Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Няма проблем. Hug

Иначе тук на "прелисти книгата" може да прочетеш началните страници и да прецениш дали стилът ти допада, аз така направих и реших да си я поръчам. Laughing

мерси, не бях забелязала тая екстра Grinning

# 421
  • София
"Приемливи загуби" на Ъруин Шоу.

Току що я дочетох, нещо не ме впечатли особено.. Thinking 

Надявах се на мнението ти, благодаря ти!   bouquet Оставям я за по-нататък.

# 422
  • Belgium
Аз искам да препоръчам "Сянката на вятъра" на Карлос Луис Сафон - невероятно динамично четиво,което те държи в напрежение от първа до последна страница. Напомня най-много на готически роман, но има и други нишки, не може да се определи еднозначно. Чудесна книга, отдавна не бях попадала на такава. С нетърпение ще прочета и другия му роман.  Laughing

# 423
  • Варна
Аз искам да препоръчам "Сянката на вятъра" на Карлос Луис Сафон - невероятно динамично четиво,което те държи в напрежение от първа до последна страница. Напомня най-много на готически роман, но има и други нишки, не може да се определи еднозначно. Чудесна книга, отдавна не бях попадала на такава. С нетърпение ще прочета и другия му роман.  Laughing
Аз я чета в момента, ама .... май изтървах началото и сега я чета насилствено  Sad
Да взема да я почна отначало ли  newsm78

# 424
  • Belgium
Мариша, ами може пък на теб да не ти харесва, да ти идва твърде мрачна примерно  Thinking

Пробвай пак отначало, динамиката се засилва след 150та странциа, дано те увлече  Laughing

# 425
  • Варна
Мариша, ами може пък на теб да не ти харесва, да ти идва твърде мрачна примерно  Thinking

Пробвай пак отначало, динамиката се засилва след 150та странциа, дано те увлече  Laughing
Ми аз таман съм някъде там, ама не знам кой какъв  е и за какво се бори  Laughing
Ще я оставя /никога не съм оставяла книга  Cry/, ще прочета Изкупление и после пак ще се върна на Сянката.

# 426
  • Belgium
Изкупление е добра.

Ако не ти се дочита, ще ти разкажа, много е яка историята, но е оплетена  Laughing

# 427
  • Ямбол
Аз я чета в момента, ама .... май изтървах началото и сега я чета насилствено  Sad
Да взема да я почна отначало ли  newsm78
Аз също в момента я чета и ми допада. Да, има скучни моменти, но те са много малко и не могат да ме накарат да изоставя книгата. Да, има динамика и напрегнати моменти. Не мога изцяло да й се насладя, че последните дни имам много малко свободно време и като се откъсна за повече от книгата и аз изпадам така да забравя кой кой беше и с кого е свързан, но бързо се наместват детайлите.

# 428
  • Варна
Да, ясно, в мен е проблема. Ще започна отначало  Laughing
Да ви кажа - толкова съм си навила на пръстта, че Хиляда сияйни слънца и Ловецът на хвърчила са книги, след които ще ти е трудно да прочетеш коя да е друга, че съм ги забутала в един шкаф и не смея да припаря до  тях  Laughing

# 429
"Приемливи загуби" на Ъруин Шоу.
Току що я дочетох, нещо не ме впечатли особено.. Thinking 
Надявах се на мнението ти, благодаря ти!   bouquet Оставям я за по-нататък.
Може и да съм имала прекалено големи очаквания и затова да съм малко разочарована. Някакси не можа да ме грабне историята, но иначе има ценни моменти... и като цяло не е лоша. Дано ти хареса  Wink   

# 430
Вчера от Славейков си купих "Тайната на Пегас". На последък много чета "мистериозни" трилъри.

# 431
  • София
Моите нови са:

Както и "Пари" на Зола.

# 432

Много ми харесва! Вече я пресполових. Препоръчвам дори и на нелюбителите на свръхестественото. Wink

# 433
"Майките",Теодора Димова
 вече я изчетох, хареса ми, тъжна, но и красива, поетична и смислена

# 434
  • Разпиляна във въображението

Много ми харесва! Вече я пресполових. Препоръчвам дори и на нелюбителите на свръхестественото. Wink

Аз съм от тотално разочарованите. Очаквах момичето да се гътне поне няколко пъти, а то съвсем не се оказа така. Когато затворих последната страница си помислих, че по никакъв край от това не бях чела. Разрових се в нета и открих, че ще излезе втора част. Така че докато я прочаш имай предвид, че не е свършила.

Общи условия

Активация на акаунт