Отговори
# 210
  • Варна
Това как ви се струва???  става дума за жена с остеопороза

http://www.iherb.com/Life-Time-Osteo-Density-Blend-Bone-Skin-Hai … -fl-oz/14388?at=0

Извинения за постоянните питания  Blush и благодарности   bouquet

# 211
  • София
Леле колко много сте изписали...
За спирането на растежа на косми - според зълва ми рецептата работи на 100%
Точните мерки от руския сайт са 100мл. вода, 2гр. папаин на прах и 1 ампула вит. С. от 2 мл.
Ето го http://www.iherb.com/Royal-Tropics-The-Original-Green-Papaya-Dig … 41-7-g/16491?at=0

# 212
danj - доста конска доза за дете! Аз бих я разделел поне на 5.

Bobka - някакви брезови пръчки, напоени с масло от чаено дърво  ароматзирани с канела, анасон, мента и др.

(много миризми станаха...)

bgroza - дано някой откликне, но проблемът е, че шампоанът тежи, а има ограничене в теглото и не остава много място за други неща. Ако си събереш една цяла поръчка, аз с удоволствие ще ти я пусна.

За епилиращите се - предупредих ви, че папаята и бромелаина (разбирай - ананас) действат като пилинг.  Внимавайте, след маската слагайте някакъв крем и се пазете от слънцето.

Второ - за вит.С - бях писал някъде, че си купувам вит. С на килограм. Ако ви интересува - свиркайте.

Трето - като стигнете до окончателната рецепта, опишете я и я оформете хубаво - ще си пуснете нова, сензационна тема.

Има и папаин на прах - в айХерб.

# 213
nistiv - комбинацията е добра.  Но: вит. Д е много малко и шишето е стъклено - тежи.

# 214
  • Бургас
И аз с една питанка...Някакъв аналог на Зелената енергия на Аквасорс някой намирал ли е?

# 215
И аз с една питанка...Някакъв аналог на Зелената енергия на Аквасорс някой намирал ли е?
Да, аз пия от тези Peace
http://www.iherb.com/Now-Foods-Blue-Green-Algae
И цената е мнооого добра Simple Smile

# 216
От този сайт няма смисъл от общи поръчки, защото цената за доставка варира, има лимит и за грамаж.Аз само за мен каквото исках го пуснах в 4 поръчки, за да хвана безплатната доставка.
А някой бе питал задобър шампоан.Аз най съм доволна от Green People.
На Веледа биват.Но тези са ми супер.Както и на доста хора около мен.Които иначе от други се изриват, пърхутясват....
Но ги няма на този сайт.Изобщо тук няма много хем органична , хем висококачествена козметика.

# 217
  • Варна
nistiv - комбинацията е добра.  Но: вит. Д е много малко и шишето е стъклено - тежи.

Значи го вземам и като добавка прибавяме витамин D  newsm78 ????

# 218
  • София
Правих си преди време маска на лицето с Папаин - стрих 3 табл. + вода
Търках, оставих да стои на лицето-  нищо /а съм с много чувствителна кожа/
Когато ги смуча - езика ми винаги изтръпва /макар и не толкова както в началото Simple Smile/
Никакъв пилинг не стана.
А иначе кожата ми веднага реагира на АНА-тата Simple Smile - то вярно, не може да се сравняват /едното е киселина, другото ензим/ но очаквах нещо да усетя Simple Smile /мислех, че усещането ще е както с АНА.

Кажете как е с Бромелин+Папаин, моля Simple Smile?

ПП .Сега като се замисля, може би неутралната среда е била пречка за реакцията. Трябваше да сложа малко прясно изцеден плодов сок?!

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 07:20 от denis_d

# 219
ПП .Сега като се замисля, може би неутралната среда е била пречка за реакцията. Трябваше да сложа малко прясно изцеден плодов сок?!

или вит.С, както е по оригиналната рецепта  Laughing

# 220
  • София

Simple Smile да не ми расте брадата  Crazy

# 221
  • Плевен

Simple Smile да не ми расте брадата  Crazy
Aз си мисля, че става за веждите. Много неприятното занимание ми е скубането им. Не че не са десетина косъма, но ми е изключително досадно.

# 222
  • София
За първи път пиша тук и ми е трудно да се ориентирам!
Интересува ме , гел , пяна за измиване на лице !?
Ако има запознат , ще бъда благодарна , ако помогне!  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
  • София
За първи път пиша тук и ми е трудно да се ориентирам!
Интересува ме , гел , пяна за измиване на лице !?
Ако има запознат , ще бъда благодарна , ако помогне!  bouquet  bouquet  bouquet
iankampanova, виж тук: http://www.iherb.com/Facial-Cleansers

# 224
Здравейте, най-после и моята поръчка от 26.март дойде-както знаете вече я бях отписала, но всичко е наред. Ако има и други като мен-не се притеснявайте при мен закъсня поръчката цели 2 месеца

Общи условия

Активация на акаунт