Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 36 877
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Я ми дайте и на мен някаква роля, която никой не я играе, че ми е скучно само с Айшето.  newsm78

# 526
Ванилия75 тук съм  Flutter
Само,че не ми е по вкуса да играя роли. Peace

# 527
Лейля,изпи ли си лекарството,миличка.?.......Али Ръза,миличък,ходи ли до банката?Фикрет,сипи чай на баща си....Ооооох!Гърбът ме боли от тази машина!Утре да си вземем паричките с Нехир за поръчките....ОХ!Дайте одеколона,че и главата ме заболя....Лягам си!Всичко ме заболя!Ох!Намерих си под дивана 1 лира-мина ми !

Joy Joy Joy.Браво!Хайрие е супер,тя ми е даже по-забавна от Джавката,сладуранки!

Ама според мен,без право упреквате Хайрие,алчна била,защо!?Тя никога не е искала нещо лично за себе си,просто и се иска да имат повече,цялото семейство,за общото благосъстояние.Затова не бих я определила като алчна.Много ми беше хубав моментът,като даде на Али Ръза първите си изкарани пари....Сетих се за моите,бяха спечелени на село,от бране на лайка,и бяха стотинки,но бяха важни,била съм 1-2 клас,бях забравила за този момент,а филмът ме накара да си го пропомня.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 14:23 от rozi-maxi

# 528
Ми да Чеб,тя където ида се появи не носи нищо добро.........   Twisted Evil
Като миксер е - само интриги забърква! Mr. Green
Интересно сега къде са всички защитница на ПЕРКУ?!Е да освен Ралико (или както там се пишеше).
Аз съм тук,но не желая да споря,защото ако се хванем с рози-макси да спорим /а ние сме го правили/ и то учтиво,ще се намеси някой защитник/противник на Ферхунде дето ще мине границата и ще дойде Татти с метлата... Tired
Айде нема нужда.... Tired

# 529
# 530
Я ми дайте и на мен някаква роля, която никой не я играе, че ми е скучно само с Айшето.  newsm78
Дай малко Нехир Peace

# 531
Рози-макси и мене понякога образа на Джеврие ми идва малко в повече.То при нея все едно и също.А Хайрие като проточи врат,когато някой говори по телефона и почва дежурния лаф-"Кой,ли е...." Направо си я представих.........   Joy Joy hahaha
Имам предложение-форумците да си възлагат един на друг роли..........

# 532
  • В тъмната гора.

Мисля, че е наложително много добре да конкретизираш какво точно се има предвид под "лют".
Изял най-много чесън, лук, черен пипер и къри наведнъж и влязъл да пише в темата Joy Joy Joy.... Ох, извинете ме за простотията, но някак си ми дойде музата изведнъж bowuu.... Сега се махам, че се заринах със служебни дела, а все ви чета и не ми се подхващат бумагите Crazy Mr. Green Laughing

hahaha много точно описано, много точно

# 533
Мен е в състояние да ме разлюти когато прочета,как му се казва на черното бяло,да си призная Rolling Eyes.Не може така,срамота е!

# 534
  • до една звездичка

Мисля, че е наложително много добре да конкретизираш какво точно се има предвид под "лют".
Изял най-много чесън, лук, черен пипер и къри наведнъж и влязъл да пише в темата Joy Joy Joy.... Ох, извинете ме за простотията, но някак си ми дойде музата изведнъж bowuu.... Сега се махам, че се заринах със служебни дела, а все ви чета и не ми се подхващат бумагите Crazy Mr. Green Laughing

hahaha много точно описано, много точно

Не ще я бъде тази анкета ми се струва.... newsm78

# 535
Да,тогава Тати няма да излезе от темата..........  Joy  Или темата ще "замине".........  Sick

# 536
 Tired дайте някаква лесна програма за колажи
и да може повече от една снимка да се качва

# 537
Умираам, тази ще ме умори.
Откъде се взе, ще ме съсипе.
Ох, ще ме отрови, кръста ме заболя заради нея

Joy

# 538
Седеф виж кой звъни на телефона дъще, че довършвам този подгъв.  Mr. Green
Господин Ахмед недейте така какво ще кажат хората.  hahaha Joy Joy Joy

# 539
И аз искам да се включа, ама от къде Истанбул или Ада Пазаръ, че и на двата фронта ме викат

Общи условия

Активация на акаунт