Женски хитрости за съблазняване

• 53 465
  • 450
  •   1
Отговори
# 120
Babe factor , може направо да го уплаши с тази тактика, ако той не си е наумил да се жени. А  казват, че когато мъжът вземе решението за брак, той  обикновено още не е срещнал жената.  Laughing  

А нали целта е да го подпомогне да вземе великото решение, точно когато тя е на хоризонта.    Twisted Evil

# 121
Готвенето е най-малкото, което мога да му направя, но някои мъже това не го оценяват...
Имах питанка, на която никой не отговори.... Доколко е възприето жената да поеме инициативата в началото в една връзка? Хем да не изглежда в неговите очи нахална, хем да засвидетелства интереса си и желание за нещо по-така... Има мъже по-свенливи, по-колебливи, но навити... Та може ли жената да действа по-прямо в такива случаи? В миналото си имах един приятел от по-колебливите и аз докато реша да го чакам или да действам и ми го отнесоха под носа.......... Laughing

# 122
Този свенливия, явно много те е яд за него.  Laughing Нали каза, че ти си го търсела за срещи, той само е "Да"-кал.  В крайна сметка след секс ли те заряза или още не бяхте стигнали до него? Защото ако не сте, колко срещи са минали и нищо не стана?

# 123
Babe factor , може направо да го уплаши с тази тактика, ако той не си е наумил да се жени. А  казват, че когато мъжът вземе
Може да е Козирог  Thinking, те харесват такива неща. А каква зодия  е господина всъщност  newsm78

# 124
Идеята на темата е да се получат съвети как да свалим набелязан мъж или как да го накараме да предложи брак? newsm78

# 125
Че съм руса, руса съм, но не приличам на онези от снимките на Немо, напротив имам сериозна професия и по-принцип съм сериозна... Но обичам секса и затова мъжете си мислят може би, че шило в торба не стои... Иди и обяснявай след това....
Пича дето ми го отнеха под носа е ЛЪВ, имахме връзка, секс и т.н., но се колебаеше за брак и аз не го пришпорвах /бях и много млада тогава/... Но се намери едно момиче дето за отрицателно време /1-2 месеца само/ го "върза" и се ожениха.... Просто не повярвах как го направи???? А момчето си беше готино - и като човек и като приятел...
Сегашната ми тръпка е ОВЕН, има много емоция между нас, но май пак само сексуално... 

# 126
Или може би аз попадам само на Лоши момчета?

# 127

Сегашната ми тръпка е ОВЕН, има много емоция между нас, но май пак само сексуално... 
А ти искаш брак, така ли? За съвети относно мъж Овен и евентуално брака с него, ти е необходима Делюжън  Wink

# 128
Ох, тези Овни са много несериозни, май.... Те могат ли да живеят само с една жена????? newsm78 #Crazy

# 129
Много противоречия, много нещо тук.  Thinking
Последно ти добър свестен мъж за семейство ли искаш или просто като си паднеш по някой сексуално и понеже самата ти вече си на етап да искаш брак искаш да го навиеш за стъпката?
И какви са тези Лоши момчета? Те как се вписват в картинката?Последното, което може да се каже за тях е, че са срамежливи.  Laughing

И изобщо като ти е целта сериозна връзка, защо бързаш да се показваш толкова разкрепостена и обичаща секса? Това може да почака, нека да му е изненада и награда след като вече те е приел по сериозно.  Wink 

# 130
  • София
lunna pateka - тактиката ти спрямо мъжете е грешна   Naughty Повечето мъже, ако са преспали почти веднага с някоя жена е малко вероятно да искат да градят сериозно бъдеще с нея - те я възприемат като секс обект, но не и като съпругата им. Ако искаш да гледат сериозно на теб - изчакай макс дълго със секса и през тва време си поставяш условията и наблюдаваш поведението на въпросния. То ще си проличи за кво ходи с теб.  Simple Smile

# 131
Мъжете по-лесно се свалят, отколкото задържат .. Това вместо запис   Laughing

# 132
Мъжете по-лесно се свалят, отколкото задържат .. Това вместо запис   Laughing

Да де..Wink)

Ама хитринките действат само при първото..

# 133
Мъжете по-лесно се свалят, отколкото задържат .. Това вместо запис   Laughing

Да де..Wink)

Ама хитринките действат само при първото..

Съгласна. Някой може да опонира, че действат и при второто, но аз някак не мога да си се представя цял живот да "хитрувам". Не казвам, че усилия (ако такава дума изобщо е подходяща) не трябва да се полагат и в по-нататъшните етапи на връзката, даже напротив. Но за мен лично, цял живот в роля не е оферта.

Всъщност, оставам с впечатление, че авторката по-скоро търси съвет как да влюби някого в себе си, до степента, в която той да пожелае да се ожени за нея. newsm78

# 134
Чудех се аз каква мъдрост да изръся след девет страници  Laughing

Lunna, eто ти хитрините:

1. Добър външен вид
2. Разкрепостена в секса
3. Независима (във финанови и други отношения)

А според мен най-големите грешки са:

1. Да се правиш на девственица, защото кой знае кой какво ще си помисли
2. Да говориш за любов и бъдеще преди него
3. Да станеш лепка

Общи условия

Активация на акаунт