Fragrancedirect.co.uk- 9!

• 48 685
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Оф мацки, чарджнали са ме два пъти при поръчката на едно парфюмче.  Tired Имаше проблем при пърото плащане и пак се върнах обратно и при втория оът стана. Получих един мейл, че че очаква потвърждение на плащането и втори с удобрена поръчка, но и на двата мейла номера на поръчката беше един и същ.  Crossing Arms И днес си погледнах електронното извлечение от картата и О! изненада! два пъти една и съща сума.  Crossing Arms Писах им да видим сега... Tired

Как мислите дали има шанс ДСК да са ми блокирали парите два пъти, дори и за неуспешната транзакция, и сега да са само блокирани и след време от Фрагранса, като не ги дръпнат, да си ми ги възстановят?  Thinking Някой?  Thinking Щото тези от фрагранса твърдят, че не са ги дърпали два пъти(продължаваме с мейлите де).

# 301
Кашмир, изкарай си една Виза Електрон на ПИБ. Дебитна или кредитна, няма значение. Няма да имаш главоболия после.  Simple Smile

Тия ДСК са толкова смотани ...  Twisted Evil

# 302
оф като не доглеждам и давам греШна информация

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 17:29 от Axy

# 303
Много моляяяяя някой да ме включи в обща поръчка.  Praynig.

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 18:25 от milisa

# 304
Пак да попитам, препоръчани срещу подпис ли изпращат пратките? Спешно ми е, ако може някой да ми отговори, ще съм благодарна.  bouquet

# 305
Пак да попитам, препоръчани срещу подпис ли изпращат пратките? Спешно ми е, ако може някой да ми отговори, ще съм благодарна.  bouquet

Аз си вземам пакетите от пощата срещу подпис.

# 306
Мерси.  bouquet

# 307
  • Испания
Момичета,сега видях в акаунта си ,че в поръчката си от петък съм "изяла" една буква от първото си име при нанасянето на титуляра на картата-плащам директно с кк-дали ще е проблем-още ми седи като released for dispatch и взех да се притеснявам ooooh!Ама така е като спа  Embarassed

# 308
Можеш да си редактираш данните в акаунта. Имената трвбва да си отговарят. И за по-сигурно им пиши!

# 309
  • В La Redoute и по света
Забравих да кажа какво поръчах:
Кевин Клайн Crave
и
Сух шампоан, който ме спасява от ежедневно миене на косата

# 310
  • In The Middle Of Nowhere

За това дали имат тракинг номер до БГ ако имаш предвид, не нямат  Peace

# 311

За това дали имат тракинг номер до БГ ако имаш предвид, не нямат  Peace

То и аз не мога да го обясня като хората, но общо взето ме вълнува обикновена поща ли, или само срещу подпис- signed for, тъй като една приятелка иска да й поръчам неща, но много крадат в тяхният пощенски клон. И да знам спрямо начина им на изпращане дали на нейният адрес да й поръчвам или на друг. Засщото когато е срещу подпис, няма да й го вземат, предполагам.

# 312
  • In The Middle Of Nowhere
Ами аз сега нямам пресен спомен, но мисля че като не са с таркинг номер са обикновени и ги дават без подпис, но разбира се с лична крата. На мен лично нищо не ми се е губило от тоя сайт, зависи колко имаш доверие на пощата ви.

# 313
  • Бургас
Аз винаги съм се разписвала в тетрадката пък (не по моя самоинициатива де - така си водят записките в нашата поща: лична карта, дата на получаване, подпис) Peace

# 314
Ние в сайта не се съмняваме, а в служителките в нейният пощенски клон. Laughing Аз съм поръчвала от тук няколко пъти, но нямам идея дали се подписва човек или не, тъй като жената в пощата ми я приятелка, пощальона също, и в повечето случаи той направо ми носи нещата вкъщи, а тя ме подписва там в книгата. А ако пратката е голяма аз ходя, но винаги е голяма навалица,и за да не чакам ми подава нещата, и после тя се оправя с тетрадката.
Няма да рискувам, и ще й г пусна на моя и така, пък после ще препращам. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт