Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 817
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Проблемът е, че пратките се пращат от врата, а не от офис и затова се оскъпяват. Когато е от офис до офис е по-нормална цената, но...малко са тези, които го правят.
ами на мен например ми е трудно с две деца, връщайки се от работа след 17 тепърва да подготвя пратка и да тръгна до офис, за това ги викам вкъщи- докато дойдат подготвям нещата
да похваля АСДА- не можаха да доставят една пратка на деня за доставка /с 5,95 такса можеш да посочиш деня в който ти е удобно да получиш нещата/ и ми върнаха парите за доставката в картата

# 511
Днес си чакам пратката от Некст чрез Алезар.
Поръчах на 25 май - 10 дена  Hug
Благодарности на Герито   bouquet

# 512
Момичета, да похваля този сайт: http://www.kcmode.com/
Доставят до България, доставката е 7 паунда. На 26 май си поръчах една чанта, на същия ден я шипнаха и точно след 3 работни дни беше в нашата поща. (на 1 юни)
Ето това ми е чантата, но наживо не е така жълта, по-кафеникава е:
http://www.kcmode.com/womens-tan-brown-vintage-suede-shoulder-handbag-495-p.asp

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 13:27 от Анонимен

# 513

И аз  Simple Smile

Още не съм разгледала всичко и вече съм разорена  Confused

А може ли линк и аз да разгледам този сайт   Praynig  Hug
   Ето заповядай  http://www.newlook.com/

Благодаря ти мила,но нещо не се впечатлих от дрехите им   Wink  Hug

# 514
момичета продавам тези сандали малки са ни номер 27 цената е като в сайтаhttp://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/10/4?extra=sch&n=children&pid=493-853&exclude=00S00%7c00SJ00%7c00SJ0700&returnurl=%2fshop%2fgattproductaffiliation%2dgirls%2dcat%2dshoes%2dcat%2dboots%2d0%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bGirls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBoots

Мачу,сложи линк отново,за да видим сандалките   Laughing

# 515
  • София

И аз  Simple Smile

Още не съм разгледала всичко и вече съм разорена  Confused

А може ли линк и аз да разгледам този сайт   Praynig  Hug
   Ето заповядай  http://www.newlook.com/

Благодаря ти мила,но нещо не се впечатлих от дрехите им   Wink  Hug

Детските дрехи наистина не са нищо особено и аз нищо не харесах, но пък от дамските си харесах доста неща, дамските обувки също имат хубави модели  Confused

# 516
А сайт за медицинско облекло срещали ли сте ? Hug

# 517
Момичета, цената на транспортната услуга на Емпреса още ли е 1.5 паунда на кг? Видях, че други фирми вече са намалили цените. Габко например. Но офисът им не ми особено удобен като местонахождение...

# 518
Емпреса са с нов адрес в Англия и нови цени,виж във форума им( май 1,20 на кг)  Peace

# 519
  • София
....
Мдааа...когато за пръв(и за последен път) ги ползвах въпросните Еконтци нямаше 40% отстъпка, тя дойде доста месеци по-късно! Peace Праткатта ми беше към 3кг и цената си беше 16.00лв. Това ми поднесоха тогава Фемитрейд и изобщо не са ми давали избор как да ми ги пратят. Момичето просто ми се обади и каза че ги е пуснало и точка. Нищо не съм си искала в къщи. Peace
Сега искат-не искат Еконт трябва да направят голееееми отстъпки, щото баламите стават все по-малко. Нищо лично Peace
И само да уточня: не става въпрос за парите, а за наглостта им да имат такива тарифи, не е възможно нещата с куриер от Англия до вкъщи(да, до вкъщи) да ми излизат 6-7 лири, а с великите Еконт 16 лева от Варна, за това говоря!

Да, много точно си се изразила!

bouquet

# 520
  • Варна
Изчетох цялата 31ва тема и половината от 30та, но пак не ми стана ясно нещо Sad
Нали george.asda.direct уж приемали вече български карти. Защо тогава когато трябва да се въведе billing address може да е само Uk address. Ако дадеш същия като delivery address-a, тогава billing и delivery няма да съвпадат. Или въпроса е "ако мине"? Това не е ли било и преди така? Някой има ли разумно обяснение защо едни минават, а други - не??

# 521
  • Пловдив
Не мога да бъда категорична, тъй като не съм техен служител...... Но според мен проблемът е в това, че много хора/естествено с различни карти/ поръчват на един и същи адрес. За тях това е съмнително или иначе казано, опит за измама и може би затова ги отказват.  Thinking

# 522
БИлинг адрес не са ми искали от асда, само деливери  Peace

# 523
БИлинг адрес не са ми искали от асда, само деливери  Peace
На мен ми искаха -  поръчка на 1-ви юни . Адресът съвпадаше с този, на доставката. Поръчката ми вече е получена от посредника/превозвача на неговия адрес на 3-ти без един артикул, за което ме уведомиха.

Не мога да бъда категорична, тъй като не съм техен служител...... Но според мен проблемът е в това, че много хора/естествено с различни карти/ поръчват на един и същи адрес. За тях това е съмнително или иначе казано, опит за измама и може би затова ги отказват.  Thinking
Ми да ни пуснат приемлива доставка до БГ и ще спрат да се тормозят.
Мен много ме е яд за директната доставка от Chemistdirect...Една мама преди време беше споделила за алтернатива, но не запазих линка, а сега не мога да намеря с търсачката.

# 524
  • Варна
Бебешондел, сега пробвам и четвъртата стъпка е billing address... Sad

Storm76, искаш да кажеш, че адреса, който си писала  за billing е на превозвача, а не този, на който е регистрирана картата? Е, добре де, защо тогава пише, че трябвало да съвпадат...

Ако пусна поръчката с различни адреси и решат, че  е опит за измама, ще ми блокират ли парите или просто ще я откажат? Че моментът не е подходящ и ако е така, няма да рискувам и ще си поръчам с посредник.

Общи условия

Активация на акаунт