Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 31

• 49 669
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря! Hug
Ох, ами за първи и последен път ми е...  Laughing Скайп, телефон... Разни фирми още си мислят, че е най-добре да се отиде на крака, за да се получи отговор. Комуникациите на 21-ви век за какво ли са!?...
Пък и няма да ги безпокоя повече, че ще ми се ядосат, въпреки, че е редно да знам какво се случва с нещо, което съм платила за доста пари. Въпреки,че търговецът ми писа, че е пратил покупката ми на 1-ви юни и би следвало вече да е при тях! Просто проверяват и отговарят - тук е; не е тук - толкова ли е сложно...
Здравей, аз доста пазарувам от ибей и ползвам Гъбко. Значи слагам си първо една седмица да пристигне нещото на адреса им, после си слагам още една седмица за да дойде до тук. По груби сметки към 14ти юни пратката ти трябва да е в БГ вече. Мисля, че в следващия курс ще бъде пакетчето ти. Спокойно, няма да се загуби. Не съм сигурна, че ако нещо е пристигнало от ибей на англ. им адрес, ще могат да ти дадат инфо. Чак като дойде тук вече, ще се знае. Не ги защитавам изобщо, просто се опитвам да те успокоя, че ще пристигне. Hug

# 646
и аз да кажа, макар че ще излезе като реклама вероятно
винаги съм имала перфектна комуникация, както с габко, така и с гив транспорт
все тая според мен е дали има система за следене, или не- и да го видиш, че е получен на адрес не знаеш кога ще тръгне, тогава пак недоволства
общо взето пазаруването май не е за всеки, или аз просто свикнах и не се изнервям излишно за глупости
Бижу- имам поръчка от АСДА, направена на един ден
разделена е на три пакета, два са пристигнали на 1.06 и дойдоха, остатъка обаче е отишъл на 3ти и сега пътува насам

Матия- 3-4 години е размера на рокличките  Hug

# 647
Включвам се с малко снимки от двете малки поръчки,които получих http://sansil.snimka.bg/other/pokupki-uk.382765.19124874 .
sansil, всичко е супер, както винаги  Grinning Браво, невероятен вкус имаш  Hug
Я ми кажи малко повече за тези панталонки - нещо линкче, номерче  Wink Мерси  Heart Eyes
Мини, всичко е страхотно, както винги, обаче най-много ми хареса прелестната Стефания с последната рокля, направо е принцеса  Heart Eyes

# 648
Включвам се с малко снимки от двете малки поръчки,които получих http://sansil.snimka.bg/other/pokupki-uk.382765.19124874 .

Тази блузка от кой сайт е?  Hug

http://sansil.snimka.bg/other/pokupki-uk.382765.19124889

# 649
  • Wolwedans
Малко снимки от последната ми поръчка от Asda:

http://pangea.snimka.bg/daily/george.508682
Дънките и късите панталонки са  10-ти р-р, но са ми големи , ако някой има 8-ца и са му малки може да ги разменим, че много ми харесват като модели . Ако не се намери по-малък размер дънките  ще ги продам.
Ето линк към модела:  http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/jeans/gem-detail- … 1,default,pd.html 
Банският е 12-ка, също ми е леко голям.
Получих и 3 ризи за половинката, памучни,  много хубави, р-р Л, но не съм ги снимала още, ако някой иска снимки и точни мерки да пише.

