Наш'та количка дори не съм разгледала как се вдигат тез' ми ти положения и всъщност колко са на брой до седнало.
, ама май и аз следващия път като се разхремавя ще пробвам, щото винаги хремата ми е потресающо обилна и трае по един месец. 

Така й беше омръзнало това АМ,че се облизваше за тази горчива гадост 

!
!
! Сядане - пълзене - изправяне - прохождане !
!
НЕ ПОМНЯ И ВИГАНТОЛА ПО КОЛКО ДА ДАВАМ И ЩЕ СЕ ОБАЖДАМ ДА Я ПИТАМ АМА НАДАЛИ ЩЕ ПОМНИ,ХИЛЯДА ЧОВЕКА ИМАШЕ ПРИ НЕЯ ВЧЕРА.

И това при положение, че ставах в 4 часа нощес да поизцедя малко мляко да си имаме за следващия път, когато се наложи да оставя Ели с баба и дядо и. Ставам по нощите, защото само тогава има такова млечно налягане, че да поизцедя нещо повече от 20 мл, а и за да си запазя лактацията. Ако нещата вървят така, тези нощни ставания ще трябва да станат задължителни, а не препоръчителин... То лошо няма, не ми пречи да се будя и да се цедя половин час, лошото е, че после се въртя в лвглото като крастава и не мога да заспя пак сума ти часове. В момента си пазаруваме апартамент, и като си легна, започват да ми се въртят едни плочки, паркети и кухни в главата
и няма заспиване!
Питах го кое е по-малкото зло - смученето на пръстче или даването на биберон? Успокои ме, че негативни изменения в зъбките се получавали ако този навик продължи много дълго, при деца, които си смучат пръстчетата до 4-5 годишна възраст. Каза да не се плаша, той навика бил лош и трябвало да се изкоренява, но имало време да стане плавно и спокойно. Освен това като минели на обща храна доста бебета сами го зарязвали.

Приятно прекарване днес с прабабата! 
Борис започна да прави опити към 5-6 месеца, но истинското пълзене /така че да го пуснеш по пода и да се придвижи от точка А до точка Б/ го овладя на 9 месеца точно. На 11 месеца се изправи сам.