Женски хитрости за съблазняване

• 53 532
  • 450
  •   1
Отговори
# 225
E, момичета, аз само питам, да не мислите, че го правя.... Напротив прекалено изчаквам  мъжа и никак не поемам инициативата... А майче трябва, поне според Немо... Затова ми го отмъкнаха преди време, защото много мисля и чакам... а има и нахални жени... Затова зададох въпроса... Вие не сте ме разбрали... Съжалявам...
Та не разбрах печеливша карта ли е нахалството на една жена???? Thinking

# 226
Ох, така като чуя, че на някоя и "отмъкнали" мъжа...  Laughing

# 227
E, момичета, аз само питам, да не мислите, че го правя.... Напротив прекалено изчаквам  мъжа и никак не поемам инициативата... А майче трябва, поне според Немо... Затова ми го отмъкнаха преди време, защото много мисля и чакам... а има и нахални жени... Затова зададох въпроса... Вие не сте ме разбрали... Съжалявам...
Та не разбрах печеливша карта ли е нахалството на една жена???? Thinking
споко, неволята учи, един ще отмъкнат, та втори,
после ти ще ги гепаш.
Аз така като бях на 15 години и една моя приятелка се целува с момчето, което аз много харесвах,
след това си харесах друго, тя пак се целува с него, леле  Shocked
влюбих се аз вече в трети, този път ама бях доста влюбена, и моята приятелка пак се позабърза да се целува с него,
аз вече бях отракана и направо си легнах с него.
Познайте той при кой остана.
 Mr. Green

# 228
Strumpf, много си права, че неволята учи... В сегашната ми връзка се опитвам да съм по-настоятелна, не толкова колеблива и изчакваща... Много не мисля вече нахална ли ще стана в неговите очи, правя така както го чувствам от вътре... И все пак понякога се питам редно ли е, нали аз съм жената... Все ли в мъжа трябва да е инициативата??? newsm78

# 229
И все пак понякога се питам редно ли е, нали аз съм жената... Все ли в мъжа трябва да е инициативата??? newsm78
всичко което те кефи и ти доставя удоволствие е редно  Hug

# 230
Я дефинирай "настоятелна" - за какво настояваш всъщност?

Щото ако е за секс - не вярвам някой да се дърпа.. newsm78

# 231
Я дефинирай "настоятелна" - за какво настояваш всъщност?

Щото ако е за секс - не вярвам някой да се дърпа.. newsm78
хахаха, и аз не вярвам някой да се дърпа.
Но може и да се дърпа като във вица с кокошката, която бягайки от петела, се питала, дали не бягам много бързо?

# 232
Няма такива дето се дърпат за секс... Ама то уговорката е за среща например да пием кафе или да отидем на кино или други такива, а пък какво ще стане сред това.... Секса е като десерта най-накрая... Laughing

# 233
Добре де..а преди тези уговорки секс имало ли е? newsm78

# 234
ами разбира се... просто не живеем заедно и все някога трябва да се виждаме... въпроса е колко често и дали се срещаме само за единия секс или ни е приятно да прекарваме свободното си време заедно...

# 235
Нещо се обърках - човекът откликва радостно на поканата за секс, но не и за по кафе? newsm78
Ако е така -определено не иска да задълбава.
Вгледай се в подписа си.. Sunglasses

# 236
Магаренце, а не не деля срещите само за кафе или само за секс, той също... Нали любовта зависи от физическото, умствено и душевно привличане. Да, но ако не се грижим за тези привличания, любовта си отива и на нейно място се появява скука, раздразнение, дори досада...
Когато харесвам някой имам нужда да съм с него, да го виждам всеки ден например, да споделяме радостите, а и не само... По това се познава дали една връзка е само на сексуална тръпка или има и душевно привличане..  Ако мъжа предпочита да прекарва по-голямата част от свободното си време с приятели или да се занимава с някакво хоби или други неща, но не и да бъде с теб... Или просто се сеща само когато го "засърби" онази работа.... Това ЛЮБОВ ли е и има ли смисъл една жена да се бори за нея???

# 237
В първия момент щях да ти кажа: не, не е любов..
После си спомних, че бях омъжена за такъв дъълго време..И определено ме обичаше.. newsm78

Та..зависи от мъжа все пак. Както и от твоите критерии. Явно при теб се разминават очакванията, което говори че просто не ги преценяваш добре..

Я си представи следната схема - да сте постоянно заедно и да сте само двамата..Няма ли да ти поомръзне и поизнерви?

# 238
Постоянно заедно само в началото, когато я има романтиката, когато връзката е нова и има тръпка... В последствие нещата се уталожват и връзката уляга, тогава разбира се човек започва да търси собствено развлечение - шопинг и кафе с приятелки и др. Аз понеже имам опит с едно дълго и неуспешно съжителство с един мъж, зная че след известно време настъпва леко охлаждане... Но това е друго... началото винаги е любов и рози, рози и любов   Hug

# 239

Момичета, вижте какво прочетох току-що отностно "нахалството" на жените:
В любовта трябва да сме смели! Трябва да имаме смелост да признаем грешките си и да ги поправим. Смелост да разкрием чувствата си, когато може да ни отхвърлят. Смелост да поемаме рискове заради някого, въпреки че винаги има опасност да се окаже грешка. Смелост да излезем от черупката си и да признаем, че сме самотни и искаме да срещнем някого, когото да обичаме. Смелост да бъдем щастливи, когато наоколо има толкова доказателства, че „не е редно“. Смелост да направим нещо, което дори  приятелите ни не биха одобрили. Смелост е да поемем по един конкретен път, защото се отказваме от друг, а винаги има риск изпуснатият да е бил по-правилният.

Общи условия

Активация на акаунт