Pangea, може ли да дадеш размери на дънките и късите панталонки

# 650
Здравейте момичета! Искам да споделя нещо с вас!  Crossing Arms Не съм сигурна, че точно това е темата за това, но все пак ...! Искам да ви разкажа за моето разочарование от Папитууу или Пуфи или Павлина Филипова. Направих 3 поръчки чрез нея за Асда, от които само първата мина идеално. При втората бях включила артикули от поделение Кухня и тя не ми ги поръчала понеже щяло да й вземе повече пари за доставка, а тя не ме предупреди затова и аз го разбрах чак когато си получих нещата /да не говорим, че изпуснах хубаво намаление на такива артикули от Теско, защото си мислих, че ще ги имам скоро/! За сумата на тези артикули, която я чаках след около 2 седмици след поръчката й, тя ме оряза с 1.35 лв! Сега с третата ми и последната ми поръчка чрез нея, се оказа че ми липсват цели 5 артикули и най-интересното е, че няколко от тях ги има още в сайта, а тя твърди, че не са ги имали и затова не са ги пратили! Не знам защо съм скептична, но си мисля, че ме лъже и просто е работела с моите пари. И така след няколко кореспонденции в скайпа, тя най-сетне благоволи да си ми върне парите! И отново съм урязана с 2.63 лв. Предполагам разбирате, че не съм за парите, а за принципите! Дори не сметна за необходимо да ми обясни защо са по-малко парите! Благодаря ви, че ме изслушахте /изчетахте/! Хубава вечер! И искам да споделя, че направих поръчка чрез Габко и мисля, че ми излиза по-евтино, имайки предвид условията й и всичките други странични разходи, дори и урязването!

# 651
verma, за другите неща не знам, не съм й адвокат на Папитууу, страна не мога да взема, обаче специално за отказаните артикули...ами какво да ти кажа. Специално от АСДА не съм имала поръчка без поне един отказан. От Некст имах с отложена доставка, та ако не беше Гери толкова отзивчива... Heart Eyes
А от Теско пък (знам, че ти не говориш за там, аз просто за обобщение), ми отказаха към 7-8 артикула, които доста време след това си стояха налични.
На моя приятелка, която също пише тук, от getthelabel й бяха пратили една нищожна част от солидна поръчка, и нещата, които са отказани, още са налични. Аз самата получих някои от тях доста по-късно. Иди, че разбери! Crossing Arms

# 652
Разбирам, че е честа практика, ама мен по-скоро ме е яд от това, че аз я уведомявам, че ми липсват артикулите, че трябва да ми върне парите и докато ми ги върнееее и накрая една брадва! Ето затова ме е яд, че инициативата за разговори е все моя, а мисля, че тя е длъжда още като разбере за липси да върне парите! Нищо! Нали приключих с нейните общи поръчки! Давайте да се наслаждаваме на покупките си!  Laughing

# 653
Avgusta,благодаря!
Панталончето е Esprit,но нещо от техният сайт не мога да копирам линк,затова като влезеш в сайта пейстни артикулния номер E06211 и ще излезе.
Размера е 110,за 4-5г.
Ако ти трябват подробни мерки-ще меря Grinning.

kasito,блузката е Next.
Взех я за мен.
Размера е 8,а материята е много приятна-мека и еластична.
Ето линкче http://www.next.co.uk/shopping/women/casual/105/1?extra=sch& … -366#LID=01_01_06 .

# 654
  • София
Момичета, детските очила, които поръчвате от Некст и Мадъркеър, имат ли някаква защита? Искам да купя на дъщеря ми, но се чудя един Полароид ли са й взема или да поръчам нещо? Какво ще ми препоръчате?

# 655
Имам въпрос към пазаруващите чрез Емпреса.. как ще разбера, че поръчката ми е пристигнала благополучно на адреса им в UK? Или няма как..?

# 656
На Есприт нещата ,от кой сайт си поръчваш?

# 657
Avgusta,благодаря!
Панталончето е Esprit,но нещо от техният сайт не мога да копирам линк,затова като влезеш в сайта пейстни артикулния номер E06211 и ще излезе.
Размера е 110,за 4-5г.
Ако ти трябват подробни мерки-ще меря Grinning.
Мнеее, слънце, аз мислех моя си задник да нацеждам в тях  Embarassed Със здраве да си ги носите  Hug

На Есприт нещата ,от кой сайт си поръчваш?
От www.esprit.co.uk  Peace

# 658
  • Бургас
Здравейте имам въпрос след като направите поръчка към Алезар и получите мейл че поръчката ви е приета след колко време ви пращат информация колко ще ви струва покупката и сметката в която да преведете парите?
На 3.06. направих поръчка на 4.06 получих мейл от Гери че е приета, но до ден днешен не зная какво се случва. За първи път поръчвам чрез Алезар може би политиката им за плащане е различна с други посредници е първо преведи парите и тогава ти се пуска поръчка Rolling Eyes

# 659
Предполагам, че Герито ще ти пише, когато стоката е при нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт