Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 362
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Запис в хубавата темичка!  Hug

Някой може ли да ми препоръча хубаво измиващо за лице, за абсолютно нормална кожа с леко омазняване в Т-зоната?

# 31
  • на село
Канени сме на РД на двама приятели на мъжа ми (в един ден) и трябва да избирам подаръци. Препоръчайте ми нещо за 30-35 годишни мъже, на разумна цена.

Мислех за това, но изобщо нямам идея как мирише.

Някакви други предложения?

# 32

Много сладък, на нещо като дамската Ескада Магнетизъм мирише, но много по-плътен. Силен и сладък; аз лично много го харесвам.

# 33
  • виртуално
Же, Lanvin според мен не е за лятото и е тежък, сладникав аромат.
На Police има парфюми и комплекти  до 10 лири, но не съм ги пробвала

# 34
  • на село
Же, Lanvin според мен не е за лятото и е тежък, сладникав аромат.
На Police има парфюми и комплекти  до 10 лири, но не съм ги пробвала
Е, те да си се пръскат през зимата  Wink
И на мен ми направиха впечатление сетовете на Police, но и те са ми непознати. Дано някой да се включи с мнение.

GagaMaga, благодаря и на теб за мнението.

# 35
Же, аз имам дамски Полис, обожавам го. За ЕДТ е учудващо траен. Бих казала, че не се дава на нито един от прехвалените марки.  Rolling Eyes

# 36
Мъжкия на Полис обаче хич не е траен. Лека миризма, лятна, но се усеща най-много час. Нищо особено не е.

# 37

Канени сме на РД на двама приятели на мъжа ми (в един ден) и трябва да избирам подаръци. Препоръчайте ми нещо за 30-35 годишни мъже, на разумна цена.

няма да съжаляваш ако го поръчаш. Пристигат си и с целофан, само дето капачката малко се върти /поне на нашия/.
Идеален за подарък.

# 38
Няма да съжалява, ако рожденника/ите обичат сладки аромати. Много е сладък.

# 39
Да похвал Торентето. Много подправков в началото, после съвсем нежен. Не усещам никакво кафе, нито капучино. Къде ги?! Дървесен накрая. На мен ми се хареса извънредно много. Поръчах 50 мл., които ще изфъскам с голямо удоволствие. Даже съжалявам, че подправките се губят след първия час, но ... колкото, толкова.  Hug

Цъфи, златна си!  Heart Eyes

Имам два шампуна на Тиги  по 400 мл., големички са бая и сет на Арден, който довечера ще разглед и пишам.

# 40
  • Варна
Получих поръчка от 11.05 ,а изпратена на 13.05. Подаръци за абитюренти Mr. Green.
Направо ме изкушихте с Торентето и Вивиана. Peace

# 41
  • Балчик

Днес го получих, много ми хареса. Очаквах по тежък аромат, но е нежен и красив. Не мога да описвам парфюми, но усещам някаква обща нотка с дамския Кристобал. Сладък е. Поръчах го за сина ми,той е на 20 г и мисля, че ще му допадне. Ще го подаря в неделя обаче и не знам още резкцията му, но на мъжът ми му хареса, сега ще поръчам още един за него.

# 42
  • София
Да се прехвърля и аз тук.   bouquet

# 43

бях го поръчвала за другарчето на моя приятелка, те останаха много доволни, плътен и траен аромат
мирише си на мъж, определено  Simple Smile

# 44
здравейте Simple Smile От сайта ми допаднаха някои неща,но до момента не съм поръчвала,от гр.Варна съм.Има ли някои с когото мога да направя обща поръчка ?
Ето един от продуктите Simple Smile

http://www.fragrancedirect.co.uk/Hawaiian-Tropic/Hawaiian-Tropic … 00ml/invt/0021270

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 17:58 от desito_icaka

Общи условия

Активация на акаунт