Женски хитрости за съблазняване

• 53 525
  • 450
  •   1
Отговори
# 270
Renka, по-горе и аз писах, че мъжете не можеш да ги разбереш - кога искат САМО секс, кога и нещо повече... Аз съм в ШАХ, но може би те точно това целят.... Затова спрях да разсъждавам... Докато и на мен ми е хубаво с него ще бъда, даже и да ме приема само за секс /просто си заслужава в леглото/, а когато ми омръзне от игричките му и ще му покажа вратата... Всяко нещо си има времето, то ще покаже какви точно са били отношенията... Има мъже, които уж не искат обвързване, но когато решиш, че е крайно време да си тръгнеш и изведнъж се сещат какво точно ще изгубят... Просто Мъже всякакви, както се пее в една песен на Десислава, писнало ни е от техните номера, ама не можем и без тях.... smile3511

# 271

Връщам се пак към темата- вижте 6 неща, които трябва да притежава Мъжа:

ТЪРПЕНИЕ И СЪОБРАЖЕНИЕ!

Връзката се гради от двама. Много често, нежната половинка е по- търпелива и се съобразява с мъжа до себе си. Но, това не трябва да постоянно условие, защото компромисите и търпението трябва да е приоритет и на двете страни.

СВОБОДА!

Свободата е символ на доверие. Една жена не бива да изпитва притеснение от факта, че е останала да пие кафе с приятелки след работа или съвсем свободно трябва да приеме предложение за колективно празненство. Ограничаването на свободата и липсата на доверие от страната на мъжа, дават ясна индикация, че отношенията в тази връзка се разклатени.

ЗРЯЛОСТ !

Той трябва да здраво стъпил на земята с ясна перспектива за бъдещето. Много е важно да умее да поема отговорност, защото статистиките показват, че голям процент от интимните връзки се разрушават от не възможността на силната половинка да се поеме отговорност за бъдещето.

ДА ВИ РАЗМИВА!

Научно е доказано, че смехотерапията е най- доброто лекарство срещу всякакъв вид болести. Не е нужно мъжа до вас да е комик или да се прави на шут за да ви разведри. Индикацията, че той успява да го направи, въпреки трудностите и проблемите, които имате – вашата връзка е стабилна и вие му имате пълно доверие.

ДА ВИ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ СЕКСИ!

Всяко жена обича да обича с ушите си! Нежния пол винаги се старае да изглежда добре и отделя страшно много време за това. Това, че мъжа забелязва новата прическа или новия цвят на червилото е сигурно доказателство, че той продължава да се вглежда в нея както в началото. Истински щастлива е жена, която се чувства красива.

СИГУРНОСТ И ХАРМОНИЯ!

Мъжа преди всичко, трябва да създаде обстановка в която  негова нежна половинка да се чувства спокойна и защитена. Тя трябва  почувства тази хармония и да не се притеснява да ходи без грим, да пее под душа или да остави чиниите от вечерята не измити. Обстановката ще предразположи жената да бъде естествена, което е важен фактор за една истинска и стабилна връзка.

# 272
Мистър Дарси ...  Laughing Laughing

# 273

ТЪРПЕНИЕ И СЪОБРАЖЕНИЕ!

Връзката се гради от двама. Много често, нежната половинка е по- търпелива и се съобразява с мъжа до себе си. Но, това не трябва да постоянно условие, защото компромисите и търпението трябва да е приоритет и на двете страни.

СВОБОДА!

Свободата е символ на доверие. Една жена не бива да изпитва притеснение от факта, че е останала да пие кафе с приятелки след работа или съвсем свободно трябва да приеме предложение за колективно празненство. Ограничаването на свободата и липсата на доверие от страната на мъжа, дават ясна индикация, че отношенията в тази връзка се разклатени.

ЗРЯЛОСТ !

Той трябва да здраво стъпил на земята с ясна перспектива за бъдещето. Много е важно да умее да поема отговорност, защото статистиките показват, че голям процент от интимните връзки се разрушават от не възможността на силната половинка да се поеме отговорност за бъдещето.

ДА ВИ РАЗМИВА!

Научно е доказано, че смехотерапията е най- доброто лекарство срещу всякакъв вид болести. Не е нужно мъжа до вас да е комик или да се прави на шут за да ви разведри. Индикацията, че той успява да го направи, въпреки трудностите и проблемите, които имате – вашата връзка е стабилна и вие му имате пълно доверие.

