hahaha А онази статия за Мурат дето кръшкал на Бурчи с Туба е УНИКАЛНА!!!За първи път бях склонна да повярвам на ШОК и все пак после се осъзнах...реалността ми удари такъв шамар все едно ми каза "Това да ти е за последно!"...

# 438

Момичета, нещо неприятно. Джемал Хюнал явно е претърпял произшествие. Чичко Гугъл преведе, че е било инцидент с кон и Хюнал е имал 4-часова операция.Дори преведе " връщане от смъртта"???? Който може да каже повече.

Cemal Hünal kaza gecirmis,. ölümden dönmüs, cok cok gecmis olsun.. umarim amelyat iyi gecmistir...

Cemal Hünal ölümden döndü
Atlı spor kulübünde kaza geçiren Hünal ameliyat edildi

Cemal Hünal, 1 Mayıs Cumartesi günü ziyaret ettiği Zekeriyaköy atlı spor klübünde ölümden döndü. Ahır’daki klüp atlarından birini severken, atın heyecanlanarak kafasını sallaması sonucu başına darbe alan Hünal acilen hastaneye kaldırılıp ameliyata alındı.

Hünal, yüzündeki kemiklerin kırılması sonucu 4 saat’lik bir operasyon geçirdi.
Ünlü oyuncunun orbita tabanındaki ve elmacık kemiğindeki parçalı kırıklar yerine oturtulup, titanyum plak ve vidalarla sabitlendi.

# 439
Здравейте момичета!
  bouquetРинка, благодаря за клипчето!! Hug
Статията от Шок наистина е много приятна за гледане!! Heart Eyes Crazy
Както каза Наивница, наистина е уникална!!!
Може и да бяга от реалността, обаче не се знае, може да излезе истина! Praynig

# 440
За конкурса
http://docs.google.com/document/pub?id=1p-_yOB9OjtcQigXMXvgxJwVU … 6dq8MDzlDH8-F2-Sk

Маги прочетох каква "терапия" ще лепнете на Муратчо...Господинова ще бие Бурчин , а ти ще съблазняваш г-н Йълдъръм...нещо против да сме две? Whistling Rolling Eyes Mr. Green Ей така за по-голям и дълготраен ефект! Mr. Green Joy hahaha А онази статия за Мурат дето кръшкал на Бурчи с Туба е УНИКАЛНА!!!За първи път бях склонна да повярвам на ШОК и все пак после се осъзнах...реалността ми удари такъв шамар все едно ми каза "Това да ти е за последно!"...

Нищо против,сама трудно щях да се справя,радвам се ,че ще сме две.....хайде има ли още желаещи Simple Smile

# 441
# 442
Именно заради вманиачаването Мурат И Туба станаха толкова известни и обичани.Манията е резултат на "професионализма".Няма професионализъм,няма мания Peace

На никой не преча с моята мания,на който не му допадат моите постове, да не ги чете.... HugИменно в тази тема пиша,защото нагласата за нещата съвпада .Темата е Аси и Демир-магията се повтаря......и съвсем в реда на нещата обсъждаме магията.Който не вярва в тази магия и смята,че Аси не е големия успех на Туба и Мурат да е жив и здрав....

# 443
Кайли наистина никой нищо не знае за отношенията мураТуба...а и в Турция май като гледам никой не се е и интересува.Какво ли си казват "Ами оженил се е , Аси приключи...какво ли може да е имало/има , просто филм!"...Наистина е жалко , че само ние се интересуваме за истината... Confused Може би ако бяхме повече , щяхме по-бързо да стигнем до разковничето , но нейсе (както казват турците)...Маги мен ако питаш - всички записали се в конкурса... Joy Mr. Green hahaha

# 444

На никой не преча с моята мания,на който не му допадат моите постове да не ги чете.... Hug

Че то тук сме все манияци, на кой да не му харесват? newsm78 Тя тая мания си е следствие, да не сме я измислили, пък и не сме само ние от темата, я колко манияци по другите държави! Пиши, много си е приятно да се чете!   bouquet

# 445

хайде на виното....

# 446
# 447
Оххх бях се притеснила,викам край утрепах коня с лопата LaughingПо цял ден да гледам Асито,та Муратчо,да слушам клипове.....викам болна съм.
Пък то било мания Joy Joy
И още по вече ми олекна кат разбрах ,че  не съм сам.

Мисля ,че и в Турция не е приключила манията.доказват го клипчетата.

Гледам снимките на  rina-rina  където са двамата,ми викам си на мен си---МИ за какво ти са тези ръце,бе тъпак.Гушни я,па сетне кажи на овцата ,че са те накарали режисьорите  #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 21:40 от лин

# 448
Да се говори за мания, означава, че тук масово халюцинираме и сме зле с логиката. Да, ама не!  Щото гледаме в момента три филма. Е всичко им се получава на Туба и Мурат в новите филми,  с изключение на погледи, докосвания, целувки, любовни сцени. Тц, совите не са това, което са. Wink

# 449
Мисля ,че и в Турция не е приключила манията.доказват го клипчетата.

Аси и Демир веднъж заели място в сърцата на хората повече и да искат не могат да го пуснат.И точно клиповете , които се правят са за Аси и Демир!Не мураТуба!А и не говорих специално за феновете.Говорих Турция като цяло - медии , продуценти , режиьори , ... Когато имат интервюта всеки ги пита за работата им и в крайни случаи за хората до тях (което говори и за огромно уважение).Например ако бяха родни звезди и Аси беше наш филм , медиите щяха да ги скъсат от въпроси за тях и то зададени направо , вестниците щяха по цял ден да пишат клюки , папараците нямаше да ги оставят намира , а ние феновете щяхме да правим всякакви глупости - клипове , сценарии , ... (каквито само в бг правим)...Това имах в предвид.

Общи условия

Активация на акаунт