Новите ви книги - 6

• 62 127
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Майничка

Приятна изненада на общия фон иначе леко скучноватите (поне в сравнение с тези на Ераст Фандорин) приключения на Магистъра.

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 23:23 от gargamela

# 31
Елегантността на таралежа.
Очарована съм.

Страхотна е!
Аз пък чета "Мидълсекс" и не мога да се откъсна от нея. Страшно ми харесва. Спечелила е Пулицър за 2003 г.

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 22:22 от Анонимен

# 32
Аз съм подпукала Бегбеде наред....и чета упадъчно-философските размишления на Марк Кестенчето. Laughing

# 33
dimana1980, скоро прочетох "Паднали ангели". Тя не е с вампирски персонаж. Честно казано от вампирските четива има по-хубави от тази книга. Книгата не е лоша, но малко ми беше разтеглива.   
Последната ми придобивка е "Моби Дик" на Херман Мелвил от поредицата "Златни книги на ХІХ век" на в. "Труд".

# 34
  • Велико Търново
Аз събирам парички за "Ангелология "докато не е свършила

# 35
Криминалета на Рекс Стаут : "Червената кутия" и "Шампанско за самотник". Купих ги по препоръка на форума и ги мятам довечера. За  първи път ще чета нещо от този автор - надявам се да ми хареса Peace

# 36
  • София

Нямам търпение да я прочета!

# 37
Дано я преведат по-скоро -
Lovely bones
 от Алис Сиболд.

В момента я чета на руски в електронен вариант. Препоръчвам я горещо!
Има и филм по нея /"Очи от рая"/

# 38
Дано я преведат по-скоро -
Lovely bones
 от Алис Сиболд.

В момента я чета на руски в електронен вариант. Препоръчвам я горещо!
Има и филм по нея /"Очи от рая"/

На мен пък не ми хареса. Написана скучно и незапомнящо се, за моя вкус. Почти насила я четох, защото доста бестселъри изоставих напоследък и реших да я чета докрай.

# 39
  • София
- Подарък! Много й се радвам  Heart Eyes

и

Събирам наново четирилогията, че при пренасяне ми изчезна.

# 40
 и  -тези са от вчера

а от преди 2 седмици:
 и

Вив,като ще се хвалим с подаръци и аз да е похваля с тази, и аз много и се радвам-  Heart Eyes

# 41
Момичета,хареса ли ви "Крадецът  на книги"?

# 42
  • Mostly in my mind
и моята нова е Крадецът на книги

# 43
Майкъл Конъли "Плашило" и Градът в карти "Рим"

# 44
"Твърде сладко" или "Всичко е сладко" - Керън Уилър http://www.amazon.ca/Tout-Sweet-Karen-Wheeler/dp/1552788466/ref= … 980679&sr=1-1

Според мен една доста посредствено написана книга, поне в английския й оригинал. Изненадах се, че е издадена в този си вид. Започвам да си мисля, че де що споменава Франция се издава без особени корекции. А героите са толкова... плоски и лишени от дълбочина...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт