Серхан Яваш (Харун-"Незабравима" Мендерес-"Клетва" ) - Тема 6

• 34 494
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Добрютро, Мацки!  bouquet  bouquet  bouquet
Тази сутрин се събудих рано - много странно  Thinking - и в добро настроение. Party Party Сигурно щото довечера ще видя Хару да язди кон! Crazy Crazy Crazy Убавеца мамин много му ходят впити дънчици! Crazy Grinning Grinning Grinning
Та питам аз - Готови ли сте за довечера? Party Party Party Party

Ураганчето : Много ясно и двете сме готови  Crazy Геринке , да те питам ще коментираме ли като миналият път с теб ? Hug Hug Hug

Привет!  newsm53

Довечера сватбари ли сме  Joy Joy

Здрасти, миличкаааа Hug Hug Hug Hug
Абе малко ще е провалена сватбата , сеира ще си заслужава.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Нямам търпение вече  Crazy

да си хапнем и пийнем преди 22.00 че да не сме съвсем на сухо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 256
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добрютро, Мацки!  bouquet  bouquet  bouquet
Тази сутрин се събудих рано - много странно  Thinking - и в добро настроение. Party Party Сигурно щото довечера ще видя Хару да язди кон! Crazy Crazy Crazy Убавеца мамин много му ходят впити дънчици! Crazy Grinning Grinning Grinning
Та питам аз - Готови ли сте за довечера? Party Party Party Party

Ураганчето : Много ясно и двете сме готови  Crazy Геринке , да те питам ще коментираме ли като миналият път с теб ? Hug Hug Hug

Привет!  newsm53

Довечера сватбари ли сме  Joy Joy

Здрасти, миличкаааа Hug Hug Hug Hug
Абе малко ще е провалена сватбата , сеира ще си заслужава.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Нямам търпение вече  Crazy

да си хапнем и пийнем преди 22.00 че да не сме съвсем на сухо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 257
Привет!  newsm53
Довечера сватбари ли сме  Joy Joy
Аз съм се нагласила Булка да купувам,как! Зетя малко не става, ама нал дъртите са си го харесали! Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Надяваме се другию вариант /демек Хару/ да получи факс и да развали рабтата. Grinning Grinning

Цитат
Ураганчето : Много ясно и двете сме готови   Геринке , да те питам ще коментираме ли като миналият път с теб ?   
е как, аз съм пръв коментатор  Joy Joy Joy

Гери  колко пари си приготвила???? Аз вече не знам каква и е цената на тази булка ... след такъв житейски опит май трябва да е паднала ...... newsm78 newsm78 newsm78

дано само пак да не ни занимават цяла серия с тази сватба ... Харун да  натупа Мъжа да я мята на бял/черен кон ... и заживяли щастливо

# 258
аз си пийвам с Незабравимата, всяка седмица............Има ефект - добри коментари се получават! Joy Joy Joy Joy

# 259
То за тая Булка - с малкия мозък и само стотачки от принтера да приготвя, пак ще е добре.   Crazy CrazyJoy Joy Joy

# 260
аз си пийвам с Незабравимата, всяка седмица............Има ефект - добри коментари се получават! Joy Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 на градус по безболезнено се гледа

# 261
То за тая Булка - с малкия мозък и само стотачки от принтера да приготвя, пак ще е добре.   Crazy CrazyJoy Joy Joy

да де да ... ама то и консумативите пари струват  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 262

да де да ... ама то и консумативите пари струват  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 263

color=deepskyblue]струва, ама те дъртите като имат мерак за снаха, ще платят  Joy Joy Joy Joy[/color]

# 264
Аз давам на младите...два бика и една крава с телето. Mr. Green
оФците ги оставям на вас...
И само благодарение на моя подарък...Толга ще предложи на Еда в обора... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 265
Мен ако питаш, Толга да взема тая крава и да ходи да я пасе. Да не се занимава с наша Еда.  Grinning Grinning Grinning

# 266
Мен ако питаш, Толга да взема тая крава и да ходи да я пасе. Да не се занимава с наша Еда.  Grinning Grinning Grinning
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 267
Аз давам на младите...два бика и една крава с телето. Mr. Green
оФците ги оставям на вас...
И само благодарение на моя подарък...Толга ще предложи на Еда в обора... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тая тройка за сватбата на аблата трябваше да е мило ...
тя е с брака без консумация .. свободно време колкото иска ...
да гледа телето и да мечтае да е на мястото на кравата ... било то и луда  #Crazy #Crazy #Crazy

# 268

и аз тъй мисля .. то за един месец в Америка каубой не се става, ама да се пробва ... ще му ходи

# 269
"УХАНИЕ ЗЛОВОННО"

Добър ден на всички,
на хора , цветя и птички.
Започва нова песен ,
за на Толга аромата смесен.

Впрегна се цялото семейство,
да направи чудодейство.
От Толга смръдливия пор ,
да направи пич ухаещ на "Диор".

Цялата рода се хвана от зарана,
да приведе в изпълнение плана.
Всеки ще дари на Толга по нещо,
за да спре да мирише зловещо.

Първа дойде с подарък Саадет,
тя му дари самобръсначка "Жилет".
Да обръсне той гадната брада,
с пожелание едва тогава да го целуне Еда.

Отчете се и татко Феяз,
трябва да се преборим с тази гняз.
Донесе той четка за зъби,
че в устата му вече никнат гъби.

Ето че пристига и Харун,
влезе той с ароматен сапун.
Да се изкъпее "за адет" ,
че предишната му баня я прекъсна Саадет.

Ъшъл пристигна с хавлийка,
за хигиената му и тя е мераклийка.
Добре е да използва тази кърпа,
гадната смрад тя да издърпа.

Мелда нали и тя е снахичка бонбонче,
пристигна и тя с одеколонче.
Да напръска своето тяло,
и едва тогава птиче би припяло.

"Имам една мечта"- рече Нисето,
в миг извади и му подари "Кисето".
Да изтърка той своята кир,
с движения много без спир.