Къде в Пловдив??? - 12

• 72 802
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Момичета какво друго и къде ще  има за 1 Юни,аз все си мисля ,че сме малки,ама приятелки ме навиват да ходим някъде,а днес ми дадоха някаква брошурка на Аквапарка в санкт Петербург,отваря на 1-ви и за деца до 10 години е безплатно,щяло да има някакаъв детски кът с аниматори и т.н.,до колкот разбрах и майките с децата са без пари,ама нямах много време да проуча,че малчо тичаше напред....

Детският кът  с аниматори ще е за деца от 3 до 12 год., а по малките ще могат да останат в клуба почасово и  с придружител.
ЗА другите деца ще има организирани мероприятия преди обед ( но това ще стане към средата на юни!) и мнооооооого водни партита и игри.
Във вторник ще работи само единият ( този откъм входа!) от общо двата басейна за деца.
Другият ( до детската площадка и детския кът) ще е готов до няколко дена.
САмо децата до 10 год. са безплатно на 1 юни, възрастните си плащат вход - 5 лв.

с две думи не е подходящо за такива мъници....то какво ли е ,ама  newsm78

# 316
  • Пловдив
Момичета , може ли адреса на Мечо пух в кичука?

# 317
  • Пловдив
Момичета , може ли адреса на Мечо пух в кичука?

бул. "Никола Вапцаров" 55А.

# 318
  • Пловдив
Elfita , благодаря  Hug

# 319
Момичета и аз да попитам,някой скоро да си е слагал вътрешни щори.От коя фирма сте по-доволни-Солис,Ролплсат или някоя друга.Става въпрос,за вътрешни,вертикални от плат.

В кабинета ни са вертикални на Солис,доволни сме,вече трета година не са мръднали  Peace

# 320

И още нещо да питам,ако някой е ходил скоро до Джъмбо и е обърнал внимание,знам че преди имаше нщни лампи с Маккуин,но съм запомнила само настолни,трябва ми плафон за стена и за тавана.Дали ще има  newsm78

Аз ще ходя утре до там и мога да погледна.
Само да ми обясниш какво е  "плафон" Simple Smile?

Благодаря ти предварително,ама знам ли как да ти обясня. Нещо от този род  http://www.2r-bg.com/front/img_popup3.php?img=img1264088767.jpg

Имаше подобни нощни лампи, но много бързах и хич не обърнах внимание за цената.

# 321
  • Пловдив
Благодаря на всички момичета за инфото   bouquet
Каспър в Домко има,ама само настолни лампи,а килимите са с едни смешни размери 90 на 110 мисля,и едни полиестерни май беше материята,като мокет са Sad

# 322
 Добро утро момичета,
много интересен въпрос имам - търся си майстор за ремонт на велосипед !
 Може ли някой да ме насочи ?!

# 323
  • Майничка
На "Източен", в участъка от "Богомил" към "Хр.Ботев", до спирката на рейсовете. От кръстовището с "Богомил" почват разни магазинчета под кооперациите и в двора на последната къща преди една малка пресечка е работилницата.

# 324
На "Източен", в участъка от "Богомил" към "Хр.Ботев", до спирката на рейсовете. От кръстовището с "Богомил" почват разни магазинчета под кооперациите и в двора на последната къща преди една малка пресечка е работилницата.

Извинявай много , ама нещо не мога да загрея къде точно се намира тази работилница .
 От къде тръгвам и в коя посока вървя ?!
 Аз живея точно до стадион Хр. Ботев  , което означава, че ще ми е близо .

# 325
  • Пловдив
Усмивка,от вас тръгваш посока кръстовището на Източен и Богомил.Вървиш по тротоара на стадиона и като стигнеш кръстонището пресичаш и стигаш до спирката.вървиш посока макдоналд.минаваш форнетите,магазина за мебели и малко след него е това нещо.то си е почти до спирката,преди майстора с огледалата

най-бърз ориентир-зад спирката-ще го видиш

# 326
Mr. Green Аз пак да питам за копчар в Тракия?  Peace
Или поне да е някъде в града, където лесно да се паркира  Blush
Става дума за копчета за дънки

Ако не намериш по-наблизо, мога да препоръчам на бул. Дунав в Кършияка, малко преди Планет клуб. А спирането е лесно - на булеварда пред ателието.

# 327
Много Ви благодаря момичета  Hug
Малката ми Мими  скоро се научи да кара колело и стана много бърза  и в градската градина не мога да е стигна .
За тази цели ми трябва да си стегна моето кокело ,  та да мога да е догонвам .....
Ако може да се оправи де ..., ако не ще си купувам и аз едно ново.

# 328
Ей,я споделете къде и какво ще има за мъниците утре??В МОЛ-а нещо има ли??Иска ми се да ги заведа някъде на закрито,че го дават утре да вали  newsm78

# 329
Преди време ми беше попаднала брошура, че ще откриват утре детски център в мебелен магазин Галеро, но не помня подробности. Ако някой има инфо, нека сподели.

Общи условия

Активация на акаунт