FarmVille 24-та тема

• 33 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • 7800
ВЪЗМУТЕНА СЪМ!
ВЪЗМУТЕНА!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Направих си фалшив акаунт, направих 21 парички, остана ми 1 животно, за да направя 15 и да ми даде син медал и да събера 22, и влизам сега, и ми пише - АКАУНТЪТ БЕШЕ БЛОКИРАН!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз така в началото, като започнах с новите акаунти, си бях оставила един готов с 16 парички за на другия ден (трябваше да има нови кутии) и така ми го блокираха. И така си остана блокиран и до днес. Вече си ги правя на момента и си пращам веднага подаръка.

# 601
  • София

Новата кокошка, падна ми се от златно яйце.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs578.snc3/31497_133 … 603_4780801_n.jpg

# 602
Някой пробва ли да инсталира туулбара в замяна на коза или 25 FV?Следвах инструкциите ,но не ми даде нищо?  #2gunfire #Cussing out

Ох,  ooooh! сега прочетох,че работи само върху Internet Explorer 7+ or Firefox 2+ ,сега ще трябва да търся да инсталирам новите версии.  Mr. Green

Трета поправка - пробвах го на Firefox 3.6 , но пак нищо.Моля ви помагайте  Praynig

Аз го преинсталирах и нищо не получих

# 603
Има ли някой с черен кон, който произвежда малки кончета ? Само такова конче не мога да си хвана за колекцията . Обещавам да го върна. Почти всеки ден изкарвам от всеки вид по едно конче поне .

# 604
Имам една кокошка Scots Grey

# 605
Имам една кокошка Scots Grey

И аз имам такава и чакам скоро да снесе яйце Simple Smile

# 606
Има ли някой с черен кон, който произвежда малки кончета ? Само такова конче не мога да си хвана за колекцията . Обещавам да го върна. Почти всеки ден изкарвам от всеки вид по едно конче поне .
Аз май имам такъв кон,но досега само веднъж ми е раждал.После ще въртя конете да видя,но не знам дали те имам за съсед . Намери ме,ако искаш : gabi_atanasova@abv.bg

# 607
  Какво правите с недовършените ботанически градини?

# 608
Пууууууу наистина не ми даде ХЗ и пари засиния медал за осиновяването.

От новите кокошки имам 3 черни и са в кокошарника.

Какво правите с недовършените ботанически градини?
моята си седи - а ми трябваха само още два материала, но сигурно ще я разкарам.

# 609
Аммм,хммм  Embarassed Как си правите малки странни кончета.

# 610
  • МАРС
Приготвяйте кеша, ще си имаме нов кон Мустанг Simple Smile

Coming Soon to FarmVille:

All buildings, with the exception of those storing animals, will become rotatable!
New Wild Mustang feature
The dogs trained to Level 5 learn a ’special trick’, this trick will soon be available for use.
New tools coming soon:

New “move” tool which will “allow you to click and object, move it anywhere and then click again to drop the object”
New delete option that will allow you to opt out of the “Are you sure you want to delete…” pop up for 5 minutes
New Tuscan Theme also coming to FarmVille soon!

# 611

Това ми излезе в едната помощна ферма.

# 612
  • Пловдив
На кое ниво се появява Cop-Ferming?

# 613
Много се дразня вече 3 часа.... В една от помощните ми ферми ми даде златно сандъче.. За да го отворя трябва да си проверя пощата за код... Е.. проверявам, пращам нови искания за код, но от часове не става... Някой знае ли какво има в него и дали си заслужава да се нервирам и чакам ?

# 614
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
На кое ниво се появява Cop-Ferming?
20-то

Общи условия

Активация на акаунт