ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 717
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София; Дружбето
Лила, не смея, щот Габи прави бронхеолита за няколко часа и веднага трябва да сме в болница - така предупреди пулмолога
При нас ново 20-се. Миша се обрина с някакъв обрив, като жарнато от коприва. Било на алергична основа към нещо, което е пипала може би (уртикария) и е възможно вчерашната кашлица да е била алергична, а не заради болестта ooooh! Сега трябва да я наблюдавам да не се подува и ако пак кашля така да ходим в пирогов Tired Не мога и да се напия ся
 ПС Сега чета описанието на болестта и определно е това. Баси, не ща да знам, че има такива болести бе ooooh!

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 19:13 от tsveta

# 586
  • София
Ох Цветке  ooooh!  Hug Hug Hug твойто край няма  Tired. Ако имаш нужда от нещо казвай, ако можем да помогнем  Thinking

# 587
  • София; Дружбето
Ох Цветке  ooooh!  Hug Hug Hug твойто край няма  Tired. Ако имаш нужда от нещо казвай, ако можем да помогнем  Thinking

Алкохол и приятели в големи количества, щот усещам как скоро ще се запътя доброволно към 4-ти км

# 588
  • София, Лагера
Хау!
СветлеJoy Joy Joy така ме впечатли съня ти, че нищо чудно тази нощ и аз да го сънувам! А както напоследък ме е треснала пролетта и сънувам само еротики, не мисля какво ще се получи, ако и двата съня някак се смесят (какви ли извънземни чаркове ще ми се присънятBlush Mr. Green ooooh! Whistling

... аз по здравословни теми традиционно няма да взимам участие... само да пожелая на всички болнички да оздравяват!  Hug

А Ив, много ми стана странно това с изследванията ти... интересно ми е дали в концлагерите не са попадали хора с подобни проблеми и дали са си оставали пълни при цялото гладуване и непосилен труд... струва ми се, че нещо докторите понякога се престарават в търсенето на "диагнози"... Все пак се чудя, ако минеш на 1 седмица плодове и 1 седмица на зеленчуци (и без алкохол), дали пък няма да помогне?  Thinking И ако (като) стане, да отидеш да предадеш поздрави на докторицата...

# 589
   Ноеми,права си за концлагерите.  Peace Но да споделя и моя опит с хормоните....
   Преди време доста продължително взимах хормонални хапчета (заради проблеми с кожата),и да кажа ми беше адски трудно да поддържам формата.Имах постоянен не-ве-ро-ят-но засилен апетит.И каквото и да хапнех ,имах чувството ,че отива не в енергията а ,с извинение,в задника ми......
    След като спрях въпросните хапчета,още първия месец отслабнах супер видимо.Апетита ми се урегулира и нямах никакви проблеми да го контролирам.

Несъмнено една диета на плодове и зеленчуци ще помогне,но за човек с хормонален дисбаланс тя ще е в много-много пъти по-мъчителна.  Sad

# 590
леле,Цвет , изправя ми се косата като ти чета премеждията . Дано вечерта е спокойна и всичко да минава ...

# 591
  • София
Цвета и Ива да докладват как е минала нощта и че децата оздравяват  Praynig  Hug Praynig

# 592
Цвета и Ива да докладват как е минала нощта и че децата оздравяват  Praynig  Hug Praynig

Хайде, момичета, докладвайте!

# 593
  • София, Лагера
Селма, аз изобщо не отричам влиянието на хормоните и индивидуалния метаболизъм. Аз имам сходен проблем като този на Ива, затова заех такава гореща позиция. Мисля, че една от най-неправилните реакции на докторите в такива случаи е да кажеш: ”Еми това е положението”. Това от една страна смазва (да чуеш такава неприятна истина винаги е гадно и допълнително може да навреди), от друга парализира всякакви сили да се бориш с нежеланото състояние!
Аз, както казах, имам подобен проблем. Много трудно свалям. И майка ми е така, но за разлика от нея аз се боря. Не искам въобще да си представям, че мога да стана като нея! Мани вида, за здраве говоря! Знаеш ли, с постоянните режими, които спазвам откак съм родила Писун, колко кг съм свалила? … 3кг!… - кило и половина за 4 месеца сега и толкова миналата година по това време. Дето вика един приятел “аз като не обядвам веднъж и отида то ВЦ свалям толкова” … ама не всеки е така. Примирила съм се, че просто при мен нещата стават трудно, много трудно и съм се заредила с търпение и още воля. (+ натрих носа на моя диетолог, който имаше съвсем други, оптимистични прогнози  Twisted Evil)

# 594
Цвето, мари, айде пристигай, че те чакаме цяла сутрин  Hug

# 595
  • София
Цвета и Габи са в болница!  Cry  Пак същото. Ходили са при педиатърката и тя е казала, че дишането е чисто, но Цвета не й е повярвала, защото Габи се е влошавал. Отишла на своя глава до отделението и се е оказало, че има защо.  Sad  Сега са пак на стандартното за целта лечение - инхалации, АБ, урбазон. Вероятно после ще им сменят и поддържащото лекарство, защото според лекарите в отделението Габи не е за и е твърде малък за това, с което са в момента.

Дано бързо се повлияе и скоро да са си у дома!  Praynig

Ив, вие как сте?

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 12:42 от Ним

# 596
  • София
Оф, милата Цвета!
 ooooh!

И аз съм на подобен хал с хормоните и килограмите. като има някакъв дисбаланс, макар и минимален и да свалиш 1кг е направо нечовешки подвиг.  Confused Може да не хапвам сладко и хляб по 2-3  месеца и пак нищо да не сваля. при мен действа спорт+диета, обаче спорта няма как, уви.

# 597
  О,Ноеми!Браво,че се бориш така!  Hug
  Мисълта ми беше,че според мен,когато хормоналния проблем е толкова сериозен,само диетата няма да помогне.Тоест,тя ще помогне,разбира се,но  ,първо, с адски мъчения,второ,с краткотраен ефект.
  А ако хормоните се отрегулират по някакъв начин,било и с хомеопатия или нещо друго,нещата много по-лесно ще се вземат под контрол. И затова,човек просто трябва най-напред да се лекува.  Simple Smile Peace

Ним,благодаря за инфото за Цвета!
    Миличка тя.....Това направо на нищо не прилича.....
    Дано се оправят по-бързо! Praynig

Ивонска,нещо не се включваш.... Thinking

# 598
Егати ooooh! Ним , а Мишата къде е?

# 599
  • София
Егати ooooh! Ним , а Мишата къде е?

Днес е с баща си и ако до понеделник е добре, ще ходи на детска.

Общи условия

Активация на акаунт