Поискай Енергийна помощ - 2

• 34 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Всичката положителна Енергия и Сила за Александра!  Hug

# 631
За Йовчо!   Two Hearts  Praynig  Two Hearts

За Красимир от Несебър!   Two Hearts  Praynig  Two Hearts

За Александра Александрова Петкова от Русе!   Two Hearts Praynig  Two Hearts

За Всички, които желаят!
Two Hearts

# 632
  • Добрич
Енергия, любов и светлина за всички, които се нуждаят от тях!

# 633
Моля Ви за помощ ,за мен  Praynig
утре започвам нова работа,психически съм подготвена/уж/,но физически ...с бронхит и синузит съм...,а емоционално-много се притеснявам за цялата организация на ежедневието ни
Десислава,Милфонтеш  Hug

# 634
  • Добрич
За Десислава

Спокойствие, оздравителна енергия и успех!

# 635
Моля Ви за помощ ,за мен  Praynig
утре започвам нова работа,психически съм подготвена/уж/,но физически ...с бронхит и синузит съм...,а емоционално-много се притеснявам за цялата организация на ежедневието ни
Десислава,Милфонтеш  Hug

Успешен старт   bouquet

# 636
  • В сбъднатите си мечти
Благодаря ви на всички за подкрепата и молитвите ви за моя съпруг Красимир.От няколко дни започнаха да се случват странни неща около него ,които уж са лоши но му изменят пътя към добро.Изведнъж се появи алтернативна възможност за лечение на неговото заболяване .Правим консултации с лекарите и ще започваме.Благодаря ви пак и бъдете благословени за добрината и молитвите ви.  bouquet

Разказах на една съседка за вас на която детето и е в много тежко и критично състояние .Заминаха в  Рим на лечение ,тук не могат да направят нищо повече а от една година е с лимфом и рецидиви.
Сега  прочетох по скайпа че не е влязла в ремисия ..Всички с са отчаяни ...
Моля ви , Помолете се за малката Кристин -Мария  Дионисова на 11 години от Несебър за чудо ... Praynig Praynig Praynig

# 637
# 638
За Мария  Дионисова от Несебър!   Two Hearts  Praynig  Two Hearts

# 639
Мили момичета, минавам през чудната ви тема, за да изкажа благодарности на всички вас - наскоро бях помолила за подкрепа за нещо важно за нас...Бях изгубила надежда съвсем, но нещата се подредиха и случиха точно когато и както трябва. Вярвам, че вашата намеса е оказала голямо влияние, а и аз малко се настроих по-спокойно, приех, че съдбата ще ни покаже точния момент за всичко.
Благодаря ви от сърце!
Пожелавам на всички много късмет, здраве, обич и положително мислене!!!
  bouquet

# 640
  • Добрич
Енергия и светлина за Кристин -Мария  Дионисова от Несебър!

# 641
Здравейте,момичета!Случайно попаднах на тази прекрасна тема,Вие сте слънце и надежда за много хора потърсили помощта Ви...Може ли и аз да Ви помоля за помощ ?!?!Вече трети месец се лутам по болници,пия лекарства ,но проблемът си остава?!?!?!?Вече не знам какво да правя изпадам в депресия от не решаването на проблема ми...Моля Ви за помощ!Изпращам Ви моите най-искрени пожелания за здраве,любов и късмет!И нека силата бъде с Вас!Благодаря Ви ,че Ви има!

# 642
Моля,за помощ за КАТЯ от Лондон,в събота и  предстои много важен изпит.Предварително Ви благодаря,

# 643
Моля за помощ, за 5 годишния ми син Борис, на 21.06.2011 ще е под пълна упойка за около час.  Моля се всичко да мине добре и да се събуди жив и здрав.

Благодаря ви че помагате на толкова много хора.
Благодаря много!!!   bouquet

# 644
За Борис, за Катя от Лондон, за Dandi_75, за Мария Дионисова - пожелавам всичките ви премеждия да отлетят от раменете ви като врабче от клон! Дано имате помощници и подкрепа във всичките си начинания!

Two Hearts smile3531  Praynig

И аз моля за помощ - за Вера от София. Има нужда от вяра и много късмет, за да е здрава! Благодаря на всички!

Общи условия

Активация на акаунт