ДА ВИ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ СЕКСИ!

Всяко жена обича да обича с ушите си! Нежния пол винаги се старае да изглежда добре и отделя страшно много време за това. Това, че мъжа забелязва новата прическа или новия цвят на червилото е сигурно доказателство, че той продължава да се вглежда в нея както в началото. Истински щастлива е жена, която се чувства красива.

СИГУРНОСТ И ХАРМОНИЯ!

Мъжа преди всичко, трябва да създаде обстановка в която  негова нежна половинка да се чувства спокойна и защитена. Тя трябва  почувства тази хармония и да не се притеснява да ходи без грим, да пее под душа или да остави чиниите от вечерята не измити. Обстановката ще предразположи жената да бъде естествена, което е важен фактор за една истинска и стабилна връзка.

страхотно е, благодаря ти   bouquet

# 274

Даааа даааа да !! ПовЕрвах ви  Peace

# 275
Здравей,
много се радвам, че пусна тази тема, защото момичетата наистина имат нужда от малко насоки.
Да започнем с външният вид: за съблазняване - една хубава прическа. Например тези, модерните напоследък "обемчета" са с много страстен подтекст.
После красив грим, съобразен със сезонът. Да не забравяме красив бюст(ако може да се пооправи с хирургия няма лошо).
Дрешките да са предизвикателни и да казват: Ела и ме вземи Simple Smile
Кой мъж може да устои на една такава истинска жена.
Относно показазването на желание за близост - ами то винаги има опасност да ни помислят за леки жени, но аз смятам, че с леки намеци няма да се стигне до там.
И бих отстоявала любовта си до край.
И като последно: първите месеци от връзката тярбва да го послещаме с любимата вечеря, поднесена по прашки. Simple Smile
Кой мъж ще откаже такъв рай?
zabravi kavi4kite na istinska!  bouquet

# 276

И като последно: първите месеци от връзката тярбва да го послещаме с любимата вечеря, поднесена по прашки. Simple Smile
Кой мъж ще откаже такъв рай?
Аз даже си слагах малка сатенена престилчица с бяла дантелка и завързана на дълга панделка отзад  Wink Съвсем сериозно  Embarassed
otzad?!... #Crazy

# 277
Никога не правя първата крачка колкото и да харесвам един мъж, държа се на разстияние и
чакам той да поеме инициативата.
Вежлива съм, самоуверена, но не показвам срамежливост или неувереност, изглежда тъпо,
както беше казала Хайди Клум, известна топ манекенка,
всички срамежливи момичета в Холивуд изглеждат к...ви.

Омъжена съм вече доста години, но съпруга ми го владея с чести дози секс,
като наблягам на разнообразие и фантазия, с голяма порция изненада.
В смисъл изненадвам го често с неща, които той не очаква.

Например за рождения му ден му подарих еротичен масаж, направен от мен.  Blush
Ходих преди това на курсове при една такава масажистка. Тя е работила дълго време в Япония,
е незнам дали е била там само масажистка, но определено владееше техниките и беше опитна.

Правя му предложения за секс, когато най-малко очаква и той не може да откаже.

Готиното е, че когато едно семейство има много качествен секс, мъжа е готов на какво ли не,
т.е. изпълнява всичките ми желания.

Понякога се държа и на дистанция от него и му давам възможност да ме ухажва и да смили сърцето ми.
Правя се, че съм абсолютно незаинтересувана от него и той се побърква да ми спечели вниманието.

Ето такива игрички си играя с него, толкова години минаха, а той още не може да се усети, кои дърпа конците  Crazy

cool! samo iskah da uto4nya: nezainteresovana ili nezainteresuvana?  bouquet

# 278

незаинтересОвана бе кумееее   Twisted Evil

# 279
Аз даже си слагах малка сатенена престилчица с бяла дантелка и завързана на дълга панделка отзад  Wink Съвсем сериозно  Embarassed

otzad?!... #Crazy
Като си направиш труда да пишещ на кирилица, може и да ти отговоря..

# 280

otzad?!... #Crazy
Като си направиш труда да пишещ на кирилица, може и да ти отговоря..
for u only!  bouquet
отзад?

# 281

taka te iskam! kumiceee... Grinning

# 282

хихихи, голям си ми симпатяга  Crazy

# 283