Отговори
# 570
Протеолитични ензими - особено ефикасни и с многобройни ефекти при възрастни. При деца много ефикасни при около 50 % от дихателните инфекции (пресича ги като с нож). Не ефктивни при вирусни заболявания (настинки). Намалява се драстично прилагането на антибиотици. Най-често при деца се прилага ензимът серрапептаза. Силно подтискат алергиите.

Редица майки по традиция прилагат и други препарати, от които са били доволни - витаминни комплекси, прополисови препарати, билкови екстракти.

Сумарният резултат - децата боледуват не по-често от възрастните, а възрастните - почти хич. bowuu

# 571
  • София
Bobka , би ли споделила как даваш сиропчето от бъз - при симптоми само или провеждаш някакви профилактични курсове. И аз съм сложила няколко вида в wish list-а и се чудя за кога да ги поръчам (и тях)  ooooh!
I r r a, профилактично давам от есента до пролетта, като има симптоми удвоявам дозата ( то така си и пише на шишенцето)
Който ипродукт да вамеш от Nature's Way, Sambucol for Kids все ще е добре. Аз преди взимах от този , но са го спрели: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambucol-for-Kids-Berry-Flavor … d-Item/10114?at=0
Ако те притеснява прополиса можеш да си избереш някое сиропче без него.

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 11:27 от Bobka

# 572
renydent - сетих се още нещо за ензимите, което ще ти е трудно да повярваш - лекуват темпоро-мандибуларно ставен синдром. Другите със сигурност не знаят какво е това. Дано никога на научават!

# 573
  • Варна
ТМС целуваш някого , или пък ядеш ябълка и ти щрака и чука челюстта  Grinning

# 574
Да, стига да успееш да я затвориш... Иначе може да е със страхотни болки! Sick

# 575
На страницата Free се е появила нова мостричка с четири крема. Изпробвайте ги:

http://www.iherb.com/Free-MyChelle-Dermaceuticals-Skin-Care-Prog … amples/23728?at=0

# 576
  • Бургас
Bobka , благодаря ти!
 Аз съм сложила в wish листата този и този, но пък него в момента го няма и още им се чудя. И твоят ми изглежда добре - даже с него се спестява и отделната доза прополис.  Peace Уффф, наистина нямам идея кое да взема, но имам време до към септември да се начудя  Crazy

# 577
  • Пловдив
Пинко,прекали със зарибявката LaughingКъде да намера инфо за тези ензими и за ТМС.
Ясно е че трудно ще влезн ав час -затова да питам какво е най добре да поръчам за честоболедуващо дете ІПредимно горни дихателни пътища и склонно към алергии.Да не губя време докато влезна в час.

# 578
Настойчиво препоръчвам (през лятото) - рибено масло - течно, по една чаена лъжичка дневно.

Коластра - по една капсула дневно, изсипана в храната.

Линка за ТМС ще ти го дам като го открия (на английски е).

Когато имаш време - чети за посочените добавки в Здравословни.

Виж това:

http://www.natureswaves.co.uk/serrapeptase_white_willow_bark_2.html

или напиши в Гугъл Serrapeptase + TMJ и гледай...

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 17:16 от PinkPanther

# 579
защо като поръчах мострички от free, вместо тях получих книжки.къде съм сбъркала. Peace

# 580
  • Пловдив
Станах нахална сигурно ама рибеното масло от БГ или от сайта го взимате и коластра от коя -тук като изчетох май за някаква канадска говорите.
Не съм пазарувала от сайта а на 1 стр няма обяснения ката при другите теми.Та да питам общи поръчки май не правите .Да моля или някой д ами обясни какви са доставките ,митниците или на някой да преведа пари и да ми ги поръча.Още веднъж се извинявам но съм и на работа и с това малкото просто лудвам Embarassed,а какта ми е в Англия и пациенти и ..... Embarassedмай са ми много дините под мишницата ,и затова моля за съдействие

# 581
  • Бургас
renydent , рибеното масло и него от сайта поръчва народа  Grinning (т. нар. кофа (има защо) Mr. Green). А за коластрата аз купих ето тези двете: тази и тази. За момента давам от първата и децата с удоволствие я хрупат  Simple Smile . Дано и ефект да има ...
Доставката за моята поръчка беше 4 долара, защото беше малка, под 60 долара. От този месец май нещо промениха политиката за доставките и над 60 долара вече не е безплатна...Не съм много запозната, съжалявам  Confused

# 582
  • Пловдив
Много благодаря.Утре ще се регистирам и поръчвам по ваше осмотрение JoyДоверявам се защото не мога да изчета всичко за няколко дни, ане ми се губи време.Приемам всякакви идеи и съвети ,само още да питом с пей пал или директно с карта се плаща

# 583
  • В сънния Люлин, прибулен...
renident, вземи от някой код за 5% отстъпка при първа поръчка. Повечето хора си ги слагат в подписа.
А безплатната доставка за поръчки над 60 долара мисля, че ще отпадне след 1 юли. Ако поръчаш сега, трябва да я хванеш

Много е трудно да се направи обща поръчка. Трудно се напасват нещата хем по грамаж, хем по цена. А между двама души - още по-трудно. Сайта има опция за запазване на любими неща. И се въртят комбинации между тях в кошницата, докато получиш удовлетворителен резултат.

Извинявай, че ти обяснявам така просто, опитвам се да съм полезна  Peace

# 584
  • Плевен
Аз пуснах поръчка на 04.06 и още я няма, а ви чета,че идват за една седмица. Нещо взех да се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт