True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 296
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
Оойеее, Ира, много добро  Joy hahaha Joy
"Фрасни парцала със шотче" кърти, кърти!  Mr. Green
А у Манганиелови, познай дали уцелих и една кутия, а?  Laughing Канадска борба  #Crazy, амайкоооу  Crazy  smile3544

Анкетата е супер, Ира и Трайки, гласувам със 'за да не ги загубят' 

# 16
Оойеее, Ира, много добро  Joy hahaha Joy
"Фрасни парцала със шотче" кърти, кърти!  Mr. Green
А у Манганиелови, познай дали уцелих и една кутия, а?  Laughing Канадска борба  #Crazy, амайкоооу  Crazy  smile3544

Анкетата е супер, Ира и Трайки, гласувам със 'за да не ги загубят' 

Ми той Сам беше казал, че шта обучава, ама явно неуспешно е било  hahaha

Аз гласувах и "за да не ги загубят", и "защото сами не са го приели" и "за да ги предпазят".

# 17
Много държа да отбележа и да подчертая,че по брой теми вече минахме няколко турски.  Mr. Green Браво на нас. bowuu

# 18
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Пууу,пак изтървах старта за новата тема,отпускам се нещо. Whistling
Пуци,да ти е жив и здрав Мечо.  bouquet
Новините са....нямам думи просто. smile3532
Таня Нортман вчера се похвали с прясно издадения патент за играта “Фрасни парцала със шотче” hahaha hahaha hahaha

Алън Бол също да ни е жив и здрав и да прави много ИК.

# 19
Зис, държа да припомня, че в съня ми именно ти измисли тая анкета.  Mr. Green

За поздравленията благодаря  Mr. Green

# 20
Много държа да отбележа и да подчертая,че по брой теми вече минахме няколко турски.  Mr. Green Браво на нас. bowuu

Браво на нас. Убедена съм, че като започне сезона, вече всички ще ни дишат прахта. По 2 теми на епизод ще изписваме Party

# 21
# 22
Джеси,като пускаш такива снимки,носиш ли си достатъчно дефибрилатори? Whistling

# 23

hahaha Тъкмо щях да я питам що си създава работа  Joy

Оф, на мен честно взе да ми писва от Едуард. Що не вземат да снимат лятото Зазоряване, да го пуснат края на годината и да се свършва вече.

# 24
  • София

Хехех не си нося достатъчно  hahaha но засега не ми трябват толкова по - лошото ще е от 13 юни

# 25
  • София
 rotfImbo прегледа на печата е ексклузивен, както винаги  Mr. Green
За прекия двубой Бела - Суки, аз залагам на Суки, доста по-оправна и бойна ми се вижда  smile3540

За анкетата - супер е, аз избрах опцията за възприемането на същността като слабост Peace

Оф, на мен честно взе да ми писва от Едуард. Що не вземат да снимат лятото Зазоряване, да го пуснат края на годината и да се свършва вече.

Аууу как тъй, ти сега компромати създаваш, на връх РД-то му  Whistling Ще вземе да се депресира милия и да помосли, че е отхвърлен  Mr. Green

ПП: Наистина доста се проточи тази сага май Thinking..., а тази Бела 3 филма не си смени лилавите чаршафки  Joy

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 11:41 от Tara_RZ

# 26

ПП: Наистина доста се проточи тази сага май Thinking..., а тази Бела 3 филма не си смени лилавите чаршафки  Joy

Щото си ги пере между филмите  wash hang 1ironing

# 27
Тарита, Едуард няма рожден ден днес!  Mr. Green Доколкото съм чела, рождения му ден бил на 20 юни, хмъ!  Crossing Arms Почна да ми писва от героите и от цялата история просто. А основно ми писва да гледам красивия ми Мечо под 2 тона бял грим и оранжеви лещи  Tired А и да цитирам Крис Уайц " На екрана виждаме едва 10% от това, на което е способен". Това е хабене на талант!

За двубоя и аз залагам на Суки, много ясно, по-яка е, пък и тя бой е яла, не е като Суонката мимоза.  Mr. Green Mr. Green

Аууу, ма Цветано, ма, сега се излъгах да изгледам оня клип  #Crazy Вече ми привършва търпението, искам да е 13 юни!!!

ПП: Наистина доста се проточи тази сага май Thinking..., а тази Бела 3 филма не си смени лилавите чаршафки   Joy

Щото си пере между филмите  wash hang 1ironing

Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 11:59 от ИрПуц

# 28
  • гр.София-Красна поляна

Щото си ги пере между филмите  wash hang 1ironing
hahaha hahaha hahaha

За анкетата - първа и трета опция.

Пуци ,как аз съм измислила анкетата би?
 Та аз на яве немога та на сън почнах.

# 29
Ми ей тъй, бях те сънувала да измисляш тая анкета.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт