Къде в Пловдив??? - 12

• 72 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,къде има от детските тротинетки,които отпред са с две гуми а отзад с една?Търся за момиченце.  bouquet

# 286
   Моля ви препоръчайте ми добър обущар в Кичука.В района около Слънчеви лъчи или бившия РУМ Родопи.

Е, взе ми питането от устата ... и аз това да питам - знам един в блока срещу площадката за игра на детската градина до Камела, но няколко пъти ходя и все затворено, а с дете не е работа да обикаляш.

Момичета, не знам какво разбирате под добър. Бих ви препоръчала един човек, но все пак не става въпрос за творене на шедьоври.
Работилничката се намира отстрани на пазара, който е в близост до Слънчеви лъчи. Когато сте с лице към пазара се пада от ляво. Работят мъж и жена - много готини, разбрани и т.н хора, правят и поправки на чанти. Оставала съм много доволна от тях. Та, ето моето предложение.

# 287
  • Пловдив
Благодаря, момичета,   bouquet
Кариока, вярно, по -скъпички са, ама си заслужават парите. Имала съм друга година техни. Много удобни и здрави.
Но вчера  си купих страхотни сандалки, естествена кожа, ниски, български, на " Арес", от Пешеходния мост за 15лв.  Wink

# 288
  • София / Пловдив
Аз пък обиколих Главната и Иван Вазов и така и не си харесах сандали. Може би твърде много изисквания имам, не знам..., но искам да не минават каишки между пръстите, да не са тип "римски" с разни джувки около глезените и да са с хубава подметка, не от тези милиметровите и абсолютно равни, дето се набиват краката. Само едни "си познах", ама 89лв. за три каишки не ми се дават  Crazy ще чакам намаленията явно.

# 289
   Моля ви препоръчайте ми добър обущар в Кичука.В района около Слънчеви лъчи или бившия РУМ Родопи.

Е, взе ми питането от устата ... и аз това да питам - знам един в блока срещу площадката за игра на детската градина до Камела, но няколко пъти ходя и все затворено, а с дете не е работа да обикаляш.

Момичета, не знам какво разбирате под добър. Бих ви препоръчала един човек, но все пак не става въпрос за творене на шедьоври.
Работилничката се намира отстрани на пазара, който е в близост до Слънчеви лъчи. Когато сте с лице към пазара се пада от ляво. Работят мъж и жена - много готини, разбрани и т.н хора, правят и поправки на чанти. Оставала съм много доволна от тях. Та, ето моето предложение.

Благодаря за предложението ... супер удобно ми е.  bouquet

# 290
Момичета,къде има от детските тротинетки,които отпред са с две гуми а отзад с една?Търся за момиченце.  bouquet
В Илиенци съм виждала избор на няколко модела такива, но тъй като са за по-големи деца (товароносимостта стига до 70-80 кг) нямаше избор на цветове - бяха хром и черно с малко синьо или нещо подобно... Магазинчето което ги зареждаше се намира като влизаш - в левия ръкав, почти накрая и е за детски играчки  Peace

# 291

Благодаря за предложението ... супер удобно ми е.  bouquet

Може ли по-подробно обяснение и на мен ми е удобно, но не разбрах къде е.Като застана пред закрития пазар ли в ляво?Не се сещам нещото или имаш предвид около Зарата някъде?

# 292
Кашарел,точно до ключаря се намира т.е на гърба на закрития пазар.

# 293
Щом Marigue е доволна от обущаря до Сл.лъчи ще го посетя. Аз пък се чудя в този район дали има от къде да си купя няколко парчета дунапрен.

# 294
Споделете от къде купувате памперси в Пловдив, от коя марка сте доволни и естествено къде са най-ефтини? Grinning

# 295
ббб, благодаря   bouquet

# 296
Относно питането за водата в басейна на Тримонциум, по моите критерии не е топла, но и няма как да бъде, тъй като басейна е голям. Помещението обаче е много топло. Детски, малък басейн с топла вода няма.

# 297
  • Пловдив
 Mr. Green Аз пак да питам за копчар в Тракия?  Peace
Или поне да е някъде в града, където лесно да се паркира  Blush
Става дума за копчета за дънки

# 298
Момичета,знаете ли дали мога от някъде да заема под наем детски  играчки за градина-малки пързалки,къщички,люлки и т.н.
Не знам дали се предлага изобщо такава услуга,но ще е много добре,ако могат да се наемат такива неща за ден?

# 299
Момичета,знаете ли дали мога от някъде да заема под наем детски  играчки за градина-малки пързалки,къщички,люлки и т.н.
Не знам дали се предлага изобщо такава услуга,но ще е много добре,ако могат да се наемат такива неща за ден?

аз имам такъв подвижен детски кът, но сглобяването, разглобяването, транспортирането далеч надхвърля очакванията на клиентите, че срещу 40-50 лв може да се сдобият с подвижен лунапарк. Така че за момента съм го спряла.

Общи условия

Активация на акаунт