Биг Брадър Фемили - 17.05 - 23.05 - Супермен срещу Невидимият

• 47 560
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Обаче ми прави впечатление, че доста бавно върви нещо темата напоследък. Simple Smile Подуцентитеееее, замислете се!
А иначе за детето и аз четох,дано не е вярно разбира се, ама не били искали да взимат детето в къщата за да не гласували хората за тях заради детето и операциите, които му предстоят.  newsm78

# 1 336
Детето на Качанови е болно, от дисплазия на тазобедрена става,което представлявая изместване на главата на бедрената кост от ставната ямка.Нуждае се от 2 операции, иначе може да остане инвалид. Знам че на в. Уикехд не може да се вярва, просто споделих.
newsm78 Не съм забелязала нещо в походката на детето, а при такава диагноза би трябвало.
     Ами, то е много малко, колкото повече расте толкова разликата ще е по-голяма.

# 1 337
.... не били искали да взимат детето в къщата за да не гласували хората за тях заради детето и операциите, които му предстоят.  newsm78

Да бе, да! Laughing
Бъди сигурна, че ако беше вярно, детето щеше да е в къщата, пък ББ нямаше да пропусне да го спомене, за да предизвика поредното обезводняване от рев в сапунката Качанови.
Така или иначе след по-малко от три седмици, Давид ще вземе парите, и тогава малката като по чудо ще оздравее.

# 1 338
Незнам, аз мисля, че има нещо вярно, някой беше пуцнал снимка на която детето беше с колани newsm78

# 1 339
  • Абсурдистан
Гледате ли в момента някъде безплатно?

И ако някой знае за кога е предвиден финалът - 7.06, 14.06 или 21.06?

# 1 340
  • Ботевград
Може за финал да пазят историята с детето  Crossing Arms

# 1 341
Така или иначе след по-малко от три седмици, Давид ще вземе парите,...
Иииииииииии! Нееееееееееееее!  Crossing Arms
Само Елена и Веселин!  newsm26 coolcool

# 1 342
Те няма да са NaughtyВеселин няма кой да го избере!

# 1 343
  • София
Веселин, Павлин и Добрин са меко казано ужасни.
А Добрин с какво се е изявил, че имам пропуски напоследък?

# 1 344
  • Sofia
Веселин, Павлин и Добрин са меко казано ужасни.
А Добрин с какво се е изявил, че имам пропуски напоследък?

Добрин и Дияна се държат нормално с всички, вие какво искате,да се бият и да крещят като луди ли?

# 1 345
  • София
Детето на Качанови е болно, от дисплазия на тазобедрена става,което представлявая изместване на главата на бедрената кост от ставната ямка.Нуждае се от 2 операции, иначе може да остане инвалид. Знам че на в. Уикехд не може да се вярва, просто споделих.
Детето на Качанови е било с каишките на Павлик и се е оправило. Няма нужда от операции!А Уикенда е ужасен, чудят се какво да измислят. Елеонора се била чувствала виновна за състоянието му, глупости на търкалета. Чувства се виновна, колкото и аз се чувствам - точно николко!И моите две дъщери бяха с каишки, свалиха им ги още преди годинка. Даже малката проходи на 10 месеца. На детето му няма нищо, каишките са го оправили.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 22:00 от Тайна

# 1 346
  • София
Те няма да са NaughtyВеселин няма кой да го избере!

Ние с Пипи! Simple Smile

# 1 347
Искам наградата да се даде на всеки друг ,но не  и на Качанови,ама май те ще спечелят. По точно ще им я подарят глупавите българи,които гласуват.Я никой да не пуска есемеси,нека Никито и психоложката да теглят заем,а също така и Зурлева да помага. Тя е шефката на Нова,за смях станаха. То не бяха трите ологофренки,ами сега и тоз мърлщо Давид и неговата вярна половинка ще вземат наградата. . Такова самочувствие придоби това момче,че ми ида да му фрасна една. Какво искат да ни покажат продуцентите на ББ,че в Б-ия само глупаците печелят. брВО,ХУБАВ УРОК НИ ДАВАТ. нА КОГО ДА ПОДРАЖАВАМЕ.

# 1 348
  • в 1001-та нощ
Някой знае ли дали вече са разбрали съквартирантите че са им сменени бюджетите......и как са реагирали....
Ники Кънчев каза че тази изненада им е за в събота.....

една от новините е:

В очакване

2010 22.05 09:21
От ранни зори Съквартирантите тръпнат в очакване на месечното си възнаграждение по сметка. След дълго търсене и преравяне на всички възможни чанти и джобове обаче, Ели не успява да намери картата си, затова взема тази на съпруга си - Веселин, и с бодра крачка се отправя към банкомата.

Но вместо положителен баланс по сметка, върху екрана на устройството се появява следния надпис: "Картата е забранена временно". Така "голямото очакване" продължава...

# 1 349
  • Варна/Лондон
Може ли да малко инфо , с кой бяха на финал трите  руси грации? Някои предавания бях в чужбина и не съм глеала, та съвсем се омешах...

Общи условия

Активация на акаунт