Любов и Надежда имат нужда от Вяра!

• 35 645
  • 498
  •   1
Отговори
# 375
Вчера вечерта са приели и Надето в болницата - вече са ЗАЕДНО в отделна стая  Heart Eyes
Днес Любов е излизала на разходка, хранила е гълъбчетата  Heart Eyes
Какво по прекрасно от тези новини!
Много, много помагаме/те с положителните си мисли към тях  Heart Eyes
Благодаря Ви   bouquet
Репортажната снимка от днес  Wink

# 376
Чудесна новина, и много хубава снимка!!! Simple SmileАбсолютен герой е Любов !

# 377
  • Варна
Много съм щастлива от тази новина  bouquet  bouquet  bouquet

# 378
Много се радвам за хубавите новини! Стискам палци, много силно се моля детенцето да оздравее бързо  Praynig Praynig Praynig!

# 379
  • софия
Това детенце има страхотен чар. Разтапям се като го гледам.Да му пожелая скорошно изписване.

# 380
Такива прекрасни имена "Любов", "Надежда" - давам им цялата си моя любов и надежда!!!

# 381
Дано Бог прати Чудо на всяко дете, което има нужда от Чудо!!!!!!!! Вкл. и Любов! Hug Heart Eyes

От твоята... клавиатура в Божията операционна система или квото е там! Амин!  Hug Praynig Hug Praynig Hug Hug Praynig Hug Praynig

# 382
Помогни ГОСПОДИ за бързото възстановяване на малкото ангелче! Дай сили на родителите и, тя има нужда от тях!

# 383
Знам, че не може да притеснявате Надето в такъв момент, но моля ви, питайте я - как е дробчето, разгърнало ли се е? Нещо можем ли да помогнем, освен с положителна енергия и надежда. Отварям темата след всеки нов отговор с надежда - как е детенцето, майката, как се справят останалите членове на семейството? И аз имам повече деца - знам колко е трудна координацията за всички, нежели за такива екстрени ситуации!

# 384
Знам, че не може да притеснявате Надето в такъв момент, но моля ви, питайте я - как е дробчето, разгърнало ли се е? Нещо можем ли да помогнем, освен с положителна енергия и надежда. Отварям темата след всеки нов отговор с надежда - как е детенцето, майката, как се справят останалите членове на семейството? И аз имам повече деца - знам колко е трудна координацията за всички, нежели за такива екстрени ситуации!

Обещавам утре да поставя изрично запитване да я питат за дробчето специално, щото и мен ме терзае тоз проблем - аз пък имам щерка с астма (с пристъп в момента).
Любов и Надя са спокойни - заедно са.
Малките са с баба си, и те бяха в болница, но са ОК... питаха за Бов. Simple Smile Обикновено чувам реплики за тях, че ги къпят или нещо такова, та по тва съм стигала до умозаключенията, че са добре.
Така или иначе, семейството получи наистина огромна подкрепа. (Боже, много е хубаво да има хора - моля Те, нека са повече!!!)
Виж, за таткото не съм се и сещала да питам... 

# 385
Браво!!! Най-добрата новина за Добро утро!  bouquet
Просто, гледайки снимката и ми текат сълзи без да знам защо - все едно за моето детенце става дума, а аз както и повечето тук дори не познавам семейството Hug наистина подкрепата и вярата от всички нас, че ще се оправи и разбира се очевидно изключително добрата грижа на лекарите са довели до положителна развръзка  Heart Eyes

А дробчето дано се е разгърнало  Praynig , но дори и да не е, не е толкова страшно - когато аз имах доста подобен проблем, но от емболия, лекарите-шефове в белодробната няколко пъти споменаваха помежду си ( но аз ги чувах), че дробовете са с толкова голям площ, че дори да остане и част неработеща не е въобще фатално Peace

# 386
Слава Богу! Любов е по-добре! Значи и майчицата е по-добре!
Продължавам да се моля и да пращам добри мисли за скорошно и цялостно оздравяване на Любов!

атлантис, и за твоето момиче ще се помоля  Praynig

# 387
Браво. Много целувки за Любов. Дано оздравее окончателно принцесата. Да няма повече напрегнати моменти. newsm17

# 388
Браво. Много целувки за Любов. Дано оздравее окончателно принцесата. Да няма повече напрегнати моменти. newsm17

# 389
  • Страната на чудесата
Боже, дай на Надежда и Любов сила,вяра и здраве! Пращам им само положителна енергия, радвам се,че Любов е вече по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт