True Blood-в очакване на 3-ти сезон-22 тема

• 16 325
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Кати супер си
Зиз идем с линейката
Ир ми така де...пази те от въшки любимият
Трайки мерсаж за новините днес

Пародия на вампирите (преправено от пародията за хобитите)
Ден първи: Убити хора - 4. Срещнах върколаците. Вървяхме 40 мили. Одрах катерица и я изядох. Все още съм гладен.
Ден четвърти: Забутан съм в някво село с върколаците.  Те смърдят гадно.
Ден шести: Убити хора, вампири -  нито един. Разочароващо. Последни данни за тялото ми : изглеждам суров и мъжествен. Да! Непрекъснато искам да изритам някой върколак по топките. Въздържам се.
Ден единадесети: Убити хора - 7. Последни данни за тялото ми: изглежда мизерно. Върколака може и да е по-готин от мен. Чудя се дали би ме харесал ако бях върколак?
Ден 28: Започвам да намирам върколака Драко за обезпокоително атрактивен. Имам чувството, че ако направя ход, сам ще ме убие. Освен това, косматите крака са леко отблъскващи.

# 511
 Joy Joy Joy Леле, Джес, откъде го намери това!

Тари, как бе, не чу ли виковете на ужас по целия свят, не усети ли земетръса от масовите припадъци?  Mr. Green Mr. Green

# 512
  • София
Ир това е преправено от мен беше  Пародия на хобитите, а аз го поправих на пародия на вампирите и малко поправих някой дни Simple Smile и си вкарах мой работи :д

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 11:44 от Джес

# 513
  • София
Тари, как бе, не чу ли виковете на ужас по целия свят, не усети ли земетръса от масовите припадъци?  Mr. Green Mr. Green

То достигна ехото от писъците и до мен, но резултата допреди малко не бях видяла...
Сега трябва да се поровя та да разбера защо така се е офъкал, че напоследък все едно съм в летаргия и нищо не съм разбрала от сетовните новости и клюки .. Но доста е променен определено  Simple Smile

ПП: И Бил е страшно различен на тази снимка  Wink
Джес пародията е много забавна  Mr. Green

# 514
  • София
Кати

# 515
Аа, Джеска, страхотно си го преправила!  Mr. Green

Тари, бе, аз веднага ти казвам защо се е подстригал Мечо: заради новия филм.  WinkТова е сериозно, де.

# 516
Оох, Джес, отвори си работа със спешния център  Mr. Green
Дииийн, иидваай, свестявааай мееее  Joy

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА КАТЕТО - Деца обясняват приказката за Червената Шапчица - Оох, чуйте го всички, просто е убийствено!!!  Joy Joy Joy

# 517
Ох, Джеси, ох! smile3544
Ох, Цеци, ох  hahaha

# 518
Оох, Джес, отвори си работа със спешния център  Mr. Green
Дииийн, иидваай, свестявааай мееее  Joy

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА КАТЕТО - Оох, чуйте го всички, просто е убийствено!!!  Joy Joy Joy

Това е нечовешко направо!!! smile3532 От Холивуд до Плевен, през Велико Търново  Joy Joy Joy

# 519
  • София
Ем бизнеса си е бизнес Simple Smile жалко, че няма да отварям филиал в дневниците, но за сметка на тва тука ще е лудница. А аз пък лесно ще изкарам послендите 2 седмици преди старта на ИК щото съм на изпити 2 седмици + лекции абе идилия Simple Smile
Ох, Джеси, ох! smile3544
Ох, Цеци, ох  hahaha
Кати даже с  рима го каза hahaha

# 520
СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА КАТЕТО - Деца обясняват приказката за Червената Шапчица - Оох, чуйте го всички, просто е убийствено!!!  Joy Joy Joy

hahaha Къде го намери това бе Цеци? Страшно е! Joy Joy

Джеси,страхотни снимки си ми приготвила! Hug  bouquet

# 521
  • София
Тея деца са уникални  Joy

Ем бизнеса си е бизнес Simple Smile жалко, че няма да отварям филиал в дневниците, но за сметка на тва тука ще е лудница. А аз пък лесно ще изкарам послендите 2 седмици преди старта на ИК щото съм на изпити 2 седмици + лекции абе идилия Simple Smile

Защо да не отваряш Джес  newsm78 Малко ли нужда има след всички снимки на Иън и Пол там Laughing
Хахах лесно ли ще ти е  Laughing На мен от такава леснотия вече ми избиват балансите.. сега в събота ми е последния и търпение нямам вечее  Tired

Ир така и предположих  Peace 

ПП:  spam2 Заради тези филми какви превъплащения съм виждала.. Най ме фрапира Брад Пит с една огромна брада преди време.. хахах нищо чудно, че се говореше за проблеми м/у него и Анджи в същия период с този му вид  Mr. Green

# 522

Защо да не отваряш Джес  newsm78 Малко ли нужда има след всички снимки на Иън и Пол там Laughing
Хахах лесно ли ще ти е  Laughing На мен от такава леснотия вече ми избиват балансите.. сега в събота ми е последния и търпение нямам вечее  Tired

ПП:  spam2 Заради тези филми какви превъплащения съм виждала.. Най ме фрапира Брад Пит с една огромна брада преди време.. хахах нищо чудно, че се говореше за проблеми м/у него и Анджи в същия период с този му вид  Mr. Green

А, има си нужда от филиал за Дневниците. Mr. Green

Тари, мани Брад Пит, Орландо Блум беше по-ужасающ с огромна брада за някакъв филм дето му забравих името "Небесна империя" или нещо такова.  Sick Виж, Мечо всякак е хубав, и с брада, и без.  Heart Eyes

# 523
  • София

А Тарче...аз с нетърпение чакам тва щото ще се измъкна от офиса Simple Smile така че тва е по - добро от бачкането.
Трайки радвам се че те кефят
Ир...права си за дневниците...то снимки ще има цело лято
пп Спамче...аз четох че Брад не се къпел често и може и да не се е къпал и да е миришел на Анджи

# 524
  • гр.София-Красна поляна

Оох, Джес, отвори си работа със спешния център  Mr. Green
Дииийн, иидваай, свестявааай мееее  Joy

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА КАТЕТО - Оох, чуйте го всички, просто е убийствено!!!  Joy Joy Joy
Ох бе, hahaha hahaha hahaha ,Червената Шапчица се казвала Недялка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт