ФЕВРУАРЧЕТО все по-голямо става, а мама за море се упорито стяга! (8)

• 28 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кристинче, аз също ползвах Лансинох и бях много доволна. Като се има предвид, че почти нямах кърма, а Андрея сучеше дори на празни обороти много лакомо, доста ме беше разранила. С Лансиноха наистина бързо се оправих  Peace

# 151
  • София
Ника, хапна ли десертче   Laughing
Предъвках една купичка брашняни топчета.  Mr. Green С прекалено много захар.  Mr. Green
Даже и готвача не ще да го яде, а е направил крема със скромните 2 литра мляко, сметнете за какво количество иде реч. Crazy

# 152
  • София
Ха, ха Ника, той да не е решил да си отмъщава за спагетите? Simple Smile
За по-сигурно нека и той хапне от десертчето  Wink

# 153
4 на 1 в полза на Лансинох !!
Ника можеш да минеш през пасатора, след това да сложиш малко водичка и да го върнеш на котлона, може и да се оправи, но иначе и аз смятам, че за по-сигурно е хубаво и той да хапне от него Laughing

# 154
  • София
Мани, мани, призрака на тези спагети още витае във въздуха.  Embarassed
Борис доста време обясняваше на всеки срещнат, че е повръщал в леген, голяма гордост.

# 155
  • София
Кристинче, утре ще пробвам, че ме е яд да хвърлям цялата тенджера.
На всичкото отгоре не се е сетил да ми остави една капка мляко за сутрешното кафе. После що наддавам така - ми щото си пия кафето с адаптирано мляко, затова.

# 156
  • York
Подяждаш Макс, а?  Laughing

# 157
  • София
И бездруго е достатъчно дебел за тази възраст.  Joy
Гледах картона на брат му - бил е 7 кг. на 3 месеца, а все си мислех, че е бил много дебел.
И се появи Макс.
И разбрах, че греша.
 Joy

# 158
Я стигаа Naughty Добре си е детето!
Ами Калоян....като се роди две кила...и той сега е 7600/7700, (забравих точно колко беше Blush) а и на височина върви добре, последния път беше пораснал с 5-сантима, което общо става около 70см! (това поне си го спомням)
Аз също си слага Ам в кафето.Имам една Лактана, която е купена сигурно преди три месеца и има да си я добавям още 6месеца в кафето Mr. Green

# 159
Пуу, сексът не бил кофти работа, що се дърпах толкоз  Whistling....

# 160
Пуу, сексът не бил кофти работа, що се дърпах толкоз  Whistling....

Joy

И аз често си го задавам тоя въпрос  hahaha

Наш Климент два дни не е спал Shocked Сутрин от 10 вечер до 10 се кокори и реве, задрямва за по 15 минути на цица и после пак рев, няма температура (чук чук) ака и двата дни по веднъж което е повече от добре за него и никакви видими симптоми на неразположение няма ама реве та се къса, неще ни люлка, ни шезлонг, ни слинг #Crazy окапаха ми ръцете, че и едната се схвана пак Tired Единствено за зъб си мисля че може да е. Купих му и кехлибарено герданче уж, ама то пък трябва да се заредяло на слънце, че да действа, а това чудо от около седмица две не съм го виждала у наше село Crossing Arms и като гледах прогнозата още седмица поне няма да го видим Sick А навън е кучешки студ просто.

# 161
Добро утро!!!
Стар,лекинко ти завидях!МъжО не искаше да ме погледне докато не отида на лекар,да не би да не ми е заразтнал нЕкой шев,а сега по-добре не,че някакви бактерии ми се били увеличили,та ще си постоя на сухо още... Mr. Green
Ние на 25-ти сме на ДК и тогава ще видим какво е положението с ваксините,но и на мен не ми се иска да го боцкам наведнъж с толкова работи.
Днес ще дам на Коки петата лъжичка ябълков сок(порастнал ми той вече,и сокче пие! Hug Flutter) и съм се зачуднала като стигна 100-те грама с морков ли да продължа или с нещо друго.
Криси,аз ползвах първо Лансинох,после Гармастан.И двете си имат своите предимства,но според мен Гарматсана е по-добър и ще ти  кажа защо.По-лесно се размазва и съответно и по-лесно попива,икономичен е,няколко пъти по нощите съм забравяла в просъницата да го отмия и не е имало аварии,и ми се струва,че действието му е по-бързо.И двете мазила съм ги пробвала при сериозно разраняване.
Опа щях да забравя за кафето Mr. Green:

и да оплакнем очето

# 162
  • Плевен
Здравейте. Честити месечинки на Натали, Ивайла, Стас, Стелиан и Валерия. Разбира се и на моя син Августин. Да са ни живи и здрави. Стискайте палци да минат коликите, че това напъване, пищене и пърдене по всяко време направо ме побърква. Нощеска пак се напъва и като се изпърдя и да сме си играели... Ще откача за сън вече.
la_vida, честита годишнина на патерици. Аз имам желание за секс, но сили нямам.
Все още изглеждам като годзила. Искам да ходя на фитнес, но трудна работа, за диети няма как, че кърмя, цикъл също нямам...Не знам кога ще отслабна просто...Оф!

# 163
Добро утро !

Бобиш   bouquet, за кафето и закуската  Laughing !

Merijaan , да е жив и здрав Августин , както и всичките ни астрални близнаци !

Ро, дано на Климбата му мине тоз неспящ период ! Лентичката му за възраст е страхотна  Grinning !

Лансинох имам пълна туба, от големите, отворена и мазано веднъж, или два пъти ! За кво ли мога да я употребя, не мисля че ще ми трябва за напред !?

Уфф, кантарът е безмилостен , ама знаех си, няма да ви казвам какво нещо изядох вчера.....

# 164
  • варна
Добро утро!
Привет мацки ,отдавна не съм писала ,но ви чета редовно.Много са сладки всички бебчета ,гледам за захранване говорите аз мисля да отложа този момент за по нататък ,Краси за разранените гърди имам голям опит до края на втория месец бях много зле единствено помага намазани с кърма и  колкото е възможно да ходиш гола(имам предвид без сутиен)аз измазах по една туба от лансинох,гармастан и дефламол последните две трябва да се мият което усложнява още повече.Много от вас бяха болни и аз да се оплача и мойте деца са болни ей голяма мъка особенно Ивчето едвам диша милото.Иначе си растем и хубавеем много се смеем и си гукаме ,играем си с играчки даже си имаме любима.Честити месечинки на ,Натали ,Стас ,Стели,Валерия и моето бонбонче разбира се.http://s338.photobucket.com/albums/n430/spicecomments/hugs/00053.gif

Общи условия

Активация на акаунт