САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 47

• 69 560
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Слиповете се намалят, но сутиенът - тц Peace

# 751
Art0fRali и на мен не ми се хваща кода 51179,пробвах на 4 акаунта и нови и стари за при верт и не иска да намаля.А преди ми намаляше  същия продукт.До коя дата беше жирафчето?Да не би да е изтекъл
Май ще трябва нови акаунти да правим

# 752
  • Бургас
Ако беше изтекъл, нямаше да ми се хваща и да напиша по-горе кое ми се намаля с него и кое не, така че проблемът е при вас Peace

# 753
Art0fRali и на мен не ми се хваща кода 51179,пробвах на 4 акаунта и нови и стари за при верт и не иска да намаля.А преди ми намаляше  същия продукт.До коя дата беше жирафчето?Да не би да е изтекъл
не е изтекъл , виж да не са преместени в кръглите цени и за това да не се намалят и аз едни маратонки ги намалях до онзи ден със зелена цена и вчера тамън да ги поръчам и са в кръглите  Simple Smile

# 754
Моите неща не са преместени, преди минутки ми действаше,  Twisted Evil
Да се оплача, че не мога да си сменям и акаунта, трябва да сменям кодовете и така да ми иска инициализация, та си сменям и мейла съответно.
Излиза ми бяла страница и по средата : Service momentanément indisponible

# 755
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=44b8a51121e8802306
Момичета, някой може ли да ми разясни какво е това. Получила съм го на имейла.

# 756
  • Бургас
Не те грее това, тъй като се отнася само за притежали на карта Кенгуру или както там се изговаря, а тя, както знаем, е само за французи Peace

# 757
не е изтекъл , виж да не са преместени в кръглите цени и за това да не се намалят и аз едни маратонки ги намалях до онзи ден със зелена цена и вчера тамън да ги поръчам и са в кръглите  Simple Smile

Да,наистина са го преместили.Жалко  Cry,от много време го дебна,но уви

# 758
  • В La Redoute и по света
Не ми хващат, нищо че има доста продукти шопинг, не кръгли.  Shocked
Ще си спестя някой лев Simple Smile и без това поръчвам по навик, не от нужда  Mr. Green

Най-накрая обнових кодовете и нямам търпение да дойде края на месеца. Дано поне не ни спрат безплатните доставки.
Миналата година беше добре, макар, че се напълних с Дори и Спайдери, и въпреки че съм подарила повече от 6 броя, още имам поне по 3 от вид  Laughing

# 759
 40193 - БД + подарък май купичките - хваща ми за албанци,което и търсех.Дано да не ми откажат поръчката Simple Smile

# 760
  • близо до морето
И аз пуснах преди малко една поръчка с кода, ето тези маратонки най-накрая ги има http://www.laredoute.fr/vente-basket-snice-bebe-garcon-et-fille. … e=1&pos=5_n_n и още някои неща за допълване.
Дано и на мен ми пратят този плажен комплект!  Praynig
с какво ги пусна маратонките
С ето тази калъфка http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-mariniere-4-colori … e=1&pos=5_n_n

# 761
Получих машината за хляб за 10 Е.   chef дано да работи. Бях я пуснала с едни потници. Тях и подаръка ги чакам отделно. Simple SmileБлагодаря на всички в този форум. редовно ви чета.

# 762
Детските маратонки Адидас са ужасни. Ние ги имахме и се наложи да ги подаря.

# 763
Детските маратонки Адидас са ужасни. Ние ги имахме и се наложи да ги подаря.
Кое им е ужасното??? Shocked

# 764
  • близо до морето
Аз се сещам че имаше доста добри отзиви във форума за тях и затова ги поръчах.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт