Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 361
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Не трябваше ли днес да влизаме в роли  newsm78 или беше само за миналата седмица предложението? Simple Smile

Царина не се плаши .. знаех си, че на някой ще докарам инфаркт Simple Smile

# 601
Браво, Браво, алабала&Ники!!  И откъм физиономия си я докарала  Laughing

# 602
  • Пловдив
алабала&Ники, удари конкуренцията в земята! Mr. Green Laughing Twisted Evil Сега ако качиш и клипче с походка ала Джаврие те обявявам за Фен №1 на злото бабе без никакви класации и номинации tooth tooth tooth thumbsup

# 603
Алабала, струваше си заради тези снимки да се запиша в темата за да не ги изпусна!!!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!! Hug Hug Hug Hug

Маме забелязах те от 2 дена , че си тук .. много се радвам и ми стана едно такова леко на сърцето иде ми да литна. добре дошла. Прегръдки и  целувки за теб и за децата Simple Smile

# 604
Не трябваше ли днес да влизаме в роли  newsm78 или беше само за миналата седмица предложението? Simple Smile

Царина не се плаши .. знаех си, че на някой ще докарам инфаркт Simple Smile

Абе трябваше, ама като те няма теб какво да правим  Laughing без теб не мога

# 605
алабала&Ники, удари конкуренцията в земята! Mr. Green Laughing Twisted Evil Сега ако качиш и клипче с походка ала Джаврие те обявявам за Фен №1 на злото бабе без никакви класации и номинации tooth tooth tooth thumbsup

Толкова се старах в походката ... усъваршенствах я до неузнаваемост ама никой не искаше клип да ми направи ... и мимиките и гримасите й усвоих даже Simple Smile Само дано да не ставам свеки като нея - мърморана и напикана  Joy

# 606

Толкова се старах в походката ... усъваршенствах я до неузнаваемост ама никой не искаше клип да ми направи ... и мимиките и гримасите й усвоих даже Simple Smile Само дано да не ставам свеки като нея - мърморана и напикана  Joy

ама ушите не си си показала като на Джавка

# 607
Фикрет миличка дойдох да те тормозя .. знаех си, че ще ме оцениш и ще ти липсвам. Затова си продадох къщата ама няма да ви дам парите си ще си ги пазя за черни дни.Айде направи ми един чай, че ми пресъхна устата.Ако говоря много може и плевмония да хвана. Айде  марш в кухнята !!!  Joy

# 608
Фикрет миличка дойдох да те тормозя .. знаех си, че ще ме оцениш и ще ти липсвам. Затова си продадох къщата ама няма да ви дам парите си ще си ги пазя за черни дни.Айде направи ми един чай, че ми пресъхна устата.Ако говоря много може и плевмония да хвана. Айде  марш в кухнята !!!  Joy

Фикрет, айде и памперса да не забравиш Naughty

# 609

Толкова се старах в походката ... усъваршенствах я до неузнаваемост ама никой не искаше клип да ми направи ... и мимиките и гримасите й усвоих даже Simple Smile Само дано да не ставам свеки като нея - мърморана и напикана  Joy

ама ушите не си си показала като на Джавка

Аууу голям пропуск .. ама гледах снимки със синята забрадка и там не й се виждат ушите ... а и аз  имам дефект. Моите уши не са толкова големи и щръкнали и нямаше да се получи ефекта Simple Smile

# 610
алабала&Ники  #Crazy Подобри ми настроението  Mr. Green Mr. Green

# 611
  • Пловдив

Толкова се старах в походката ... усъваршенствах я до неузнаваемост ама никой не искаше клип да ми направи ... и мимиките и гримасите й усвоих даже Simple Smile Само дано да не ставам свеки като нея - мърморана и напикана  Joy
Еее, жалко, че никой не е документирал превъплъщението ти Crazy А иначе като свеки може да си мърморана, ама недей стига до второто Mr. Green Laughing Twisted Evil

# 612
Айде нещо и от мен  Peace

# 613
Имало е,1 случай.Гюлшен й е нужна,трябва да има кой да й помага в подлостите,кой да я подслони след поредното изгонване.Приятелството е помощ,споделяне,разбиране,подкрепа....взаимно задоволяване на потребности,не едностранно!Тя рискува работата на Гюлшен,карайки я да върши разни "услуги",това ми е грозно,Гюлшен е хубав човек.
Е така е, но за това не може да се вини само Ферхунде. Гюлшен да не е малоумна. Ти би ли си рискувала работата за някой, за когото не ти пука? Значи Гюлшен е видяла нещо в нашето зверче Mr. Green за да поддържа връзка с нея Peace

# 614
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да ви се похваля с нов банер и аватар Blush
От блога на Ледена кралица са  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт