Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 977
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 75
Открили са биологичния баща на Елеонора. Среща довечера в лайфа.  Simple Smile

# 76
Продуцентите на ББФ открили истинския баща на Норчето ,тази вечер  ще се срещат в студиото.Ако имате съмнение кой ще победи ,то спрете да се съмнявате
Давидчо и жена му са победителите в този сезон

# 77
Божееее - ББ са открили биологичния баща на Нора, той не я познавал, тя също - но тази вечер ще се случи драматичната среща между баща и дъщеря....

ОМГ - що не кажат, че Нора и Давид остават, кво хабят тв време, да пуснат филм - интересен, подчертавам. Почвам да се замислям изобщо има ли смисъл да пусна някой смс като ще изгори в небитието.... Слушам зрители - трябва да остане Нора, защото е дете с трудно детство, силно момиче била... оооо  Cry.... пък и сега с драматичната среща "Думам ти снахо, сещай се дъще..."

Няма да помогнем на едно младо СЕМЕЙСТВО, че и бизнес се опитват да развият и да направят нещо смислено с живота си, ще дадем парите на една селска пръчка, за да дойде в София - и тука има Най-клуб, има и т.нар. Женски пазар - има да си пазарува ботушки с китайски произход до второ нареждане, е... в началото може да пробва някой Мол...

# 78
Ха довечера лайва ще е интересен

# 79
  • София
Открили са биологичния баща на Елеонора. Среща довечера в лайфа.  Simple Smile
Гледаме едно предаване. Мен ми е любопитно как са го направили.Никой-никой не познава,той не знаел за нея.Дали са му направили ДНК?

# 80
Е как - биологичния баща му се живее в София с младите, пък и кола ще им дадат, кинти, той може в отплата да гледа детето...с-у-п-е-р

# 81
 ooooh! Уф, това с бащата вече...  ooooh!

Със сигурност и там ще има някаква драма - да го доведат с белезници направо от затвора, или да е с два отрязани крака, или да е неизлечимо болен... Едва ли ще е срадностатистически пияндурник с кравешки поглед като на "майка" и... Трябва да има екшън все пак...

# 82
Според мен не са го открили сега,нещо много намирисва в тая история/не е само от  Давид /.Голям театър се разиграва . •ºtreisyº• е права-  нова да пуснат някой готин филм,че с тия измислени мелодрами,направо рейтинга им е спаднал драстично,едва ли има наивен човек който да им вярва вече.Дайте парите на Норчето и спирайте тая простотия.

# 83
  • Ænima/Albuquerque

"Думам ти снахо, сещай се дъще..."

Обратното "Думам ти дъще,сещай се снахо."   bouquet

Аз обаче подозирам как ще реагира Ленора...хладно,без грам емоция и обрано,както досега реагираше в по-трудни ситуации.
Ще има да го гледа,да не говори...общо взето последен напън на продуцентите да ни накарат да не сменяме канала!
Сега вече нямам и капка съмнение,че на тях ще дадат парите!
За колко прости ни мислят тия продуценти?!? Shocked

BirdsFlu ,права си,за да е още по-голяма драмата,нещо такова ще измислят!

# 84
  • София
Мерси за темата    bouquet
Отдавна вече не гледам, но ми е интересно да ви чета  Grinning

# 85
  • София
   Аз докато седя тука, внука си извадил парите за падналото зъбче и ги хвърлил на някакъв циганин.Питаме го що ги хвърлил, ми човека го бил питал има ли да му даде парички и той му дал. Горкото мислело е,че прави добро, ама си изяде боя от майка си.Защото тя му ги беше сложила под възглавницата, а и  сме пълна скръб с парите.Той ме гледа като давам на една жена, която живее на улицата и решил и той да даде.

# 86
  • Пловдив
Явно семейство Качанови наистина ако не победители, поне ще ги бутат до финала.Сега чак ми се проясни защо ги оставиха на елиминация, а не ги спасиха в четвъртък.Да не ги оженим на финала. marriedТой пръстена си стои.Или го върнаха на ББ Thinking

# 87
Естествено, че не са го "открили" и то точно сега. То толкова лесно се открива...

"Как ще реагира това крехко създание, което претърпя толкова неща в къщата - влезе свекърва й, после мнимия любовник, а сега и баща й!?".... от това изречение си правете сметката! Излизаха влизаха, вкарваха всякакви драматични елементи! Ай, ай....

Аз предлагам вместо да се мъчим да гледаме лайфа с ясен край, да идем да полеем изпита ми - нали знаете полят изпит-взет изпит, ясно е, че с учене няма да мина  Mr. Green Поне да се насвяткам, къде от мъка по това, че остават Ленора и Давид... Абе така помежду другото, някой от тук ще гледа ли Световното по футбол, че нали трябва да се прехвърлим някъде? То почти като ББ - ще си имаме любими участници и ще плюем по други  Heart Eyes Laughing

# 88
Тайна ,разсмя ме с твоето внуче  Joy
Значи довечара няма нужда да се гледа лайфа ,Норчето и Давидчо няма да излезнат ,е сериозно ме раздразниха вече  Naughty Crossing Arms

# 89
  Аз докато седя тука, внука си извадил парите за падналото зъбче и ги хвърлил на някакъв циганин.Питаме го що ги хвърлил, ми човека го бил питал има ли да му даде парички и той му дал. Горкото мислело е,че прави добро, ама си изяде боя от майка си.Защото тя му ги беше сложила под възглавницата, а и  сме пълна скръб с парите.Той ме гледа като давам на една жена, която живее на улицата и решил и той да даде.

Ей, големи мизерници. Вече и от децата взеха да искат. Sick Sick Sick А малкият колко е добричък, поискал добро да направи. Heart Eyes

Трейси, как Световно по футбол без мен??? Даже Еврофутбол ще играя. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт